zivijo Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 ej glih jutr nimam cajta k cev dan nekje neki delam lahk pa u pondelk pol prletim do tebe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furious_G Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 no uredu.. kk se bova dobila? lohk ti pošlem cifro,pa me pokličeš k boš mev cajt... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 ja pa napis mi pot kako se do tebe pride pa cifro mi posl naslov mi tut povej da te bom najdu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furious_G Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 do škofje loke znaš ane? železniki so pa še 10 min naprej, sam po glavni cesti... sej so dost velke table,tko da zgrešit ne boš mogu... sej k boš pa pršu do železnikov me pa pokliči,tko da naslova niti ne rabiš... aja kdaj prbližn to misliš hodt? zarad mene lahko kadar hočeš, k u ponedeljek sm cel dan doma! cifro sm ti na PM poslov. ajd! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 tm okol 6h popoldne bom v zeleznikih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furious_G Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 uredu, se pol vidmo! PM si dubu? ajde! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 dubu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Junij 3, 2004 Deli Objavljeno Junij 3, 2004 em,folk povjte neki v tem smislu corsa,airsal,mhr replika kaj bi izbrali,moč/cena/vzdržljivost airsala je dober samo nevem nekak mi ne diši preveč v glavnem svoje izkušnje kdor ma kdo ve Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 3, 2004 Deli Objavljeno Junij 3, 2004 Corsa je gus ki si ga lahko na nadmero brusis pa se malo predelas. Airsal je alu ki ga ne gre brusit na nadmer lahko si ga samo malo premrdas... MHR Replica isto alu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno Junij 3, 2004 Deli Objavljeno Junij 3, 2004 Js mam MHR Replico pa sm ful zadovoln! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Junij 6, 2004 Deli Objavljeno Junij 6, 2004 gus zbrusi pa drug bat,ko se znuca pa puša druga,gus ne bo zaribal kaj pa alu alu ne morš brusit maš bate A B C D pol pa nova obloga sam je draga em popravite me pa povjte servisne intervale za menjavanje batov in obročkov ter za corsa(nova 15hp )/airsal(13hp)/mhr(??hp) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno Junij 6, 2004 Deli Objavljeno Junij 6, 2004 Nova MHR replica ima večje kanale tako da ima tudi malo več konjev okoli 13-15! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Junij 6, 2004 Deli Objavljeno Junij 6, 2004 NA KOK KILOMETROV SE MENJAJO BATI pri prej naštetih cilindrih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dule3 Objavljeno Junij 6, 2004 Deli Objavljeno Junij 6, 2004 Ponavadi okoli 10000-15000 km, obročki pa na 5000-10000 odvisno koliko maš predelanega in predvsem na kakšnih obratih in koliko ogret deluje večino časa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JuReLuzA Objavljeno Junij 6, 2004 Deli Objavljeno Junij 6, 2004 gus zbrusi pa drug bat,ko se znuca pa puša druga,gus ne bo zaribal kaj pa alu alu ne morš brusit maš bate A B C D pol pa nova obloga sam je draga em popravite me pa povjte servisne intervale za menjavanje batov in obročkov ter za corsa(nova 15hp )/airsal(13hp)/mhr(??hp) kje si pa vidu novo corso? k me ful zanima! a se jo ze da kje narocit prek neta? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno Junij 6, 2004 Deli Objavljeno Junij 6, 2004 Airsal je bolši od drugih cilindrov zato kr se,da kanale zbrust na 20 konjev. Če ti pa ni všeč vzdržlivost bata pol si daj pa kak drug bat notr.Sam se moreš pozanimat kir paše notr kr vem pa da paše od enga malossija sicer ne vem kirga vem pa,da paše.Al pa če si naročiš airsal bat k je bol trd pa več kilometrov zdeži kr ma z zlatom prevlečen batni obroček pa neka obloga je okrog bata pa tak navrh je kromiran. Je pa primeren za dirke. lohk ti ga pa tut zrihtam.Ti sam povej dans se use zrihta. :OK: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basek Objavljeno Junij 7, 2004 Deli Objavljeno Junij 7, 2004 ZA INFO POGLEJ SPLETNO STRAN www.petovia-avto.si POKLIČI ČE TE KAJ ZANIMA .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janzevec Objavljeno Junij 13, 2004 Deli Objavljeno Junij 13, 2004 Serbus Ce ma kdo vilce od runnerja za prodat prosim naj pove. LAhko so tui od 125 ccm(samo je potrebna še belanca.) Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janzevec Objavljeno Junij 13, 2004 Deli Objavljeno Junij 13, 2004 Prooooosim vilce za runnera :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 Mene zanima samo 1 stvar. Kolko je vlki orginalen uplinjač (fergazer) pri Runner-u? Na mojem Aerox-u vem da je 12. Me pa zanima kolko je na Runner-u? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 Mene zanima samo 1 stvar. Kolko je vlki orginalen uplinjač (fergazer) pri Runner-u? Na mojem Aerox-u vem da je 12. Me pa zanima kolko je na Runner-u? Stari modeli 12,novi pa 17,5 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 Stari modeli 12,novi pa 17,5 :naughty: Tnx _Roba_ :OK: Še mi zaupaš od kerega letnika naprej majo 17,5 fergezerje? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 Tnx _Roba_ :OK: Še mi zaupaš od kerega letnika naprej majo 17,5 fergezerje? :hmm: Od takrat ko so hiper2 zaceli delat 2000 al 2001 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KaMiKaZe Objavljeno Junij 17, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 17, 2004 (popravljeno) Mojega Runnerja sem kupil leta 2002 in je nov model. Rekli so, da ima tudi vecji vplinjac, in sicer 17,5. Ampak ko sem pogledal sem videl da je 12ka <_< . Letnik masine (Hiper 2 Pro) pa je 2001 in to z 12ko :wacko: . Popravljeno Junij 17, 2004. Popravil KaMiKaZe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 Letnik masine (Hiper 2 Pro) pa je 2001 in to z 12ko :wacko: . Jaz sem mel 17,5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se