AlterMann Objavljeno Februar 27, 2004 Opozori Objavljeno Februar 27, 2004 Vendar je treba ločit nabijače kar-tako od nabijačev s posluhom. :hmm: :P
klimbra Objavljeno Februar 27, 2004 Opozori Objavljeno Februar 27, 2004 Vendar je treba ločit nabijače kar-tako od nabijačev s posluhom. :hmm: :P In občutkom!!!!!!!!!!! Klimbra ma tuch!!!!!!! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
lojzi Objavljeno Februar 27, 2004 Opozori Objavljeno Februar 27, 2004 Bejžte bejžte, nabijač ko nabijač...edini občutek je občutek za nabijanje... :lol1:
klimbra Objavljeno Februar 27, 2004 Opozori Objavljeno Februar 27, 2004 Bejžte bejžte, nabijač ko nabijač...edini občutek je občutek za nabijanje... :lol1: Lojzi....kaj k bi midva enkat spet krigl ob krigl nabila!!!!! Bi bil že skrajni čas!!!!!! ItaQ greš tu mimo......ostalo pa veš,kak se dela!!! :beer1: :beer2:
stigmata Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 A sebi lahko čestitam? :hmm: No zdaj lahko :D Čestitam si da sem napisala že nekaj več kot 1000 neumnosti na ta forum :D
AlterMann Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 stigmata, čestitke za tisočko.... :notworthy: Zdej kot vseved boš tud vedla, kdo smo to hropci. :hmm:
stigmata Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 stigmata, čestitke za tisočko.... :notworthy: Zdej kot vseved boš tud vedla, kdo smo to hropci. :hmm: Sem tud na to že pomislila da sem vseved in še vedno mam težave s hropci :? :hmm: :unsure: :wacko: :cry: :cry: :cry:
HHV Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 (popravljeno) Sem tud na to že pomislila da sem vseved in še vedno mam težave s hropci :? :hmm: :unsure: :wacko: :cry: :cry: :cry: Don't worry! Ko ga boš videla, boš takoj vedela! :lol1: :D :D Če jih bo več na kupu, ti bo pa itak vse jasno. :OK: Popravljeno Marec 1, 2004. Popravil Horjo horjulis vulgaris
Manu Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Stigmata - čestitkam za jurja...... :notworthy: p.s. Drugič pa na zajtrku, v hotelu, po pustnem srečanju, bolj lepo glej.... :devil: :OK: :004
Thundercat Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 A sebi lahko čestitam? :hmm: pridružujem se čestitkam ob okrogli cifri...še na mnogo..... :OK:
Hanzi Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Sem tud na to že pomislila da sem vseved in še vedno mam težave s hropci :? :hmm: :unsure: :wacko: :cry: :cry: :cry: Na PFS sem končno izpolnil obljubo ki sem jo dal za tvoj rd. zdaj ko vidim da si vseved bi rad še enkrat izrekel to obljubo :wub: A še vendo ne veš kdo so hropci? Po mojem tolmačenju so to tisti ki ob vsakem malo večjem fizičnem naporu hropeče dihajo kot kaka stara parna lokomotiva :devil: (ti je zdaj kaj bolj jasno) :hmm:
stigmata Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Stigmata - čestitkam za jurja...... :notworthy: p.s. Drugič pa na zajtrku, v hotelu, po pustnem srečanju, bolj lepo glej.... :devil: :OK: :004 Grdo gledanje je bilo posledica spanja z lečami in srečna sem bla že da sem sploh lahko gledala .) in ko sem že v tej temi si mimgrede lahko tud za to neumnost čestitam :rolleyes:
stigmata Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 (popravljeno) Na PFS sem končno izpolnil obljubo ki sem jo dal za tvoj rd. zdaj ko vidim da si vseved bi rad še enkrat izrekel to obljubo :wub: A še vendo ne veš kdo so hropci? Po mojem tolmačenju so to tisti ki ob vsakem malo večjem fizičnem naporu hropeče dihajo kot kaka stara parna lokomotiva :devil: (ti je zdaj kaj bolj jasno) :hmm: Kak lepo da nisi pozabil :004 Ob prvi priliki ponovima!!!!!!!!!! :OK: :004 :OK: :004 Aha ja, nekako tud z Alterjevo pomočjo zdaj od oka vem kaj so toti hropci :rolleyes: Težko je bit vseved :doze: Popravljeno Marec 1, 2004. Popravil stigmata
klimbra Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Kak lepo da nisi pozabil :004 Ob prvi priliki ponovima!!!!!!!!!! :OK: :004 :OK: :004 Aha ja, nekako tud z Alterjevo pomočjo zdaj od oka vem kaj so toti hropci :rolleyes: Težko je bit vseved :doze: Stigmata......zdej bo vse lažje.......tut s hropci :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :OK:
AlterMann Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 Stigmata je hotela vedeti kaj so to hropci. Stigmata: "Alter, a ti veš kaj so to hropci ?" Alter: "Nič lažjega. Pridi pokazal ti bom." :hmm: :P :lol1:
Hanzi Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 AlterMann Objavljeno: 2 Mar 2004 @ 08:29 Vseved Skupina: Člani Objav: 2.000Član št.: 1.158 Član od: 18.10.2002 :yea2:
Thundercat Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 @alterman: čestitke ob nazivu.... :yea2: :OK: :notworthy:
AlterMann Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 Hvala. :) ...in čestitke Zoku za 4.000... :hmm:
GP ditech Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 grega je pa sprejet mojstre :yea2:
AlterMann Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 Danes, 3. marca 2004 A.D. je Vale prevzela žezlo od dosedanje prve dame MS foruma... Vale ..........................3.787 pupa .........................3.783 Čestitke :grupni: :grupni: :grupni:
Vale Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 (popravljeno) :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: A DOBIM LENTO :lol1: Popravljeno Marec 3, 2004. Popravil Vale
lojzi Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 Alterman, tebi pa čestitke, ker si neuradno in neformalno prevzel naloge motosvetovega analitika in statistika...kao neki ćetni evidentičar..ćato.... :yea2:
Thundercat Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 hvala... :) zok... :notworthy: :OK: vale.... :notworthy: :OK:
Biba Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: A DOBIM LENTO :lol1: Bravo! :notworthy: Spet bo povišica! :OK: :kva2: :kva2: :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se