greenninja Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 Jaz pa čestitam malemu Crashover-ju za 18. roj. dan in mu želim še velik varnih kilometrov, kako fejst babo pa uspešen zaključek šole. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 Pa čestitam sebi, ker sem čestitke za roj. dan napisala na napačno mesto.. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 Robycop, čestitke za 1000. smetko. :D A si že nabavu ta velko kanto ? :rolleyes: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 Robycop, tudi od mene iskrene čestitke :D ( he he hehehe :lol: - prehitela sem te za par dni, trililili :P ) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 Hvala, hvala! :D :D No, pa da še 1001. prbiyem na steno foruma... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 Robycop, klanjamo se ti ... :lol: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 Robertinho, posodi mi jürja ;) :D B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Junij 18, 2003 Deli Objavljeno Junij 18, 2003 Morem si čestitat, ker sem dons zvedu, da bom svoje šolanje nadaljeval na Vegovi B) :P :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Junij 18, 2003 Deli Objavljeno Junij 18, 2003 Morem si čestitat, ker sem dons zvedu, da bom svoje šolanje nadaljeval na Vegovi B) :P :) Bravo ... B) :D :blink: ... jaz pa sem zvedla da bom šolanje nadeljevala na srednji šoli za gostinstvo in turizem -- moja smer !! ...mislim da si zaslužim pijačo ... oba si jo -- jaz&manjak Lp, Mateja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Junij 19, 2003 Deli Objavljeno Junij 19, 2003 ... jaz pa sem zvedla da bom šolanje nadeljevala na srednji šoli za gostinstvo in turizem -- moja smer !! ...mislim da si zaslužim pijačo ... oba si jo -- jaz&manjak Lp, Mateja Heh, še dobr da ne greš za kuharco... :rolleyes: Pijačo si že zaslužva, sam ko je za nas mlade samo sok... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Sej ne da bi se človek hvalu, ampak jst mam pa JURJA ;) :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Sej ne da bi se človek hvalu, ampak jst mam pa JURJA ;) :rolleyes: Ja super. Pol pa, posod mi jurja... :rolleyes: :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Sej ne da bi se človek hvalu, ampak jst mam pa JURJA ;) :rolleyes: Ja super. Pol pa, posod mi jurja... :rolleyes: :P :D jürja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 še 1 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 2500 yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Čestitam vam, da ste me prenašali skozi vseh 2500 postov... Še posebej od 300 do 1300 je bila neka faza, ko sem se rad kregal :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Samo da ti to veliko pomeni :D :ph34r: B) Cestitke btw. sprejete :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Sym, če ti je ta številka življenski cilj, bi se mogoče s katerim od administratorjev lahko zmenili, da ti da številko po tvoji žeji, za nas bi bilo pa vse skupaj življenje malo lepše in lažje... :rolleyes: :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Samo da ti to veliko pomeni :D :ph34r: B) Cestitke btw. sprejete :P :D Was not meant for you, honey Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Sym, če ti je ta številka življenski cilj, bi se mogoče s katerim od administratorjev lahko zmenili, da ti da številko po tvoji žeji, za nas bi bilo pa vse skupaj življenje malo lepše in lažje... :rolleyes: :P :D Res, izpolnila se mi je življenjska želja. Sedaj se počutim tako ... praznega... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Sedaj se počutim tako ... praznega... B) Verjamem ja. Si se pa verjetno tudi že prej... :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Was not meant for you, honey Vem, ampak tu trpimo itaq vsi (n-1), tako da sem se videl notri :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Res, izpolnila se mi je življenjska želja. Sedaj se počutim tako ... praznega... B) Pardon, nisem od začetka sledil. Si kakal, bruhal...... ali se kako drugače izpraznil? Kukrkol: ČESTITKAM! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Pardon, nisem od začetka sledil. Si kakal, bruhal...... ali se kako drugače izpraznil? Kukrkol: ČESTITKAM! :D Z vomitoriumom si mi spasio život hvalatiMirko pardon PEPE :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Čestitke Lucy : :D Objav: 1000 - in malo čez B) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se