Manu Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Čestitam Spilferderber, da si diplomiral. :yea2: :notworthy: :OK: In odsihmal ga je bila sama pamet še.... :unsure: :huh: Pogrešala bom tvoje preddiplomsko stanje.... :) .) :rolleyes: B)
Thundercat Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Čestitam Spilferderber, da si diplomiral. :yea2: :notworthy: :OK: no bom še jaz enkrat :D ...se pridružujem čestitki seveda.... :OK: :notworthy: pa Zoku tudi čestitam...za kaj pa ne vem :hmm:
AlterMann Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Tadej je danes postal mašin-car. :grupni:
Ice Objavljeno Maj 11, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Jutri goduje Pankracij, prvi ledeni mož. Ice, a si to ti :hmm: nope. :grrr
Ice Objavljeno Maj 11, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Čestitam Spilferderber, da si diplomiral. se pridruzujem zgornjem. :D :doze: se en "pameten" vec. kaj pa proizvodnja?! :? :P :devil: B)
Thundercat Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 kaj pa proizvodnja?! :? tam se pa ti izkaži..... :P
Ice Objavljeno Maj 11, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 se en "pameten" se oglasa...... :grrr
nts Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 Čestitke Alešu HLADU, ker je postal očka. Ima hčerkico Nano. Tadej Čeprav malo pozno....ma no, saj za tak velik dogodek ni nikoli pozno... ČESTITAM!! :OK: Čestitke pa tudi Spilferderber-gu za diplomo.... :OK:
fifty Objavljeno Maj 17, 2004 Opozori Objavljeno Maj 17, 2004 PEPETU iz srca, za njegov uspešen nastop na maratonu v Radencih. :OK: Tako se to dela! :yea2: PS: nevem, ali je to razlog za dvig ali pokop moje motivacije :hmm: B)
Broj Jedan Objavljeno Maj 17, 2004 Opozori Objavljeno Maj 17, 2004 (popravljeno) Čestitam Pepetu, ker že 3 tedne ne kadi :) zdejvemzaquastečn - vomitoriumpress .) Popravljeno Maj 17, 2004. Popravil Jur
kekec III Objavljeno Maj 17, 2004 Opozori Objavljeno Maj 17, 2004 Čestitam Pepetu, ker že 3 tedne ne kadi :) zdejvemzaquastečn - vomitoriumpress .) cherchez la famme?
Broj Jedan Objavljeno Maj 17, 2004 Opozori Objavljeno Maj 17, 2004 cherchez la famme? Moi? No - j'ai une, merci.. :P
.T. Objavljeno Maj 17, 2004 Opozori Objavljeno Maj 17, 2004 Čestitke Roziju, ker je zbral dovolj poguma in je v soboto rekel "DA". Tadej
Pravokotar Objavljeno Maj 17, 2004 Opozori Objavljeno Maj 17, 2004 zdejvemzaquastečn - vomitoriumpress .) Čestitam frendu Yuriju, ker je trmast kot pravi & horoskopski bik. :yea2: Yurči, zamisliva si situacijo, da se prikotališ v ponedeljek zjutraj židane volje na tlako, sam pri sebi drumlaš "šalala..." in že od vrat zagledaš na svoji pisalni mizi 4 (štiri) čisto brezvezne (!) reklamacije, ki so tolikanj glupe (!) da jih na pameten način ne moreš rešit Nagradno vprašanje: ali bi ti, kot ortodoxni bik (kar dokazano si!) - :kva2: od veselja ali - odšpanciral do najbližjega kozlalnika v upanju, da boš smel nemoteno :SS Yst kot manično/depresivni dvojček sem izbral drugo opcijo. In pri tem ne igra abstinenca od nikotina niti najmanjše vloge :grrr
Max Objavljeno Maj 17, 2004 Opozori Objavljeno Maj 17, 2004 Čestitke Roziju, ker je zbral dovolj poguma in je v soboto rekel "DA". Tadej :rolleyes: Rozi.... :yea2: :wacko: :notworthy: :rolleyes: :OK: Ja, tudi najboljsim se zgodi O:-) :grim
AlterMann Objavljeno Maj 17, 2004 Opozori Objavljeno Maj 17, 2004 Nova vseveda: :grupni: gebre...........................1.000 <=YaMaHa=>..................999 :grupni:
Broj Jedan Objavljeno Maj 17, 2004 Opozori Objavljeno Maj 17, 2004 Čestitam frendu Yuriju, ker je trmast kot pravi ... bik. :yea2: tnx za tako iskrene čestitke ... :notworthy: in čestitam ti nazaj za to, ker si me tako "zadelvčrno". Kdo bi si mislil, da si me tako, v najtemnejše dno moje črne duše, pogruntal in naštudiral, se tako poglobil v moje "bikovstvo". :hmm: Upam, da ti ni vzelo preveč časa & energije: :D BTW: ali si poizkusil (mogoče) z neumnim reševanjem bebavih reklamacij - meni je to nekajkrat ratalo. Mora pa biti zelo izvirna neumnost, katere je sposoben le hudo intiligenten člowk. In mnenja sem, da ti ne bi smel imeti težav z izvirnostjo ob enem pa verjamem, da si dovolj nabrit za tako reševanje reklamacij, samo, da nisi pomislil, da gre lahko tudi tako kaj "skozi". Naja, sicer pa sam najbolj veš, ali ne? Mogoče je pa res skozljanje edino, kar človek lahko stori v taki situaciji. :unsure: Kot "ortodoxnibik" ti pa obljubljam, da te v vomitorijumu (in drugje) ne bom več motil, ne da bi prej potrkal in vprašal za dovoljenje. :lol1:
Pravokotar Objavljeno Maj 17, 2004 Opozori Objavljeno Maj 17, 2004 ...obljubljam, da te v vomitorijumu (in drugje) ne bom več motil, ne da bi prej potrkal in vprašal za dovoljenje. :lol1: To cenim, Yurči! :D Saj veš, v vomitoriumu pa v tisti prijazni barakici, ki ima v vratih izrezljan srček, namesto zadnje stene pa prepih, ima večina ljudow rada mir. :)
klimbra Objavljeno Maj 17, 2004 Opozori Objavljeno Maj 17, 2004 Pepi....... :notworthy: :notworthy: :notworthy: ....ker si preživel PONDELK!!!!!!
Hanzi Objavljeno Maj 17, 2004 Opozori Objavljeno Maj 17, 2004 Evo Rozija in njegovo izvoljenko :wub: (še na domačem pragu)
Manu Objavljeno Maj 18, 2004 Opozori Objavljeno Maj 18, 2004 tnx za tako iskrene čestitke ... :notworthy: QUOTE] Jaz se jim pridružujem! :) ENKrAtno! :D
Thundercat Objavljeno Maj 18, 2004 Opozori Objavljeno Maj 18, 2004 Evo Rozija in njegovo izvoljenko :wub: (še na domačem pragu) iiiiiii...kako sta lepa :rolleyes: ....bognedaj da moja vidi to sliko.... :wub: :wub: Čestitke od srca :OK: :wub:
nts Objavljeno Maj 18, 2004 Opozori Objavljeno Maj 18, 2004 Roziju in njegovi ženi želim vse najlepše - čestitam :OK: TC: <_< :004
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se