Windsurf Objavljeno November 4, 2003 Deli Objavljeno November 4, 2003 Čestitke vsem, ko pa smo že pri čestitka, pa tudi... ...čestitke meni za prvih 500!!! :yea2: :010 :grupni: :yea1: LP Windsurf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 4, 2003 Deli Objavljeno November 4, 2003 Dragemu sinu, bratu in atu D.R. za njegov 400 post želi še mnogo postov njegov fifty ob tej priložnosti prav v njegovo veselje doma pred blokom igram Škoflca bluz :D :OK: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 Dragemu sinu, bratu in atu ..... in ljubljenemu (kaj že?).... :hmm: P**da ja, vedno me namerno spusti iz svojih družinskih zgodb..... :cry: :xx: p.s. Sicer ti pa iz srce in iskreno čestitam za 400-ti post. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 E, Windsurfu pa morm čestitat za 500 + :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 E, Windsurfu pa morm čestitat za 500 + :004 ja, pa js tud! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 @bauca: hvala :wub: @zok: hvala, ampak ne, hvala... kdaj drugič... :lol1: LP Windsurf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 @zok: hvala, ampak ne, hvala... kdaj drugič... :lol1: tist :004 spreglej... ...a je zdej akj bols?? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 eee, sada je puno bolje... fala ti puna! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 evo da ti še js čestitam Windsurf! :notworthy: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 @gasgas: hvala, hvala, še malo, pa ti bom jaz moral duplo nazaj ;) (za ziher, če bom spregledal: :notworthy: :yea2: :notworthy: :yea2: ) LP WIndsurf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 mare20, vse naj naj, zravn vsega pa še puhno dnara :OK: P.S. ti si starejš od mene za cel dan :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 5, 2003 Deli Objavljeno November 5, 2003 mare20, vse naj naj, zravn vsega pa še puhno dnara :OK: P.S. ti si starejš od mene za cel dan :) Dragi Žanće, zgrešu si temu, pejt mu čestitat v Čestitke za rojstni dan :lol1: p.s. Drgač pa hvala, da si nam povedal, da imaš jutri rojstni dan. :devil: Te bomo prelupčkali ko hudir!!!! :P Te pozdravlja tvoja mati Manuela ;) :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno November 6, 2003 Deli Objavljeno November 6, 2003 @gasgas: hvala, hvala, še malo, pa ti bom jaz moral duplo nazaj ;) :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno November 7, 2003 Deli Objavljeno November 7, 2003 (popravljeno) Vcash neumestne, vcash modre, vcash nerazumlive, vcasih pametne, nekajkrat clo butaste, a predvsem iz srca objave ... čestitke za tisočko :OK: :004 Popravljeno November 7, 2003. Popravil beno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno November 7, 2003 Deli Objavljeno November 7, 2003 Vcash neumestne, vcash modre, vcash nerazumlive, vcasih pametne, nekajkrat clo butaste, a predvsem iz srca objave ... čestitke za tisočko :OK: :004 eeee na slikco sm pa pozabu :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno November 7, 2003 Deli Objavljeno November 7, 2003 V srcu smo pa usi enaki! Hvala :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno November 8, 2003 Deli Objavljeno November 8, 2003 :010 :yea2: 1000 :yea2: :010 To pa je bilo zdaj hitro... še dobro, da sem ti :notworthy: :yea2: :OK: dal že v naprej! LP Windsurf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno November 8, 2003 Deli Objavljeno November 8, 2003 (popravljeno) iz srca čestitam posebej Vale, pa J-ju, Mariu & Co da so organizirali tako krasno srečanje na Primorskem bil je lep popoldan, eden mojih najlepših v tem letu, čeprav nam vreme ni šlo na roko, kar pa sploh ni pomembno, če je družba prava in ta je bila.. še več kot to :D :D :D :D :D :D Popravljeno November 8, 2003. Popravil 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 :xx: 3.017 ( 1.41% of total forum posts ) :devil: Kdo je taka čveka? :devil: MAX! :kva2: S težkim srcem :wub: ampak vendarle: Max, ČESTITKAM za 3000+ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 10, 2003 Deli Objavljeno November 10, 2003 Joj, Max. Čist sva se polenila. :o Torej: ČESTITKE za: 2900, 3000 in 3100 postov. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 10, 2003 Deli Objavljeno November 10, 2003 Njegovo veličanstvo, car Hanzi. Čestitke :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 10, 2003 Deli Objavljeno November 10, 2003 Pa še Pervy-ju enga :004 za 3000. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno November 10, 2003 Deli Objavljeno November 10, 2003 Uuu nasledn čin sm dobu ... hehe ... vseved :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 10, 2003 Deli Objavljeno November 10, 2003 beno Vseved 10 Nov 2003 @ 16:20 Skupina: Člani Objav: 1.000 Član št.: 1.103 Član od: 26.09.2002 Zdaj pa res čisto vse veš o skuterjih pa dirkah pa o Motosvetu tudi :OK: Čestitke tudi Pervyju za 3 jurje (hvala za vse objave v Ljubezni :P ) Maxu pa ne vem če bi česital ker se spomnim da je imel pred dobre pol leta 2x manj objav kot LuCy sedaj jih ima pa 3x več. To mi ne diši ravno preveč dobro :devil: Lucy potrebuješ pomoč? :rolleyes: Hvala za čestitke za moj carski naziv, temu nazivu pa so precej pripomogli tudi Lucky, Busa, Hočko, Suzuki... in vsi ki ste mi kakorkoli pomagali reševati moje komunikacijske probleme v zadnjem letu. (v zadnjem letu sem naštepal 3x več objav kot v prejšnjem letu) :devil: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 10, 2003 Deli Objavljeno November 10, 2003 Maxu pa ne vem če bi česital ker se spomnim da je imel pred dobre pol leta 2x manj objav kot LuCy sedaj jih ima pa 3x več. To mi ne diši ravno preveč dobro :devil: Lucy potrebuješ pomoč? :rolleyes: Bog nas obvarji pred Maxine :lol1: Iz fanta še nekaj bo. Fant bo še nakam pršu. Fant ni kar tako :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se