Manu Objavljeno Januar 22, 2004 Opozori Objavljeno Januar 22, 2004 Mislm... Manu kok maš ti dobrga moža.... :notworthy: Seveda, saj sem mu po telefonu zagrozila, da mi mora nemudoma čestitat, če ne bom kosilo v sekret vrgla... :devil: ;) .) p.s. Kaiser-ca...a mi nisi mogoče pozabla čestitat? :hmm: Ne vem, ne vem, če boš po tem incidentu še moja najlubša lepilka ritk :grrr
Kaiser Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 (popravljeno) :kva2: :kva2: Jao a res, da sm ti pozabla čestitat.... :hmm: :hmm: nevem, nevem.... Skjuz mi... ČESTITKAM MANU... A zdej je uredu... :devil: A sm še tvoja the best lepilka ritk :naughty: :004 :grim Popravljeno Januar 23, 2004. Popravil Kaiser
Manu Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 :kva2: :kva2: Jao a res, da sm ti pozabla čestitat.... :hmm: :hmm: nevem, nevem.... Skjuz mi... ČESTITKAM MANU... A zdej je uredu... :devil: A sm še tvoja the best lepilka ritk :naughty: :004 :grim Valda. Ni boljše. <_< :naughty: :grim p.s. Pa hvala nepreglednim množicam, ki ste mi čestital za 2000. :devil: Sicer pa, sploh ne vem, kaj se tok ženem, saj se ni nič spremenilo. :unsure: Sem mislila, da bom kakšno povišico dobila, ampak kot kaže, sem še zmeraj le navadni vseved :ph34r:
marijan Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 dans vido, hihihi, manuela čestitkam
AlterMann Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 Ja, Manu, cel dopoldne sem spremlju rezultat pa ni in ni hotlo bit 2000. Zato ti v tem ranem jutru, ko prvi jutranji žarki, kot dolge zlate nitke, božajo Domžale, izrekam: Srečno, zdravo in veselo 2000 :P :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni:
klimbra Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 Manuelca :004 Nabijaš !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hmm: :hmm: :? :? :devil: :devil: :devil:
Manu Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 Marijan, AlterMann in Klimbra - hropčki moji zlati.... saj sem vedela, da ne boste pozabili name, samo nekaj več časa rabite, da vam pride ( na misel) . :devil: :wub: :) :004
marijan Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 veš to so pa leta :D pa po bol drži a ne :D :D
klimbra Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 Marijan, AlterMann in Klimbra - hropčki moji zlati.... saj sem vedela, da ne boste pozabili name, samo nekaj več časa rabite, da vam pride ( na misel) . :devil: :wub: :) :004 Pa morda še za kaj drugega...........ipaQ leta delajo svoje!!!!!!!!!!!! :( :(
Manu Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 Čestitam marijanu in klimbri, ki tako učinkovito jamrata nad svojimi leti, da če ne bi nekje v kotičku svoje duše natančno vedela da to absolutno ne more držati, bi še verjela, da sta postala neuporabna :? :unsure: :huh: In čestitam AlterMannu, ki modro molči (o "letih in uporabnosti") in s tem stotim odgovori. :P Fantje, držte se (ga) ! :OK: :OK: :OK:
Kaiser Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 Aha fino.... jest sm pa nevidna al kwa :? :cry: :cry: :cry: :cry:
Manu Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 Aha fino.... jest sm pa nevidna al kwa :? :cry: :cry: :cry: :cry: Ma muca..... bemtiš ja, ka pozabm..... :kva2: Seveda - ti se ga tut drž! :P O:-) :K
AlterMann Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 Seveda - ti se ga tut drž... pa spust... pa drž.... pa spust... pa drž... pa spust... :P
Kaiser Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 Kuga nej pa držim :blink: :blink:
Manu Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 Balanco od motorja :rolleyes: Kaj si pa ti mislna? O:-) p.s. Pa ne AlterManna brat - lepo te prosim.... spet ene podatke potvarja - :wacko: zakar mu seveda iz srca čestitam ! :OK:
Kaiser Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 (popravljeno) Seveda - ti se ga tut drž! :P O:-) :K Mica maca... balanca od motorja je ženskega spola...Kako nej se ga pol držim... kvečjemu naj jo držim :blink: O:-) Popravljeno Januar 23, 2004. Popravil Kaiser
AlterMann Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 (popravljeno) Pol je pa gotov mislla šalthebl... "tisti šalthebl". :hmm: Pa da ne bomo teme zapackal: Kajzerca, čestitke part III ...za "tisti šalthebl". :P Popravljeno Januar 23, 2004. Popravil AlterMann
manjak Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 Čestikte vsem, k jim je kej za čestitat :OK:
Aleron Objavljeno Januar 24, 2004 Opozori Objavljeno Januar 24, 2004 Se morm malo pohvalit. Danes mineva leto od mojega prvega posta na Motosvetu. Kolk hitr gre cajt :devil:
Sanda7 Objavljeno Januar 24, 2004 Opozori Objavljeno Januar 24, 2004 Da vidim kolk je že pr men,odkar sem zasvojena s to stranjo
Hanzi Objavljeno Januar 24, 2004 Opozori Objavljeno Januar 24, 2004 A bi imel kdo kaj proti če bi to združili s čestitkami :? Sicer pa je bilo včeraj eno leto in pol od :( :wacko: :cry:
Aleron Objavljeno Januar 24, 2004 Opozori Objavljeno Januar 24, 2004 Hanzi, nič proti ne bi meli :) Sej sem že hotu tja notr, sam nism mogu sam seb čestitam ane :)
batzajla Objavljeno Januar 24, 2004 Opozori Objavljeno Januar 24, 2004 Se morm malo pohvalit. Danes mineva leto od mojega prvega posta na Motosvetu. Kolk hitr gre cajt :devil: jah staraš se :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se