solo Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 Menda pride jutri? že mogoče kdo lista novo 8 št. MotoSi-ja :book: ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 na njihovi domači strani zaenkrat še nič ni objavljeno :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 na njihovi domači strani zaenkrat še nič ni objavljeno :doze: ← v zadnji številki piše: V četrtek, 27. oktobra 2005 :afro1: Upam, da ga jutri poštar prinese :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 Torej celoletna naročnina je 12k sit, dobiš pa kolk številk? Na njihovi strani nč ne piše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 že mogoče kdo lista novo 8 št. MotoSi-ja :book: ← da. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 da. ← Imajo že v trgovinah, trafikah, petrolih...., ali so dobili le naročniki? Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 (popravljeno) Imajo že v trgovinah, trafikah, petrolih...., ali so dobili le naročniki? Pozdrav od Roberta ← danes nekaj trafik v Lj in ena velka pumpa brez novih MotoSi-jov, tako nebi kupil :P ga čakam po pošti :yes: Poštaš pa še danes ni prinesel :grrr Popravljeno Oktober 27, 2005. Popravil Ventil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 Torej celoletna naročnina je 12k sit, dobiš pa kolk številk? Na njihovi strani nč ne piše Motosi - kolkr vem, 4 številke, pa še kakšno knjigo ti verjetn prodajo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 (popravljeno) darilo je bila podkapa :OK: V teh jesenskih dnevih mi je prišla zelo prav!!! Pa glede na to, da bi verjetno tako ali tako kupil MotoSi-ja je fajn darilo :yes: vredno :) Popravljeno Oktober 27, 2005. Popravil Ventil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solo Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 darilo je bila podkapa :OK: V teh jesenskih dnevih mi je prišla zelo prav!!! Pa glede na to, da bi verjetno tako ali tako kupil MotoSi-ja je fajn darilo :yes: vredno :) ← Prišel je, prišel, MOTO.SI 8 :OK: :OK: Sm ga že komaj čakal :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 (popravljeno) kupila :) vidim da se motosi zgleduje po motoristu :) akrapovic, rokavice (se mi zdi da je bil na zacetku leta identicen clanek s skor identicnimi fotkami objavljen v motoristu).... :D bo treba mal pobrskat :) pa všeč mi je slikanica s kamniške dirke :kva2: Popravljeno Oktober 28, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solo Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 kupila :) vidim da se motosi zgleduje po motoristu :) akrapovic, rokavice (se mi zdi da je bil na zacetku leta identicen clanek s skor identicnimi fotkami objavljen v motoristu).... :D bo treba mal pobrskat :) pa všeč mi je slikanica s kamniške dirke :kva2: ← :kva2: :kva2: Ahh, bejži, bejži, pa ne moreš kar "se zgleduje" nalepit, no - treba bit malo objektiven preden uporabiš besedo s tako težo :grrr . Če najdeš članek, sporoči številko Motorista še meni za primerjavo... Lep je dan... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 kupila :) vidim da se motosi zgleduje po motoristu :) akrapovic, rokavice (se mi zdi da je bil na zacetku leta identicen clanek s skor identicnimi fotkami objavljen v motoristu).... :D bo treba mal pobrskat :) pa všeč mi je slikanica s kamniške dirke :kva2: ← :lol1: Mi je kr všeč da ga tok zagovarjaš....... mogoč boš pa dobla za potne stroške naslednjič..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 (popravljeno) :kva2: :kva2: Ahh, bejži, bejži, pa ne moreš kar "se zgleduje" nalepit, no - treba bit malo objektiven preden uporabiš besedo s tako težo :grrr . Če najdeš članek, sporoči številko Motorista še meni za primerjavo... Lep je dan... ← za rokavice : januar 2005 --> št 67 akrapovic pa v oktobru - se pravi tekoča številka :) --> 76 Mi je kr všeč da ga tok zagovarjaš....... mogoč boš pa dobla za potne stroške naslednjič..... mislis?.... :kva2: Popravljeno Oktober 28, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 28, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 (popravljeno) No v glavnem na hitro preletel MotoSi-a, na prvi pogled :OK: moram si vzeti čas in lepo počasi snov predelati :yes: Kar se tiče vizualnega izgleda revije :OK: :OK: :OK: ...še nekaj..MotoSi po pošti prispel zelo dobro varnostno zapakiran(v vukerti) :worship: Popravljeno Oktober 28, 2005. Popravil Ventil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoFear Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Motosi je gladko ZAKON :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Oktober 29, 2005 Deli Objavljeno Oktober 29, 2005 Ja sam to da ga je treba čakat 3mesce? Kaj pa vmes u zrak gledaš pol... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 29, 2005 Deli Objavljeno Oktober 29, 2005 Če ga še danes ne dobim.... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gamma Objavljeno Oktober 29, 2005 Deli Objavljeno Oktober 29, 2005 Ja sam to da ga je treba čakat 3mesce? Kaj pa vmes u zrak gledaš pol... :D ← Voziš se, pa po malem bereš.... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Oktober 29, 2005 Deli Objavljeno Oktober 29, 2005 ma ne morm, ko dobim preberem v enem dnevu vse :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Oktober 29, 2005 Deli Objavljeno Oktober 29, 2005 @dimmni - Pa začneš od začetka še enkrat......) Da ne bom preveč :topic: , sem ga danes nabavil,malo prelistal,se mi zdi kr ok, še posebej me zanima test rokavic. lp vuk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Oktober 29, 2005 Deli Objavljeno Oktober 29, 2005 (popravljeno) @dimmni - Pa začneš od začetka še enkrat......) Da ne bom preveč :topic: , sem ga danes nabavil,malo prelistal,se mi zdi kr ok, še posebej me zanima test rokavic. lp vuk ← Za njih so le štiri znamke omembe vredne, vse drugo je očitno kur**. Tako sem članek razumel :hmm: Pozdrav od Roberta Popravljeno Oktober 29, 2005. Popravil Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solo Objavljeno Oktober 29, 2005 Deli Objavljeno Oktober 29, 2005 Za njih so le štiri znamke omembe vredne, vse drugo je očitno kur**. Tako sem članek razumel :hmm: Pozdrav od Roberta ← :kva2: :kva2: :kva2: ti krivica, ti...sigurno nosiš tiste, ki niso omenjene... :smoke: Ali so le te dobili na test, ali jih pa druge niso zanimale - verjetno. Sicer pa niso omenili ravno slabih firm, torej? Saj pa ni nujno, da kupimo ravne te, ne? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 29, 2005 Deli Objavljeno Oktober 29, 2005 ma ne morm, ko dobim preberem v enem dnevu vse :D ← v 1 uri :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 30, 2005 Deli Objavljeno Oktober 30, 2005 moram jutri do Ventila skočit, da vsaj prelistam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se