RAN Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 Sem zelo vznemirjena. :o Približujem se 1000čim. B) Mal me zanima, kaj se bo zgodilo. :rolleyes: Najbrž mojstrica, postane vseved. Go, go Manuelca. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 Sem zelo vznemirjena. :o Približujem se 1000čim. B) Mal me zanima, kaj se bo zgodilo. :rolleyes: Najbrž mojstrica, postane vseved. Go, go Manuelca. :D Pa res..... vedno sem si želela biti vseved. :rolleyes: Zdaj bom vse vedela. B) Popoldne bom lahko Gaji razložila, da nikoli nisem bila štorklja. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 MAnuela, kakšen dan lahko ostaneš na 998, je tako lepa cifra... ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 MAnuela, kakšen dan lahko ostaneš na 998, je tako lepa cifra... ;) :D OK, 999 je tud še lepa cifra... :lol: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 go, manu go :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 Ne zdržim več!!!!!!!!!! Vznemirljiv občutek........ aaaahhhhh :P :P :P ČESTITAM SI!!!!!! -da bom srečna in zdrava -da bom še 1000 postov (najmanj) napisala -da vas bom še naprej tako zelo rada imela -pa srečno novo leto, blagoslovljen božič, vesele velikonočne praznike in ŽIVEL 1. MAJ!!! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 (popravljeno) Ne zdržim več!!!!!!!!!! Vznemirljiv občutek........ aaaahhhhh :P :P :P ČESTITAM SI!!!!!! -da bom srečna in zdrava -da bom še 1000 postov (najmanj) napisala -da vas bom še naprej tako zelo rada imela -pa srečno novo leto, blagoslovljen božič, vesele velikonočne praznike in ŽIVEL 1. MAJ!!! B) Vse si pomešala in to naj bi bil vseved? :blink: :o Čestitat sem ti pa pozabil. Manuela čestitam ti k novemu članstvu v falangi vsevednih. Kjer si bila že prej, sam da ti niso priznali. :D Popravljeno Junij 12, 2003. Popravil RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 No Manuela, zdaj pa še enega za 1000 in eno noč... :rolleyes: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 Sem se dolgo upiral, a ne zdržim več!!!!!!!!!! Vznemirljiv občutek........ aaaahhhhh MANU 1000 x ČESTITAM TI!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 Čestitam Manueli! Zakwa že? Za tisoč nabijaških postov. Upam vsaj, da bo za naslednjih 1000 porabila vsaj toliko, če ne več časa ;) :P :P B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 Hval, dragi moji( :rolleyes: ) fantje, hvala iz srca.... :) :D Se ni blo treba, sem pa vesela, da ste veseli z mano, ker smo potem vsi veseli in veselje delimo naokrog in svet je bolj vesel, kot bi bil vesel, če bi bili mi manj veseli :blink: :huh: ....... Lojzi, zakaj si že napisal, da nabijam poste????? :P :D ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 jst si tud čestitam.. ker sem včeraj NARDILA IZPIT za A :D :) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EnBoIzCe Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 ;) ;) ;) Čestitam KLODI za izpit A! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 Hval, dragi moji( :rolleyes: ) fantje, hvala iz srca.... :) :D Čestitam, Manuela!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 CESTITKAM Manueli za 1000+ postov! B) in CESTITKAM Klodi za uspesen preskok med ''prave'' motoriste :D ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 Jaz pa čestitam sebi in vsem sotrpečim v mojem štuku, da še sploh lahk prenašamo 32 stopinj v pisarni :blink: :ph34r: :angry: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 hvala :) hvala :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 Hval, dragi moji( :rolleyes: ) fantje, hvala iz srca.... :) :D Čestitam, Manuela!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ....in dekleta, nooooo :rolleyes: :rolleyes: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 Max, danes izjemoma samo za 1900 B) :D A si mal na bremzo stopu? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 A si mal na bremzo stopu? :rolleyes: Ej, glih mal se je umiru, ti ga pa spet dražiš. Namesto, da bi ga pohvalu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 A si mal na bremzo stopu? :rolleyes: Meditiral je v Tibetu :) "Ne diraj lava dok spava PRESS) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 (popravljeno) Čestitam Gugotu za Kawasaki - da ga nima vsakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!! Popravljeno Junij 12, 2003. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 Kawasaki - da ga nima vsakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!! Čestitam, če je takiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! :) B) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 Čestitke Gugotu za novo pridobitev!!!! Pa veliko varnih kilometrov..... Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 Gugi, čestitke so na mestu... seveda bi se mi prilegla tista obljubljena kava... boš často ko boš spet po novi motor na štajersko prišo <_< . Pa Gvegsi... tudi tebi čestitam :wub: ... (kakbošelezdajdomazanimivoponočipress) :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se