GP ditech Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 ja pošteno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 moj frend je meu pa na peugotu vso opremo od polinija (kit 70, filter, valjcki pa se velik stvari) pa mu je sou realnih 130 k smo ga z avtom merl! :yea2: :yea2: :yea2: Kaj od Polinija Corsa/Evo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 moj frend je meu pa na peugotu vso opremo od polinija (kit 70, filter, valjcki pa se velik stvari) pa mu je sou realnih 130 k smo ga z avtom merl! :yea2: :yea2: :yea2: Pod velik stvari še šteješ prenose pa fergazer predvidevam? Pa še mogoče elektroniko za vžig? Pa pomembno je še če so prenosi primarni al sekundarni, al kar obojni.... Ker 130 je že kar faj speed za skutera :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 Pa avspuh more tut bit en fini. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 ja pa kit najmanj corsa če že ne evo, drugače lahko o 130 sanjaš samo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 ja pa kit najmanj corsa če že ne evo, drugače lahko o 130 sanjaš samo aha, z navadnim gus-om niti sanjati na moreš o takih km/h :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 ja pa tudi z corso bi blo težko taki speed dobit B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 ja pa tudi z corso bi blo težko taki speed dobit B) B) pol pa ostane še samo evo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 take zgodbice mrzim. Kok tipov je men ze prjavlo da ma 50 pa da mu gre 90 al pa 100 realnih. :zzz: Mislm, in pol pa še trdi.. Sej nebi reku da bi mel kaki superduper 50cc kit notr, ampak ne, vse serijsko z original avspuhom, pa brez blokad.. In to mi pol skos trdijo. I fakin hejt that :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 ja na DRAG povabiš pa so takoj vsi tiho zacnejo gume mam premalo napumpane jermne mi drsi pa take pa malo smo :topic: :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 Men gre pa zdej k sm plunu not u rezervar k sm tanku 93,33333333333312 km/h!!! REALNO!!!! :o :afro1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robtech Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 (popravljeno) mjemec si kaj razmišljal da bi šel na kako psihoterapijo. v vsakem primeru bi ti koristila :kva2: Popravljeno Julij 15, 2004. Popravil Robtech Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 bogi mjemec, spet ga kurcate nekaj brezveze :unsure: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 najbolj je blo smesno ko mi je prbil tip z ditechom da me nazge v dragu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janzevec Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 aaalllloooo kolko ma runnerca letnik 98, 50ccm fergazer????? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 dol vzemi pa zmeri, al je 12 al pa 14 pomoje, 17.5 ni :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Julij 16, 2004 Deli Objavljeno Julij 16, 2004 Ej robtech a ta slika k jo maš v avatarju a si biu to za maškare a si svojo žensko sliku? Psihoterapija...hmmm. Jah nevem mogoče bi blo pa dobr!! Bom premislu!! Hvala za nasvet!! p.s. _oki_: Hvala za sočustvovanje (al neki tazga) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 16, 2004 Deli Objavljeno Julij 16, 2004 mjemec bi sel ti z nami kdaj na kaksno pijaco ker bi te par ljudi rado spoznalo :) Si za eksn? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Julij 16, 2004 Deli Objavljeno Julij 16, 2004 no glede hitrosti an, men gre runner z airsalom t6 pa tecnigasom rs nekje 115 PO ŠTEVCU, to je nekje 100 realnih an, tak da sam s prenosi bi se dal marsikej dosežt an Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno Julij 16, 2004 Deli Objavljeno Julij 16, 2004 an Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Julij 16, 2004 Deli Objavljeno Julij 16, 2004 mjemec bi sel ti z nami kdaj na kaksno pijaco ker bi te par ljudi rado spoznalo :) Si za eksn? ajz jih tudi poznam nekaj pa jebediaha bi tudi radi spoznali :D :D :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Julij 16, 2004 Deli Objavljeno Julij 16, 2004 (popravljeno) Pa njihove Di-turbo-Teche :notworthy: :notworthy: :lol1: :lol1: Popravljeno Julij 16, 2004. Popravil M|t3k Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Julij 16, 2004 Deli Objavljeno Julij 16, 2004 Neki si pozabu!! Moj ma še NOS!! Pa zdej kar kurilca notr točm!! Veš kolk lepš laufa!!! Pa še dimno zaveso dela uzadi če bi me slučajno kdo hotu napadt!! Kva si ti zdj pametn m|t3k k maš 125 kubov!! Prej k si meu ditecha si se pa z unmu hvalu!! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Julij 16, 2004 Deli Objavljeno Julij 16, 2004 Neki si pozabu!! Moj ma še NOS!! Pa zdej kar kurilca notr točm!! Veš kolk lepš laufa!!! Pa še dimno zaveso dela uzadi če bi me slučajno kdo hotu napadt!! Kva si ti zdj pametn m|t3k k maš 125 kubov!! Prej k si meu ditecha si se pa z unmu hvalu!! :BUA: a ti če bi mu prejšn auto kot fičota bi hvalu fičota, če bi zej mu mercedesa?? :rolleyes: :unsure: don't think so ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janzevec Objavljeno Julij 16, 2004 Deli Objavljeno Julij 16, 2004 samo jaz pa še vedno nea vem kolko je fergazer original na runnerci letnik 98 pa je 50 ccm???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se