aerox Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 hehe :lol1: eno ma v žmigavcu, eno v ventilčku, eno pa na števcu :lol1: ne ne, števec nima blokade, če teko kaže :D blokado ma najbrž v tretjem šraufo od desne plastike :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUCiNhO Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 hehe :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 Ne se delat norca. Enemu gre gilera runner z športnim filtrom 115. Jaz sem se pa mimo pelo 75 po mojem števcu :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 O Dark killer-ju ni ne duha ne sluha vec... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 :devil: Jaz imam Gilero Runner in je zelo dober scooter. Imam nov model in je veliko boljsa od starega modela saj je veliko bolj izpopolnjena. V ovinek je ne rabis vec poriniti saj je spremenjeno lezisce bencinskega tanka. Je brez blokad in gre 95 po realnem števcu saj sem ga dal meriti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 O Dark killer-ju ni ne duha ne sluha vec... zgleda da se je ustrašu :P :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Maj 22, 2004 Deli Objavljeno Maj 22, 2004 še zmeram me tok mika, da bi to naredU! Sem gledal danes, posoda, kjer se akumolator se da odstrant, da ne pride nižje kot robovi rdeče plastike. Samo problem je s posodo za olje. A ma kdo kako idejo? A bi se dal dat posodo od Stalkerja, ker je manjša. Pls help :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Maj 22, 2004 Deli Objavljeno Maj 22, 2004 Dalo bi se že, samo pol ne vem kak bi z onim plavačem, ko ti kaže kok še ga maš notr. Drugač pa je zadeva zelo mikavna :OK: :naughty: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Maj 22, 2004 Deli Objavljeno Maj 22, 2004 ja sej bi zamenjal komplet posodico, saj tista ima tudi "plavača" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Maj 22, 2004 Deli Objavljeno Maj 22, 2004 evo še par slikc tistga kar bi jaz rad imel: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Maj 22, 2004 Deli Objavljeno Maj 22, 2004 jaz bi tud to naredo samo na sf-u pa bi mogo še blinkere si naredit, največji problem bi bil vrjetno to ploščo za spodaj naredit :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 22, 2004 Deli Objavljeno Maj 22, 2004 jaz bi tud to naredo samo na sf-u pa bi mogo še blinkere si naredit, največji problem bi bil vrjetno to ploščo za spodaj naredit :? :hmm: Blinkerov sploh ni problem nardit,plosce pa tud ne :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 tanova runnerca: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 se je dobra samo felne bi mogla met druge barve :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 druga je pa samo barva al..? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cime Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 feltne bi mogle bit bele! B) Jebediah : kaj bi pa ti še novega razen barve ? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furious_G Objavljeno Maj 26, 2004 Deli Objavljeno Maj 26, 2004 Tele predelave zadka so mi pa močno všeč! sam jst sm se odloču,da v skuter ne gre niti tolarja več(dodatna oprema & te scene)... brezveze je k skuter tko hitr zgubi ceno... ne zdi se mi vredno zabijat časa in denarja... aja glede voznih lastnosti skuterja: to je skuter k se ga da najlepše zalagat...edini problem je ta da ma lahek zadek... posledično to prpelje do zlo hitre obrabe zadnje gume...vsaj pr men je tko :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihaa Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 Tele predelave zadka so mi pa močno všeč! sam jst sm se odloču,da v skuter ne gre niti tolarja več(dodatna oprema & te scene)... brezveze je k skuter tko hitr zgubi ceno... ne zdi se mi vredno zabijat časa in denarja... aja glede voznih lastnosti skuterja: to je skuter k se ga da najlepše zalagat...edini problem je ta da ma lahek zadek... posledično to prpelje do zlo hitre obrabe zadnje gume...vsaj pr men je tko :devil: Ravno obratno. Skoraj vsa teza skuterja je zadaj (motor,... ) + teza voznika (in sovoznika) je zadaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 Tank je spredaj kar pri drugih skuterih ni, zato je malo drugačna razporeditev teže kot pri večini skuterjev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihaa Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 Aha. In ti sigurno full cutis razliko ce je poln alpa prazen tank?! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 ful se čuti, če je prazen al pa poln. če je poln ne gre na tazdnjo kr sam od sebe :) razlika je 12kg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 kaj mas 12 litrov tank ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KaMiKaZe Objavljeno Maj 27, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 27, 2004 kaj mas 12 litrov tank ? Itaq..natančneje 12,5l :naughty: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
G-L-I-H-Y Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 kaj pa moj runner 180 letni 2000 a ta ima tudi 12,5l tank al ma kaj več? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 kaj pa moj runner 180 letni 2000 a ta ima tudi 12,5l tank al ma kaj več? isto ma, enkr pocak da se ti lucka ua bencin przge, takrt mas 2l rezerve :) natankas pa lahko mau mn kpa 19l :) useen mal vec ostane 12.5l je pa ubistvu 13l ker je tank za olje velk 1l :P :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se