AlterMann Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 049662 VINO CAR LAZAR 0,75L KOS 426,00 501,00 049661 VINO CARICA MILICA 0,75L KOS 426,00 501,00 Sem preveru, ni več na zalogi. Škoda. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 (popravljeno) No. 1 - tebi pa čestitke za vsevedstvo. :D :D Popravljeno Junij 30, 2003. Popravil AlterMann Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 (popravljeno) Si moram tud jaz čestitat. Sem šele zdaj opazil, da sem car. :D B) :D Ni kaj, eno carico Milico bi ruknil, če jo je še kje za dobit. :rolleyes: :P RAN = CAR (2500 :rolleyes: ) CESTITKAM!!! B) B) B) ... RAN B) , ce nis ti <_< upazu sm pa jz :rolleyes: upazu :) Popravljeno Julij 1, 2003. Popravil Max Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 Če sem prav prebral v tisti temi, v kateri ena naša mototrgovina grdo šikanira nekatere kupce, druge pa razvaja, potem je potrebno MAXlnu čestitati za pridobitev fazerke srebrne od ilijadu kubikova :) :D B) Ali se motim in zakaj se ne? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 ČESTITAM SI DA SEM DANES POSTALA NEOMEJENA.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 ...SEM DANES POSTALA NEOMEJENA.... Blagor tebi... :rolleyes: ;) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 ...SEM DANES POSTALA NEOMEJENA.... Blagor tebi... :rolleyes: ;) B) In tvojim bližnjim. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 No. 1 - tebi pa čestitke za vsevedstvo. :D :D thank's :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 No. 1 - tebi pa čestitke za vsevedstvo. :D :D thank's :D Ne vem za kaj sem mislil, da si bil vseved že prej. :rolleyes: No vseeno, sedaj si potrjen. Čestitam! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 @Max : RAN , ce nis ti upazu sm pa jz upazu Max, :rolleyes: :D :) Lepe misli ! thnx :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 Max, lepo preganjaj svojih novih 145 konjičkov :) al koliko že :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 1 čestitke ob napredovanju v vsevedstvo ... :wub: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erick Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 ČESTITAM SI DA SEM DANES POSTALA NEOMEJENA.... In kako ti je to uspelo... :P :lol: :lol: Čestitke... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 ...SEM DANES POSTALA NEOMEJENA.... Blagor tebi... :rolleyes: ;) B) In tvojim bližnjim. :D Mislim da se tega dejstva najbolj veseli moja denarnica... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 ČESTITAM SI DA SEM DANES POSTALA NEOMEJENA.... In kako ti je to uspelo... :P :lol: :lol: Čestitke... :D 2 leti nestrpnega čakanja sta se izplačali... :wub: hvala za čestitke... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Julij 3, 2003 Deli Objavljeno Julij 3, 2003 1 čestitke ob napredovanju v vsevedstvo ... :wub: :D Še od mene. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 3, 2003 Deli Objavljeno Julij 3, 2003 1 čestitke ob napredovanju v vsevedstvo ... :wub: :D Še od mene. :D Čestitam tut jst :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Julij 3, 2003 Deli Objavljeno Julij 3, 2003 Ta bo ... :D Čestitke max za 2000 !! :D :rolleyes: Njlepsa HVALA za cestitke in podporo vsem: Pusebi pa se AlterMannu B) B) B) bauciki manijaku :rolleyes: :unsure: :D semipriblizujeszsvetlobnohitrostjopress THNX! B) kwa nej bi tist ob bauciki pomenl, tisti srcki????!?!?!?!?!?!?!? :angry: :angry: :angry: :( ;) aaaajde B) LP, Zok :D <=to sn pa jst :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Julij 3, 2003 Deli Objavljeno Julij 3, 2003 Za 916 ti pa jaz čestitam. :ph34r: B) ;) hehe, kok sn si js cestitu ko sn 125 presegu... :D :D :D pi es: dobra fora! ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 3, 2003 Deli Objavljeno Julij 3, 2003 No. 1 - tebi pa čestitke za vsevedstvo. :D :D thank's :D Ne vem za kaj sem mislil, da si bil vseved že prej. :rolleyes: No vseeno, sedaj si potrjen. Čestitam! :D hvala še enkrat vsem tut štajerki s strganimi hlačami z leeeepo vsebino hja kaj pa moj novi XJR a tega ste pa spregledal je že v garaži s 150km :D :D :D :D :D ys si čestitam za maaaxi potrpljenje pri zbiranju denarja urejanju kreditov in boju z državnimi inštitucijami ki so se hudooo trudile preprečiti moje finančne mahinacije ampak na koncu vedno zmaga.. kdo? no kdo? br 1 valjda :D mal upehan mal v letih mal zguban maxi bel v glavo maxi zaj..an & maxi trmast vaš br 1 :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Julij 3, 2003 Deli Objavljeno Julij 3, 2003 ČESTITAMPRESS :) :) :) :) :) :) :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Julij 3, 2003 Deli Objavljeno Julij 3, 2003 Čestitke Broj Jedan, se boš zdaj v Grunfa preimenoval? :P :lol: ;) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Julij 3, 2003 Deli Objavljeno Julij 3, 2003 Ajde, čestitka za nov skuter, no. 1. ;) :lol: :lol: :lol: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Julij 3, 2003 Deli Objavljeno Julij 3, 2003 ČESTITAMPRESS :) :) :) :) :) :) :) :) Me too! br 1. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Julij 3, 2003 Deli Objavljeno Julij 3, 2003 (popravljeno) Če sem prav prebral v tisti temi, v kateri ena naša mototrgovina grdo šikanira nekatere kupce, druge pa razvaja, potem je potrebno MAXlnu čestitati za pridobitev fazerke srebrne od ilijadu kubikova :) :D B) Ali se motim in zakaj se ne? :lol: Motis se NE! :rolleyes: :D in seveda HVALA za cestitke ob novi pridobitvi B) ! Max, lepo preganjaj svojih novih 145 konjičkov :) al koliko že :rolleyes: Se bom trudil se naprej kontrolirati vse konjicke kolikor si jih nastel v stalci :rolleyes: :lol: :D Popravljeno Julij 3, 2003. Popravil Max Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se