poggy Objavljeno Januar 28, 2005 Opozori Objavljeno Januar 28, 2005 js mam pa po dougem času s5 eno uprašanje. powejte mi kk nej s plastik dol spravim sprej, ka nej uporabim d mi ne bo začel plastik topit oz razžirat? :afro1: :alien1: šmirglanje je zadnja varjanta. <_< <_< <_< <_<
TiCkO Objavljeno Januar 29, 2005 Opozori Objavljeno Januar 29, 2005 :topic: drgač pa mislim da ni druge kot da šmirglaš... mogoce pride v poštev kak nitro razredčilo, sam ga boš preveč porabu pa ne boš nikol vsega dol spravu. če pa mislis barvat motor moreš pa šmirglat v vsakem primeru :)
poggy Objavljeno Januar 30, 2005 Opozori Objavljeno Januar 30, 2005 na novo morm pobarvat one zračnike pa tm na deklu, sej se vidi ka sm js pobarvo, P.S.:ni off topic kr gre za gilero runner :)
k&4 Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 probi z bencinom je dost da topi spray barvo plastike pa ne poškoduje sam če boš na nov barvu je itak vseen tud če zbrušiš
poggy Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 ma n :afro1: i useen, kr sta ta dva zračnika zlo smotana za brust an, bom probu an
M1C5H0 Objavljeno Februar 6, 2005 Opozori Objavljeno Februar 6, 2005 /* OGLAS ODSTRANJEN - UPORABLJAJ MALE OGLASE */ LP, Zok
aselak Objavljeno Februar 7, 2005 Opozori Objavljeno Februar 7, 2005 ali obstaja taka barvna kombinacija?? al je mozna da ma fxr 180 spredi nalepko SP al majoto sam 50 al majo gilere originalne gume maxis gor? kaksen se vam zdi tale motor ker se zanimam za nakup* http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=24930#
_Roba_ Objavljeno Februar 7, 2005 Opozori Objavljeno Februar 7, 2005 Maxxis so v vecini sem jih jaz tud imel....Samo ta nekam cudno stoji spredaj ali pa se mi samo tak zdi :hmm: Zglrda da je tista plastika oz. nalepka od 50ke gor..
nitro freek Objavljeno Februar 7, 2005 Opozori Objavljeno Februar 7, 2005 Ne sej so sp 125 pa 180 tut. Gilera runner 180 sp sm ga že vidu tak da no od 50 ke.To je pač 180 sp ni fxr al pa kej podobnga.
zazy Objavljeno Februar 12, 2005 Opozori Objavljeno Februar 12, 2005 (popravljeno) Runner 125 in 180 so samo fxr in vxr oznake in niso sp , sp so sam 50ccm! Sicer pa ce smo ze na tem ce je sp al pa dd ni sp nic bolse to je sam v barvih ! Popravljeno Februar 12, 2005. Popravil zazy
M|t3k Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 Zdravo. Dajte mi povejte, tisti, ki imate ali pa ste se že kdaj vozili z runnerco, če je kaj večja oz. višja od kakega speedfighta in aeroxa... Prosim :) LP
bassko Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 V visini mislm da ni prevelke razlike ma pa runnerca najvec placa za noge
[2fast4u] Objavljeno Marec 24, 2005 Opozori Objavljeno Marec 24, 2005 V visini mislm da ni prevelke razlike ma pa runnerca najvec placa za noge niti ne .... NRG ma za moje pojme :>
dj_runner Objavljeno Marec 25, 2005 Opozori Objavljeno Marec 25, 2005 Visina sedeza je priblizno ista samo ma pa res vec placa za noge ne rabis met skrcene
M|t3k Objavljeno Marec 25, 2005 Opozori Objavljeno Marec 25, 2005 Aha super.. sepravi runner pa NRG mata malo več prostora :) Ker recimo na speedyju se vozit ne morem, ker v ovinkih tak koleno ven tiščim ko rossi, ker mam previsoko grgr... Hvala, LP
bassko Objavljeno Marec 25, 2005 Opozori Objavljeno Marec 25, 2005 Jst sm sedu na nrg-ju pa sm opazu da ma runnerca vec placa (jst sm visok pa rabm kr placa) je pa tko da runnerca pa nrg mata najvec placa za noge! Mal placa ma benneli pa aerox tut nima kerj velik kokr jst vem
Roky Objavljeno Marec 30, 2005 Opozori Objavljeno Marec 30, 2005 Jz pa nebi nove teme odpiru, ker se tole tud sicer navezuje na runnerco... No ubistvu zanima me vožnja skozi ovinke kako jih vozite (tako, da se ne stegnete :P )...Ker mam namen kupit motor in sem bolj nov v tem...Pa to ne mislim za ovinke na križišču kjer štartaš z 0 hitrosti....Mislim ovinke v katere prideš z hitrostjo....Kok pred ovinkam bremzate,kok se nagnete in ostale pomembne stvari.. :hmm: Če se komu, da seveda razložit :whistle:
dj_runner Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 Vse ti pride z praxo, gre pa ga zalozit z vsakim skutom samo gume mores met prave :OK: :OK: :OK:
Roky Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 A orignal gume k dobis na Runnerci so zakej ? :)
_Roba_ Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 A orignal gume k dobis na Runnerci so zakej ? :) ← Ce so Maxxsis ne.
k&4 Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 no ja mislm da je najbl važn da je guma še vedno dokaj nova in da ni deformirana ferma pomoje ni tok pomembna
Roky Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 Ma dones sm vidu v živo Yamaho Aerox in sm samo :eek: ...Tko, da vrjetn tisto kupm .)
WacKer Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Ma dones sm vidu v živo Yamaho Aerox in sm samo :eek: ...Tko, da vrjetn tisto kupm .) ← Ne ciljat sam na izgled pr motorju...pjd sprobat mal vec motorjev pol bos pa vidu ker ti odg. ... kar se pa tice vpr. glede polaganja ovinkov je pa use odvisno od posameznika.. ce je en clovek stor bo bol tezko fural kot rossi cez ovinke :yes: :D ...
the_speed Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 klko pa lahko doseže končno hitrost runnerca 50 če naredeš vse predelave? a moreš potem tudi zamenjat števec? :huh:
_Roba_ Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 klko pa lahko doseže končno hitrost runnerca 50 če naredeš vse predelave? a moreš potem tudi zamenjat števec? :huh: ← Kolk bos dal denarja not tolk bo letelo :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se