SiR Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 Zanimivo... danes je točno eno leto odkar sem član motosveta... in dons sem nardila izpit za motor... B) :P Vse je režirano :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 Zanimivo... danes je točno eno leto odkar sem član motosveta... in dons sem nardila izpit za motor... B) :P C E S T I T K A M ! B) :D B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 (popravljeno) J - man = postal VSEVED ČESTITAM ČESTITAM ČESTITAM !!!!!!!!!!!! Popravljeno Julij 9, 2003. Popravil 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 :D Hvala hvala! "It takes 3 promotions to be an asshole!" :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Glej, glej, 1900 objav. Sploh ne vem kdaj sem jih naredil :rolleyes: :) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Glej, glej, 1900 objav. Sploh ne vem kdaj sem jih naredil :rolleyes: :) B) vseeno čestitam čeprav ne veš kdaj si jih napisal toliko enihodijodrugipapišejovspanjupress :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 10, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 10, 2003 symru-ju ze danes cestitam za 77. rojstni dan 13.januarja 2004. :P staras se,STARI. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 symru-ju ze danes cestitam za 77. rojstni dan 13.januarja 2004. :P staras se,STARI. :lol: Daj mi to razlož - my Brian not at home :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 (popravljeno) Daj mi to razlož - my Brian not at home Brian, kdo pa je to? Tvoj mož? :huh: ...očitno res niso ;) :D Popravljeno Julij 10, 2003. Popravil -pero- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 10, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 10, 2003 symru-ju ze danes cestitam za 77. rojstni dan 13.januarja 2004. :P staras se,STARI. :lol: Daj mi to razlož - my Brian not at home :) kopi-pejst iz profila "nekega" symru-ja na motosvet.com: "... Splošne informacije Spletna stran http://s.aufbix.org Rojstni dan 13 januar 1927 Lokacija _grossland_ Hobiji Ni informacij Motocikel cockster ...." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Hm....pa se mi je zdel Sym že mal betežen, ko sem ga tazadnjič vidla...... ;) :D :D :D :P Alla :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 (popravljeno) Hm....pa se mi je zdel Sym že mal betežen, ko sem ga tazadnjič vidla...... ;) :D :D :D :P Alla :ph34r: SPLOH NI RES !!! zgleda super za svoja leta čestitam Sym-u za tak izgled pri teh letih ta jih bo dočakal 300, če bo šlo tako dalje bravo k'trožcapress :D :D :D :D :D :D :D Popravljeno Julij 10, 2003. Popravil 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 11, 2003 k'trožcapress :D :D :D :D :D :D :D usran al frisn?! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 Zanimivo... danes je točno eno leto odkar sem član motosveta... in dons sem nardila izpit za motor... B) :P Malo pozno, ampak od srca, čestitke za oboje, predvsem za zadnje. Zdej pa hitro u trgovino po eno Yamahco. Da nau krega pr bajt ;) :rolleyes: B) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 Čestitam Thundercatu... Zakaj? Poglejte desni stolpec, zadnje objave ... Uspelo mu je - PET V VRSTO :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 hvala...hvala.....sploh nisem načrtoval.... :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 hvala...hvala.....sploh nisem načrtoval.... :P :P Eh, ne bodi skromen ... :D B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 ČESTITAM PUPI ki je prejela odločbo, da je sprejeta na fax sicer misli, da ji bo nekoč žal, ampak ys vem, da ji ne bo nedajsepupakrtkopress :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 ČESTITAM PUPI ki je prejela odločbo, da je sprejeta na fax sicer misli, da ji bo nekoč žal, ampak ys vem, da ji ne bo nedajsepupakrtkopress :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D joj me joj.... :huh: :unsure: zdej mi je pa nerodno........ ti pa tudi vse strobezlaš naokoli :angry: ;) :D :P hvala za čestitke...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 ki je prejela odločbo, da je sprejeta na fax Kerga pa? :rolleyes: CESTITKAM! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 ja js sn jo tud dobu, pa se mi zdi kr nekok samoumevno... :huh: 20tocknamaturipress ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 ja js sn jo tud dobu, pa se mi zdi kr nekok samoumevno... :huh: 20tocknamaturipress ;) tut Zoku čestitam in obema še enkrat želim vso srečo na na faxu, da bi ga čimprej uspešno končala in kar se da modra postala :D :D :D :D :D :D :D 3xhurazanašematurantepress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rozi Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 (popravljeno) ja js sn jo tud dobu, pa se mi zdi kr nekok samoumevno... :huh: 20tocknamaturipress ;) Samo? :P Vseeno čestitke! Popravljeno Julij 17, 2003. Popravil rozi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 povprecje na nasi soli je okol 17. ocene: slova 3 (sn mislu da bom padu), matka 4 (sn mislu da bo 5), fizka 4 (tu nekje), angla 4 (bi lahk blo 5), elektrotehnika 5 (poskusno sn pisu 43 % :D :D :D :D :D ). aja, gre za tehnisko gimnazijo, k ma tud navadno maturo (ne poklicne), zato sn si elektrotehniko zbral. ;) aja, rozi, men se zdo da je povprecje 4,0 kr dobr, glede da gre to po kavsovi :rolleyes: ... ...aaaam... ...gausovi krivulji... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 je povprecje 4,0 kr dobr, glede da gre to po kavsovi :rolleyes: ... ...aaaam... ...gausovi krivulji... :blink: super povprečje :D :D :D posebej če pomisliš, da te čez dobro leto ne bo več nihče in nikoli vprašal po tem povprečju :blink: zakajsemsepaučilpres&samzasepress :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se