Wobewt Objavljeno Junij 20, 2003 Deli Objavljeno Junij 20, 2003 Lucy jih ye tavžent nabila samo z nočkanjem... B) B) :D ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 (popravljeno) Sej ne da bi se človek hvalu, ampak jst mam pa JURJA ;) :rolleyes: No tak, pa naj ti se na forumu: CESTITKAM :rolleyes: za jUrja :D B) :lol: Le tak naprej pa me se :unsure: ujames :rolleyes: :P :D Popravljeno Junij 23, 2003. Popravil Max Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Všeč mi je, kako se Desmo zadržuje. In mu čestitam. Pa Sym-u tudi. Sam ne vem, kaj je počel od 0-300 posta. Se mi ne da po arhivu brskat. Lahko kakšen sranje ven pade. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Čestitke Sym, 2500X :D Čestitke LuCy, 1000X :D P.S.: Max, da te LuCy ne ujame začni še opoldne spat hodit. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Čestitke Symu -> carju in LuCy -> vsevedki :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregas Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 ave Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregas Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 ...jest pa upam da boste lahko kej kmal men cestital na nakup novga bicikla -na benz :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 Čestitke Symu -> carju in LuCy -> vsevedki :) Ja, zdak k sem usevedka pa upam, da bom jutri na faksu izpit nardila :huh: B) :rolleyes: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 ...da bom jutri na faksu izpit nardila... V to itaq nihce ne dvomi :blink: ;) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Junij 23, 2003 Deli Objavljeno Junij 23, 2003 :blink: Đorđe :ph34r: the nergavi one :P :D je postal vsevedko zato CESTITKAM B) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 (popravljeno) Se mal pa izpit :rolleyes: :) Popravljeno Junij 24, 2003. Popravil LuCy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 (popravljeno) RAN = CAR (2500 :rolleyes: ) CESTITKAM!!! B) B) B) PEPE maestro 1600+ domiselnih in svakojakih sporocil BRAVO CESTITKAM tu ju tu!!! B) :D B) Popravljeno Junij 24, 2003. Popravil Max Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 Kdo bo pa men čestitou? A zakaj? kr tko, sej tle se itaq za vsako neumnost čestita, jest sem jih pa letos že tok naredu... ;) B) :lol: neumnosti namreč Pa mogoče za to, ker vas zdele ene 9 dni ne bom gledou... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 Pa mogoče za to, ker vas zdele ene 9 dni ne bom gledou... Zakaj pa ne - se nismo glih tok grdi... :unsure: :huh: :o No ja, če pa že ravno hočeš, ti pa bom : ČESTITAM!!!!! Zakaj že???? :o :huh: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 RAN = CAR PEPE maestro Jest tut, jest tut, jest tut....... :wub: :wub: :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 Zakaj že???? :o :huh: :blink: Za vse neumnosti, ki sem jih v zadnjem času naredu, če že za kej drucga ni osnove! Sicer bo pa kmal 2000, pol se bo pa tud mene mogoče kdo spomnu :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 (popravljeno) ...Sicer bo pa kmal 2000, pol se bo pa tud mene mogoče kdo spomnu :P ;) Ja, ja, ja, jst tut, jst tut, mislm 2 jUrja B) :D Pa nea me zaj sekirat, sej se bom jaz spomnu no, a se kdaj se nism, ko je blo treba :huh: :o ;) :P :D :lol: B) Sam za vsako neumnost pa res nea morm cetitkat :unsure: B) :) Popravljeno Junij 24, 2003. Popravil Max Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 Sam za vsako neumnost pa res nea morm cetitkat :unsure: B) :) Se ti zdi? Bi probal to udejanjiti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 Jaz pa spet sama sebi čestitam (ma, sem jst ena egoistka :D ) za en izpit manj :P :P :P Saj sem vedela - zdaj ko sem VSEVEDKA bo šlo k po putru! :rolleyes: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 Jaz pa spet sama sebi čestitam (ma, sem jst ena egoistka :D ) za en izpit manj :P :P :P Saj sem vedela - zdaj ko sem VSEVEDKA bo šlo k po putru! :rolleyes: B) Č E S T I T A M ! ! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 Čestitam vsem,ki klatijo neumnosti. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 Hvala, Johan :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 Bravo Pepe, upam, da ti črnilo na peresu ne usahne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 24, 2003 Deli Objavljeno Junij 24, 2003 Skupina: Člani Objav: 1968 Član št.: 150 Član od: 1.08.2001 Lojzi, če hočeš se vse da. Čestitam ti za tvojo praško pomlad..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Junij 25, 2003 Deli Objavljeno Junij 25, 2003 (popravljeno) Hvala, Johan :D Kak si prijazn. :D Popravljeno Junij 25, 2003. Popravil johan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se