aja Objavljeno Januar 29, 2004 Opozori Objavljeno Januar 29, 2004 No, najprej moram seveda čestitat Vale & Manu... CARICI!! :OK: :kva2: :notworthy: Potem pa še sama sebi, za to nedoumljivo srečo (pa se ne zajebavam), ki sem jo danes začutila, ko sem dobila odpoved še v pisni obliki! :blink: :blink: :rolleyes: :OK: Gremo - novim zmagam naproti! Zato je danes tako lep dan. Komaj čakam na jutri. .) :)
Manu Objavljeno Januar 29, 2004 Opozori Objavljeno Januar 29, 2004 No, najprej moram seveda čestitat Vale & Manu... CARICI!! :OK: :kva2: :notworthy: Potem pa še sama sebi, za to nedoumljivo srečo (pa se ne zajebavam), ki sem jo danes začutila, ko sem dobila odpoved še v pisni obliki! :blink: :blink: :rolleyes: :OK: Gremo - novim zmagam naproti! Zato je danes tako lep dan. Komaj čakam na jutri. .) :) Ma mucica... nehi no.... :unsure: :huh: Radi te imamo... ti feređa pokvarjena :P p.s. Pišek, se slišiva... JOJ, kok te pogrešam :kva2:
HHV Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 ... Potem pa še sama sebi, za to nedoumljivo srečo (pa se ne zajebavam), ki sem jo danes začutila, ko sem dobila odpoved še v pisni obliki! :blink: :blink: :rolleyes: :OK: Gremo - novim zmagam naproti! Zato je danes tako lep dan. Komaj čakam na jutri. .) :) Očitno si to planirala, želela in ti je uspelo. :hmm: Že sama veš zakaj. Čestitke in vse dobre želje v nadaljnih planih iz zasnežene doline, by HHV!! :D :D :D
Vale Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 No, najprej moram seveda čestitat Vale & Manu... CARICI!! :OK: :kva2: :notworthy: Potem pa še sama sebi, za to nedoumljivo srečo (pa se ne zajebavam), ki sem jo danes začutila, ko sem dobila odpoved še v pisni obliki! :blink: :blink: :rolleyes: :OK: Gremo - novim zmagam naproti! Zato je danes tako lep dan. Komaj čakam na jutri. .) :) Miš tudi jaz vem, da to pomeni samo boljše :OK: :004
AlterMann Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 ...in iz temne preteklosti v svetlo sedanjost. :D zivijo, pozdravljen med mojstri. Živijo !!! :grupni:
Hanzi Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 Aja čestitam za odpoved :rolleyes: SF pejt mal v Đamijo da boš hitreje Vseved Zgleduj se po Symruju: On je že nabil 6000 objav (predvsem v Đamiji podobnih temah :devil: <_< ) Lasagna je prilezel do prve stotice Softi mu dela družbo
Biba Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 Pa to ni res ... :lol1: ... končno sem iz Neznanca postala Vajenec ... :grupni: (brzinapatakapress)
AlterMann Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 ... končno sem iz Neznanca postala Vajenec ... ...donesi mi vode, oj, šegrte moj... :hmm: :lol1:
Biba Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 ...donesi mi vode, oj, šegrte moj... :hmm: :lol1: A ne bi rajši en Altermeister? :OK: :004
Manu Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 BIBAć, vajenka moja (ne)znana....:004 :004 :004 Čestitam do fondamenta :) p.s. En glaš vina mi dej.... prej ku uoct z nega rata..... :yea2:
Vale Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 p.s. En glaš vina mi dej.... prej ku uoct z nega rata..... :yea2: Sam te ne, sta jo mele na Vojskem na reply :cry: :P :004
Manu Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 Sam te ne, sta jo mele na Vojskem na reply :cry: :P :004 Nehi! :fight2: :fight2: :fight2: A je to kej tacga, če si en normalen človk zaželi 27-krat zaporedoma isti komad slišat? :angry: Čestitam si, da sem normaln človk. :)
Biba Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 Nehi! :fight2: :fight2: :fight2: A je to kej tacga, če si en normalen človk zaželi 27-krat zaporedoma isti komad slišat? :angry: Čestitam si, da sem normaln človk. :) :cry: Mrak se nardu je že, ncoj so zvjezde res krasne muoj ti buh ma jih je an če kera ugasne kuos neba z njo umre an numalčk manj luči je ostalo za tabo ma ncoj pije se mi, ncoj vina bi rabu, da bi mi svjetlo v temi ma huodi, huodi si že najdeš kej bolšga svjet se nebo podrov od tega nevem če ni hujšga ni nobeden še umrov ma huodi, huodi an boh stoj ti obstrani preveč rad sem te imel, da bi ti reku ostani ma da bi vsaj jokat znal ... Čestitkam Iztoku, da ne bo :topic: (patkolepojoznamnaorglcezašpilat)
Vale Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 :wacko: :wacko: :cry: :wacko: :wacko: ;)
Manu Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 :cry: :huh: :( :cry: :unsure: :( :huh: :wacko: :wacko: :wacko:
klimbra Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 :cry: Mrak se nardu je že, ncoj so zvjezde res krasne muoj ti buh ma jih je an če kera ugasne kuos neba z njo umre an numalčk manj luči je ostalo za tabo ma ncoj pije se mi, ncoj vina bi rabu, da bi mi svjetlo v temi ma huodi, huodi si že najdeš kej bolšga svjet se nebo podrov od tega nevem če ni hujšga ni nobeden še umrov ma huodi, huodi an boh stoj ti obstrani preveč rad sem te imel, da bi ti reku ostani ma da bi vsaj jokat znal ... Čestitkam Iztoku, da ne bo :topic: (patkolepojoznamnaorglcezašpilat) :music2: :music2: :music2: :music2: :music2: :music2: :music2: :music2: :music2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
bubamara Objavljeno Januar 31, 2004 Opozori Objavljeno Januar 31, 2004 Nata, lubica moja... :wub: CESTITAM ...sej ves, zakaj ne??? JUPIIIIIIIIIIIIIIIIII :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :004 :wub: :004 :wub: :004 :wub:
manjak Objavljeno Januar 31, 2004 Opozori Objavljeno Januar 31, 2004 Za objave pa nič več ne ćestitamo, no ja :cry:
bubamara Objavljeno Januar 31, 2004 Opozori Objavljeno Januar 31, 2004 ja, manjak....CESTITKE... :yea2: ZA CEZ 3000 OBJAV, SEVEDA.... :004 :wub: :grupni: :grupni: :grupni: :OK: :yea2: :OK:
bauca Objavljeno Februar 1, 2004 Opozori Objavljeno Februar 1, 2004 manjak 3000 !! :004 :004 :004 ........... :004
AlterMann Objavljeno Februar 1, 2004 Opozori Objavljeno Februar 1, 2004 Udri jače, manijače. :OK: :OK: :OK:
AlterMann Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 Prvi mojster med doktorji -> Dr. MAXXI Čestitke :grupni: :grupni:
AlterMann Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 Danes sta pa dekleti nekam molčeči. O:-) SymRu.........44 Hanzi............34 Vale..............32 Manuela........29 hotschko.......22 Noise Data....22 . . . .itd...
Manu Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 Danes sta pa dekleti nekam molčeči. O:-) SymRu.........44 Hanzi............34 Vale..............32 Manuela........29 hotschko.......22 Noise Data....22 . . . .itd... Čestitam, da si opazil. B) Strašno se zadržujem danes. :ph34r:
AlterMann Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 Strašno se zadržujem danes. :ph34r: Zadrževanje lahko povzroči zaprtost. :xx:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se