Max Objavljeno Junij 25, 2003 Deli Objavljeno Junij 25, 2003 Jaz pa spet sama sebi čestitam (ma, sem jst ena egoistka :D ) za en izpit manj :P :P :P Saj sem vedela - zdaj ko sem VSEVEDKA bo šlo k po putru! :rolleyes: B) C E S T I T K A M, C E S T I T K A M !!! :D B) :D enkrat za egoisto :blink: :P in enkrat za narejen izpit B) B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Junij 27, 2003 Deli Objavljeno Junij 27, 2003 HVALA, vsem ljudem dobrega srca :D B) :) Prebili se eno mejo B) ! Zaj se grema pa pppeeeeeelllllllllaaaaaattttt.... :lol: :D :D :D gasa, gasa... no v normalah ulaufavanja-se razume :rolleyes: ;) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 27, 2003 Deli Objavljeno Junij 27, 2003 (popravljeno) Max, ker bom šel kmalu na dopust imaš tukaj: a.) čestitke za 2000 postov; :D b.) čestitke za 2100 postov; :D c.) čestitke za 2200 postov. :D (Ustrezno obkroži !!!) Popravljeno Junij 27, 2003. Popravil AlterMann Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Junij 27, 2003 Deli Objavljeno Junij 27, 2003 Max, ker bom šel kmalu na dopust imaš tukaj: a.) čestitke za 2000 postov; :D b.) čestitke za 2100 postov; :D c.) čestitke za 2200 postov. :D (Ustrezno obkroži !!!) Ta bo ... :D Čestitke max za 2000 !! :D :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Junij 27, 2003 Deli Objavljeno Junij 27, 2003 Čestitke max :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 27, 2003 Deli Objavljeno Junij 27, 2003 Čestitam seb pa mojmu Sebitu k sva danes skupi že 9leto in 7mescev pa se imava zmeri rajš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 27, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 27, 2003 :angry: fuck damn shit.......... cestitam vsem,ki ste danes imeli cas za motor. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Junij 27, 2003 Deli Objavljeno Junij 27, 2003 (popravljeno) :angry: fuck damn shit.......... cestitam vsem,ki ste danes imeli cas za motor. B) :angry: fuckdamndirtyshitofthousantpiggs ys sm meu čas za motor pa je ta še zmeri pr Habatu :angry: :angry: :angry: čestitam vsem ki imajo motor ne glede na to ali imajo čas zanj ali ne :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D bodveseudagamašpress Popravljeno Junij 27, 2003. Popravil 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Junij 27, 2003 Deli Objavljeno Junij 27, 2003 čestitam vsem ki imajo motor ne glede na to ali imajo čas zanj ali ne :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D bodveseudagamašpress Ja sam men je teži met motor pa da se ne morem z nim vozit, k pa ga ne met :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Junij 28, 2003 Deli Objavljeno Junij 28, 2003 Čestitam seb pa mojmu Sebitu k sva danes skupi že 9leto in 7mescev pa se imava zmeri rajš Čestitke !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Junij 29, 2003 Deli Objavljeno Junij 29, 2003 Alla Vseved Skupina: Člani Objav:1000 Č E S T I T A M ! ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dirkac Objavljeno Junij 29, 2003 Deli Objavljeno Junij 29, 2003 Jaz pa čestitam sam sebi, za prvih 100 objav. Zdaj bojo pa objave začele naraščat eksponentno. :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Junij 29, 2003 Deli Objavljeno Junij 29, 2003 Jaz pa čestitam sam sebi, za prvih 100 objav. Zdaj bojo pa objave začele naraščat eksponentno. :P :D Gooooo Dirkac !! :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Junij 29, 2003 Deli Objavljeno Junij 29, 2003 Dirkač Le tako naprej,čestitam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Uffff.... mal sem odsoten z foruma pa ze tolko cestitk :rolleyes: :D C E S T I T K A M B) : ALLi za jUrja! Dirkacu za sToTko! in Sandisedem za loVe liFe! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 (popravljeno) Ta bo ... :D Čestitke max za 2000 !! :D :rolleyes: Njlepsa HVALA za cestitke in podporo vsem: Pusebi pa se AlterMannu B) B) B) bauciki manijaku :rolleyes: :unsure: :D semipriblizujeszsvetlobnohitrostjopress THNX! B) Popravljeno Junij 30, 2003. Popravil Max Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Max, jaz ti pa čestitam ne samo za dva ampak kar za TRI JURJE !!!! :P ;) P.S. (2000+1000) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Jaz sem se tak razpisala da se,m čist pozabla na mojih 915 objav !! :rolleyes: B) Goooooooooooo jaz !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lp, :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Za 916 ti pa jaz čestitam. :ph34r: B) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Jaz sem se tak razpisala da se,m čist pozabla na mojih 915 objav !! :rolleyes: B) Goooooooooooo jaz !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lp, :ph34r: Goooooooooooo ti !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Si moram tud jaz čestitat. Sem šele zdaj opazil, da sem car. :D B) :D Ni kaj, eno carico Milico bi ruknil, če jo je še kje za dobit. :rolleyes: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 No RAN pol pa prejmi čestitke ... me veseli da so te povišali ... :D :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 No RAN pol pa prejmi čestitke ... me veseli da so te povišali ... :D :rolleyes: Hvala, nikoli pozabil. :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 RAN, pa da nauš kej po Rusiji zdej hodu. Tam nimajo prav nobenga spoštvajna do takih ljudi. :rolleyes: Raj si dej ene par 100 postov zbrisat. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 RAN, pa da nauš kej po Rusiji zdej hodu. Tam nimajo prav nobenga spoštvajna do takih ljudi. :rolleyes: Raj si dej ene par 100 postov zbrisat. :P Ne bom po Rusiji hodil. Ampak tud v Rusiji se stvari drugače obračajo. Rajš mi povej, kje se carico Milico dobi. Me je jugonostalgija zagrabila. Včasih smo jo redno k jedem na žaru pili. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se