manjak Objavljeno April 13, 2003 Deli Objavljeno April 13, 2003 Čestitke maxu pa Brrrrmu za okroglo število postov :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Cestitkam na osvojeni zvezdici PERVY = CAR 8) :idea: :arrow: (itaq) RANu za 2200 :arrow: in Hanziju 1800 :arrow: prav tako cestitkam za toliko veleumnih prispevkov v peskovnik motosvet :wink: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 ...čestitke Maxu za 1600... HVALA! Max CESTITKE ! :P THNX :oops: 8) Čestitke vsem... GRACIE :idea: :arrow: :wink: Čestitke maxu ... :D :D :D DANKE! :D KOK STE VI VSI FAJN :lilangel: si Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 14, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 14, 2003 ......sam de najdem metlo.... :twisted: (trenutnoseladypodiznjopodvorupress) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Jaoooooooooooooo MAX......boš pod jurja padu :twisted: :D :D :D :D :D :wink: Ata ICE bodi usmiljen :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Cestitkam RANu za 2200 :arrow: Thnx :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Cestitkam na osvojeni zvezdici PERVY = CAR 8) :idea: :arrow: (itaq) RANu za 2200 :arrow: in Hanziju 1800 :arrow: prav tako cestitkam za toliko veleumnih prispevkov v peskovnik motosvet :wink: 8) No pa se je le nekdo name spomnil. :? Hvala 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 A za 700 se pa nič ne napreduje al pa kej dobi :?: :shock: :oops: p.s. Vsaj čestitko :roll: :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Manu.....čestitke........ :D 8) Alla 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Čestitam HAnziju, ker se je danes dostojanstveno boril z vratarjem, ki je mene ob pol desetih zjutraj vrgel iz Hanzijeve sobe (obiskovtakratnisploh...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Jaoooooooooooooo MAX......boš pod jurja padu :twisted: :D :D :D :D :D :wink: Ata ICE bodi usmiljen :lol: :lol: :lol: :lol: Ni je sile, ki bi mene zdaj pod jurjapetsto zbile :twisted: :oops: :roll: :D :idea: :arrow: 8) Ajs ti pa le carja klimbro upostevaj :wink: :mrgreen: :agrue: Hvala CAR! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Cestitkam RANu za 2200 :arrow: Thnx :D Jor velkom! :wink: Cestitkam Hanziju 1800 :arrow: No pa se je le nekdo name spomnil. :? Hvala 8) Hanzi 8) ...always... 8) A za 700 se pa nič ne napreduje al pa kej dobi :?: :shock: :oops: p.s. Vsaj čestitko :roll: :lol: :wink: Manu :oops: CESTITKAM tudi tebi.... Sej bi ti v posebnem postu cestital...joj me prsti srbijo... samo pol se bojo takoj nekteri nasli pa rekli, da nabijam :roll: :? :idea: :arrow: :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Čestitke vsem !! :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 čestitke men :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Čestitam Klimbra.....jessssssss....čestitam!!!!!!!!!!!!!!! Eni že vejo zakaj!!! Kaj sem bedn.....samemu sebi.....hebat ga!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 Čestitam Klimbra.....jessssssss....čestitam!!!!!!!!!!!!!!! Eni že vejo zakaj!!! Kaj sem bedn.....samemu sebi.....hebat ga!!!!!!! Jaz pa ne vem zakaj... Zakaj že? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 Klimbra kaj bo pa čez tri mesce. Čeprav mi tega nisi včeraj zaupal te vseeno vprašam še enkrat če mi boš odgovoril :twisted: ČESTITAM pa veliko srečnih in lepih km :roll: :oops: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 Klimbra kaj bo pa čez tri mesce. Čeprav mi tega nisi včeraj zaupal te vseeno vprašam še enkrat če mi boš odgovoril :twisted: ČESTITAM pa veliko srečnih in lepih km :roll: :oops: 8) Le kaj neki......SONCE BO SIJALO VSAK DAN. :P :P :P :P :P :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 Čestitam Klimbra.....jessssssss....čestitam!!!!!!!!!!!!!!! Eni že vejo zakaj!!! Kaj sem bedn.....samemu sebi.....hebat ga!!!!!!! Čestitam tud jest Klimbra za lepo pridobitev, pa zato, ker si mi še neregistriranega zaupou za en lep krog! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 No, ko smo že ravno pri tem ... tud jst čestitkam, vsem povprek, podolgem in počez, kar tako, za vsak slučaj :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 Le kaj neki......SONCE BO SIJALO VSAK DAN. :P :P :P :P :P :P :P :P Čestitam tud jest. Mater jih pa menjaš kar po tekočem traku... :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 Poglej poglej .... 450 !! .... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 Klimbra a res moram vedno lih v TCju zvedet, da maš nov motor? No, zdaj pa ti lahko tudi čestitam. In če dovoliš sem ti tut mal fouš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 Poglej poglej .... 450 !! .... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Čestitke :wink: :wink: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 opa ... peti !! :) :) od vsega skupaj manj kot polovica postov v forumu čvekanje ... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se