AlterMann Objavljeno November 19, 2003 Deli Objavljeno November 19, 2003 Čeprav se že zlo slabo počutm (doktorice pomozite, ja umirem), bom zbrau še tolk moči, da rečem: Hvala, Hanzi. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TT Objavljeno November 19, 2003 Deli Objavljeno November 19, 2003 Vsem ful TNX za čestitke! :D :P :D TT, ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 19, 2003 Deli Objavljeno November 19, 2003 Vsem ful TNX za čestitke! :D :P :D TT, ;) Ne glede na vse...............ti nebom dovolil,da mi kakšno iglo u rit zapičiš.......al.......ma...... :hmm: :kva1: mogoče :P :P :P :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno November 20, 2003 Deli Objavljeno November 20, 2003 Hola! TT, čestitke!!! (saj vem, da si mi samo zato včeraj pustila zmagat :blink: :lol1: ) SharpNinja in freya 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno November 20, 2003 Deli Objavljeno November 20, 2003 Hola! Alter, čestitke za tvojo vsevednost! freya in SharpNinja 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno November 20, 2003 Deli Objavljeno November 20, 2003 :o Tadeja, čestitke tut od mene. KO boš odprla ordinacijo ti prinesem mojo kartoteko! :doze: :hmm: pa pohit B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 20, 2003 Deli Objavljeno November 20, 2003 D.J. c.a.r. :notworthy: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 20, 2003 Deli Objavljeno November 20, 2003 Tadeja, čestitam :OK: , pa hvala za zadnjič :rolleyes: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno November 20, 2003 Deli Objavljeno November 20, 2003 pa hvala za zadnjič :rolleyes: :004 sam da ni kej brez licence delala.... :D :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 20, 2003 Deli Objavljeno November 20, 2003 pa hvala za zadnjič :rolleyes: :004 sam da ni kej brez licence delala.... :D :P ;) :fight2: Nič brez licence, bi jo pa definitvno lahko dobila tudi za to. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno November 20, 2003 Deli Objavljeno November 20, 2003 D.J. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 Cestitam Perotu, ker je vceraj diplomiral. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 Cestitam Perotu, ker je vceraj diplomiral. Tadej Pero naš diplomant, veliko uspeha v poslovnem življenju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 Pero "doktore"... :beer2: :grupni: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 Pero, iskrene čestitke...zdej pa "pametno" službo najt, pa poroka, pa otroc, pa sej veš, kako gre po protokolu naprej. Zakaj bi blo tebi lepše in bolje, kot nam :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 Cestitek Anici (Twixovi puci), ki je pred polure naredila izpit za motor :yea2: Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twix Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 CESTITAM LUBICI ANI ZA OPRAVLJEN IZPIT ZA MOTOR !! CARICA SI :notworthy: :wub: Pa tud moji zivci so prezivel :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kit kat Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 Cestitek Anici (Twixovi puci), ki je pred polure naredila izpit za motor :yea2: Tadej Thanx za cestitke! Jst sm tut ful happy, da mi je ratal. :yea2: :OK: :OK: :D Pa valda tud hvala mojmu lubiju :wub: :lol: Novopecena motoristka ANA!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 jst pa cestitam kit kat tako za izpit, kot tudi za novo clanstvo na MS!! .) LP, Zok :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anA Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 Motoristke Ane so itak zakon :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 Anica, :OK: twix, :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 Hola! kit kat, čestitke za opravljeni izpit :OK: Rude, old boy, :beer1: vse najnaj, predvsem pa čimveč Dolomitov in naj se ti gume nikoli več ne znucajo :kva1: :beer2: SharpNinja in freya 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 22, 2003 Deli Objavljeno November 22, 2003 Rude, čestitke za okrogli jubilej. :OK: danes praznuje rojstni dan rude(31) ....ja no, eno leto gor al pa dol. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno November 22, 2003 Deli Objavljeno November 22, 2003 Rude Čestitam! :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 22, 2003 Deli Objavljeno November 22, 2003 CESTITAM LUBICI ANI ZA OPRAVLJEN IZPIT ZA MOTOR !! CARICA SI :notworthy: :wub: Pa tud moji zivci so prezivel :D :huh: UUUUUUUUUUUUUUU Twix bo letos peš hodu. :huh: Kuuulllllllllllllllllllllllllll Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se