Zok Objavljeno Avgust 18, 2003 Deli Objavljeno Avgust 18, 2003 aha, ich pardoniere mich... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 ... who is number 4 "nakladač" of all times ... :D :D ... it is I Leclerc ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 Fuck, hočko je pupo skinil na lestvici nakladačev. Hočko gobezdač B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 čestitke hočkotu za #4 mesto :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 (popravljeno) cestitke men pa best frendu, da sma z 800 kubicnim Daewoo Matizem prsla do stotke v - pazi zdaj - 8 (OSMIH!!!) sekundah po moji uri!!! B) B) B) :D domanarjensportnifilter+5%bregnavzdolpress :D :ph34r: Popravljeno Avgust 26, 2003. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 cestitke men pa best frendu, da sma z 800 kubicnim Daewoo Matizem prsla do stotke v - pazi zdaj - 8 (OSMIH!!!) sekundah po moji uri!!! B) B) B) :D domanarjensportnifilter+5%bregnavzdolpress :D :ph34r: to pa je uspeh...vsekakor čestitke z moje strani :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 Sem čist brez besed. Čestitam :D Pa čestitka tut hotschkotu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 Upam da hanzi in cyc nista jezna ker sm ju prehitu :unsure: Aja pa seveda čestitka men :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Avgust 27, 2003 Deli Objavljeno Avgust 27, 2003 Aja pa seveda čestitka men :P ;) ZA ... ?! No karkoli je ... Čestitam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 27, 2003 Deli Objavljeno Avgust 27, 2003 Aja pa seveda čestitka men :P ;) ZA ... ?! No karkoli je ... Čestitam Za večjo število postov in s tem vzpenjanje po lestvici nabijačev ;) Pa hvala za čestitke :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TT Objavljeno Avgust 27, 2003 Deli Objavljeno Avgust 27, 2003 Aji za 400! :D :D :D TT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 27, 2003 Deli Objavljeno Avgust 27, 2003 Jaz bi si pa čestital, ker tako dobro izgledam. Bravo, ti si res kerlc. Upam, da se imam dobro in da bom živel še vsaj toliko, da jih bom dočakal kolikor jih izgledam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Avgust 27, 2003 Deli Objavljeno Avgust 27, 2003 Jaz pa čestitam vsejn povprejk. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Avgust 27, 2003 Deli Objavljeno Avgust 27, 2003 Jaz bi si pa čestital, ker tako dobro izgledam. Bravo, ti si res kerlc. Upam, da se imam dobro in da bom živel še vsaj toliko, da jih bom dočakal kolikor jih izgledam... :blink: Ali je to posledica sončenja? Pa saj je vseeno. Čestitam, ker misliš, da dobro izgledaš. B) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 27, 2003 Deli Objavljeno Avgust 27, 2003 Jaz bi si pa čestital, ker tako dobro izgledam. Bravo, ti si res kerlc. Upam, da se imam dobro in da bom živel še vsaj toliko, da jih bom dočakal kolikor jih izgledam... :blink: Ali je to posledica sončenja? Pa saj je vseeno. Čestitam, ker misliš, da dobro izgledaš. B) :P Ja jebiga...sončenje na mojo arijsko podobo deluje tako, da me rahlo potemni, potem pa postanem všeč še vsem ostalim, ki jih prej čiste forme odbijajo, češ da jih niso vredne... Kar mislim tisto vem...:D Drugače pa - prej ko si priznaš, lažje je...:) Sieg. