linza Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 Citao sam dva broja MotoSi i odusevljan sam sa casopisom. Ako je netko voljan da mi ustupi stare brojeve ja bi mu donio hrvasti Motopuls i Motoreviju. Dostavu ja vrsim osobno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 Citao sam dva broja MotoSi i odusevljan sam sa casopisom. Ako je netko voljan da mi ustupi stare brojeve ja bi mu donio hrvasti Motopuls i Motoreviju. Dostavu ja vrsim osobno Nimam...imam pa Mikijeve zabavnike... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 Nimam...imam pa Mikijeve zabavnike... Ja tebi Modru Lastu a ti meni Mikija "volim sve sto vole mladi" :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 JEst sm tudi kupu, prvič, edina stvar ki me je zmotla je to da je preveč tiskarskih napak, mislm res preveč, sej ne da me motjo al kej, sam je le nek "prestižen" klas med revijami in mislim da si tega nebi mogli prvoščit... Članek o Mongoliji je res malce čudno napisan, parkrat zmanjka zaključek stavka, nekje ni povedu al so morali plačat neko kazen al nevem kaj al ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec 2 Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 Citao sam dva broja MotoSi i odusevljan sam sa casopisom. Ako je netko voljan da mi ustupi stare brojeve ja bi mu donio hrvasti Motopuls i Motoreviju. Dostavu ja vrsim osobno na njihovi internet strani (www.motosi.org) se da naročit vse stare izvode revij (oziroma po tel.) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaraudeR Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 ...edina stvar ki me je zmotla je to da je preveč tiskarskih napak... ...zgleda da prof.Dobra Vila le ni tako dobra lektorica... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 Nepristransko! Meni osebno, je "Motosi" dobra revija! :grim Dobri sta tudi "ostali dve"! :grim Bodimo veseli, da jih sploh imamo! Kar tako naprej!!! Nekateri smo občutili čase, ko na slovenskih tleh, ni bilo niti ene MOTOciklistične revije (in smo se MORALI zatekati na tuje trge) in zato vemo, kakšen DOLGČAS je bil to. Žalost, beda, koma, motociklistični "odklop"! Pa še preganjali so nas kot kriminalce. Aha, še nekaj; Če komu niso všeč revije, ki so sedaj na slovenskem prizorišču mu svetujem, naj sam kaj pripomore k njihovi, boljši kvaliteti!!! Vsi mu bomo hvaležni. Še najbolj uredniki! motorist Citao sam dva broja MotoSi i odusevljan sam sa casopisom. Ako je netko voljan da mi ustupi stare brojeve ja bi mu donio hrvasti Motopuls i Motoreviju. Dostavu ja vrsim osobno Našel sem tri revije Motosi iz leta 2004. Če te zanima, povej v katero kanto najih vržem, da jih boš dobil? Motopulsa ne potrebujem, ker jih imam. Info na PM. hoj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 18, 2006 Deli Objavljeno Februar 18, 2006 Kupil nov MotoSi in sem zelo zadovoljen..... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 18, 2006 Deli Objavljeno Februar 18, 2006 in za kaj si zadovoljen mal povej da vidim če nabavim za počitniško branje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Februar 18, 2006 Deli Objavljeno Februar 18, 2006 (popravljeno) in za kaj si zadovoljen mal povej da vidim če nabavim za počitniško branje Se splača, ti kr nabavi notri je veliko zanimivh stvari, katerim se pač ne morš upret :D poleg kupa testov, je tud članek : Kdo je Zuo Zongshen, in še dost drugih zanimivih člankov. Super!!! Popravljeno Februar 18, 2006. Popravil GregorT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Februar 18, 2006 Deli Objavljeno Februar 18, 2006 Hehe, ne propročam za počitniško branje, ker sem ga jaz 'poskeniral' v enem popoldnevu. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 19, 2006 Deli Objavljeno Februar 19, 2006 in za kaj si zadovoljen mal povej da vidim če nabavim za počitniško branje http://www.motosi.org/ oz. ti bom dal za prebrat pa je.... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frodo Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 Tuk draga pa spet ni, da bi jo šu skenerat... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 Tuk draga pa spet ni, da bi jo šu skenerat... :blink: :slap: :lol1: :lol1: Mislu je da jo je on na oči poskeniru, torej skor celo prebral, kapiš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Maj 3, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Je že kdo kupil novo številko MotoSija :hmm: Prvi odmevi :naughty: :? O:-) Je že mogoče komu prinesel poštar domov O:-) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Je že kdo kupil novo številko MotoSija :hmm: Prvi odmevi :naughty: :? O:-) Je že mogoče komu prinesel poštar domov O:-) B) Danes zjutraj sem jo šel na OMW iskat. SUPER. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Dober se mi zdi uvodnik, pismo iz uredništva, se strinjam z napisanim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tpo Objavljeno Maj 4, 2006 Deli Objavljeno Maj 4, 2006 Dober se mi zdi uvodnik, pismo iz uredništva, se strinjam z napisanim. Še najboljš je tista o ministru Bizjaku... :grrr 100 let za kačam!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Maj 8, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2006 10.številka motoSija je kar zadovoljiva, edino malo preveč pišejo o "Hondih" motorjih, kot če drugih ne bi bilo :devil: pa zelo dober test o HONDI CBF 1000 :OK: :P p.s. Da ne bo pomote :nono: na Hondo in Kawasakije so v tej številki pozabili :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MK-R1 Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 Zanima me predvsem test BMW F 800S.Ga je vredno kupit, je dober test? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 Zanima me predvsem test BMW F 800S.Ga je vredno kupit, je dober test? Test je skupaj s tehniko in sploh za naše razmere precej obširen. Če ti je všeč pisanje R. Browna, potem je OK. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 Sta pa precejšnje razočaranje testa R1200GS adventure in KTM 990 Adventure S. Poleg tega, da piše na naslovnici, da gre za primerjavo, v resnici ni ravno tako. Enega je testiral Gustinčič, drugega pa Brown, in to daleč vsaksebi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Julij 31, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2006 (popravljeno) je že mogoče v prodaji, oziroma je že kdo dobil po pošti 11 številko motoSi-ja :hmm: Napoved za 11 št. je bila 27. julij .) Popravljeno Julij 31, 2006. Popravil Ventil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 Zanima me predvsem test BMW F 800S.Ga je vredno kupit, je dober test? Test je zelo obširen in motor je prikazan v detajle (računalniško razrezan motor, ogrodje itd.). Baje zelo dober za vozit, nekoliko premehke le prednje vilice (vendar ni sile), sicer ni ravno med cenejšimi (cca 2.300.000sit), valja delujeta sočasno (kar je redkost), ima jermen, skratka večinoma same pohvale. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solo Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 je že mogoče v prodaji, oziroma je že kdo dobil po pošti 11 številko motoSi-ja :hmm: Napoved za 11 št. je bila 27. julij .) Je že na policah pump, jaz sem jo dobil na OMW danes Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se