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Avgust 28, 2003 Deli Objavljeno Avgust 28, 2003 Jaz bi si pa čestital, ker tako dobro izgledam. Bravo, ti si res kerlc. Upam, da se imam dobro in da bom živel še vsaj toliko, da jih bom dočakal kolikor jih izgledam... Čestitam za tvojo samozavest :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Avgust 28, 2003 Deli Objavljeno Avgust 28, 2003 Tudi jaz čestitam sebi za neomejenost.. :D :P B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Avgust 28, 2003 Deli Objavljeno Avgust 28, 2003 OMG-sam da nabijamo poste B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Avgust 28, 2003 Deli Objavljeno Avgust 28, 2003 Upam da hanzi in cyc nista jezna ker sm ju prehitu :unsure: Aja pa seveda čestitka men :P ;) :( :angry: ;) :P , vi si kar vesele + . nabirajte, le počakajte se me :blink: :P Vseeno čestitke :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Avgust 28, 2003 Deli Objavljeno Avgust 28, 2003 Hočko gobezdač B) Pa naj še kdo reče da ženske non-stop nakladaj, govorijo... :rolleyes: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 28, 2003 Deli Objavljeno Avgust 28, 2003 ti si res bl tihe sorte, ja... :) polpasvizeczavijeapriliovfolijopress :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 28, 2003 Deli Objavljeno Avgust 28, 2003 ...polpasvizeczavijeapriliovfolijopress :D Tale svizec pa neki zlo velik folije ponuca :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 28, 2003 Deli Objavljeno Avgust 28, 2003 lahk pa da je aprilia v merilu 1:18, tak ko moja MV Agusta F4 750... ;) B) :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 28, 2003 Deli Objavljeno Avgust 28, 2003 Al pa v 1:24 tko k moji bburagovi modelčki. Morm se znebit teh otočarij... :P :rolleyes: ;) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Avgust 28, 2003 Deli Objavljeno Avgust 28, 2003 (popravljeno) Glede na to, da sem tukaj not pokukal nazadnje :blink: 9 Jul 2003 @ 17:13 moram lepo, kot se spodobi nekomu :rolleyes: , ki bo vsak cas presel v seniorja (2500+) motomarsa B) cestitat Vam za razne dosezke :D : Cestitkam: Tatjani za nov avatar Cestitkam: Ice-u za povratek domov (jakosrce) Cestitkam: Hanziju za prestane in dobljene bitke Cestitkam: vsem slavljencem za RD Cestitkam: metalbike-u da je doma Cestitkam: smeškotu za 23 let Cestitkam: greenninji za neomejenost.. Cestitkam: Anubis-u za dober izgled (ce ti tako pravis) Cestitkam: manjak-u za 2000, 2100, 2200, 2300, 2400+ postov Cestitkam: Zok-u in frendu in Matizu za pospeske Cestitkam: Leclerc-u upss... hotschktu za #4 mesto (gobezdac... :P ) Cestitkam: bauci za 16 let in 1200 + Cestitkam: urbiju za 220+ Cestitkam: Natashi from Russia za nov avatar Cestitkam: igralec-u za taužnt postou Cestitkam: lojzi :lol: car-pripravnik B) in 2000+ Cestitkam: SymRu-ju za 3000+ Cestitkam: aja-i za legalno voznjo s tvojo pošastjo Cestitkam: PEPE-itu za 2000+ Cestitkam: TT 10+ Cestitkam: J - manu = VSEVED Cestitkam: 1 - 1500+ objav Cestitkam: Pero-tu za srecno vrnitev iz dopusta na dveh kolesih Cestitkam: -pero- -tu za izdelavo avatarjev Cestitkam: Jason-u za 500+ Cestitkam: Pervy-u za 26 let Cestitkam: uzzy-u za lokal Cestitkam: LuCy za prebitje 2xx zvocnega zidu Cestitkam: cyc-u za WR400 Yamaho Cestitkam: Alli za 1150+ Cestitkam: stigmati za vrnitev na motomars in Cestitkam: VrUUUUUmmmm-u kot prvi za 100 objav Cestitkam se kar tako, ker se trudijo :) : AlterMann-u B) , kekc-uIII :D , PuBeCu, marem-u, thundercat-u, Johanu-u, bosti-ju24, dave the wave-u, ahh zdej sm pa ze kicast B) In seveda tudi tistim, ki sem jih pomotoma izpustil! ;) :unsure: Jao :o , koliko postov bi blo vec :rolleyes: , ce bi vsakmu posebej izdavil cestitko.... :lol: Ha se bodo priloznosti ;) Uffff... kolk ste bli pridni, le tako naprej... :D Ciao by MAX B) PS.: vrstni red je zgolj nakljucje :) Popravljeno Avgust 28, 2003. Popravil Max Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se