NejcZ Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 Glede vodljivosti (moje mnenje) Prvo mesto: SR Drugo mesto: Aerox Tretje mesto: Runner Nevem, mogoče zato k sm navajen SR-ke, ampak čim se na kakga runnerja usedem se mi zdi tk okorn da boli :) Dobr, bolš k razni CPI-ji, k mal obrneš balanco, pa jo z vso silo vleče v tisto stran je že.. :)
50ccm Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 runner celinder runner :rolleyes:
Cilindr Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 Odlicna izbira! (:lol1: :slap: )povej k ti ga ukradejo
50ccm Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 ei tle je ves kuk runnerc .....6 runnerc pa jo majo se vsi u nasi vasi
Cilindr Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 :lol1: :lol1: cela vas iste motorje... :lol1: :lol1: pomoje si ti sam runner vozu pa nc druzga a ne...mogoce ksnga tomosa.. :lol1:
Jur3 Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 Dej Cilindr ne pretiravi ;) 50ccm: dobra izbira :OK:
50ccm Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 cilindr:piagio nrg...kimko...runner...aerox...aprilia rs....rujeu...pa se mars kej
luka0 Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 50ccm ne bit pamten k nisi okej pa si rajši motor kupi
play Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 Odlicna izbira! (:lol1: :slap: )povej k ti ga ukradejo Kradejo po Lj, drugje očitno ne, tko da to govor tistim, ki so iz Lj :closedeyes:
Cilindr Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 cilindr:piagio nrg...kimko...runner...aerox...aprilia rs....rujeu...pa se mars kej ce bi to vozu bi vedu kaj je najbol......pa bi vedu da RUNNER ni! Ja u LJ se jih tok krade..jaoo...prevec...mors res zaklent na dist (pa se to ti lahk ukradejo kok 5 min dela pa das ceu disk dol) pa z ksno ketni k je se s fleksarco ne mors prerezat...
50ccm Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 cak cilindr nisi reku da si meu ti runner....pac moje sozalje ce so tu ukral....zaka si ga pa tkrt kupu kr je miu najbols zej se ti je pa mal zamerl :whistle:
Stroj Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 (popravljeno) To, da se da disk v 5min odstrant ne drži čist...Odšraufat ga ne morš, ker so ti vilce v napoto. Edina možnost je da disk prerežeš, sam to se jim ne splača ker je cena novga diska astronomsko visoka. Pol je pa tuki še problem neopaznosti Popravljeno Januar 14, 2007. Popravil Stroj
Cilindr Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 (popravljeno) cak cilindr nisi reku da si meu ti runner....pac moje sozalje ce so tu ukral....zaka si ga pa tkrt kupu kr je miu najbols zej se ti je pa mal zamerl :whistle: sej jst nimam runner jst mam SR :OK: :OK: (se tastaro 1998) :OK: :OK: supr motor rablen disk dobim za 5k... :yes: ce ne pa sam bremzo (se prau uno k mas nor bremz ploscice)das stran ce ma disk lock pa tut gre takoj ...sam more bit tamau disk lock Popravljeno Januar 14, 2007. Popravil Cilindr
luka0 Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 KUP SI ZA DISK ZAKLENT TAKO KLUČAVNCO K PISKA PA JE AL SI PA ALAREM DEJ NA MOTOR ČIM DOSEŽE 10KM NA URO ZAČNE TULT K PRASICA PA VREJM EN BO ŽE OPAZJU DA MOTOR RINE
Cilindr Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 sej glih ta disk lock se da zrihtat tko da se vozs z nem...pa alarmi ...to je tut dzabe...
Stroj Objavljeno Januar 15, 2007 Opozori Objavljeno Januar 15, 2007 KUP SI ZA DISK ZAKLENT TAKO KLUČAVNCO K PISKA PA JE AL SI PA ALAREM DEJ NA MOTOR ČIM DOSEŽE 10KM NA URO ZAČNE TULT K PRASICA PA VREJM EN BO ŽE OPAZJU DA MOTOR RINE Dej ugasn si že ta Capslock. :slap: sej glih ta disk lock se da zrihtat tko da se vozs z nem...pa alarmi ...to je tut dzabe... Če maš tako disk klučavnco, ni druge, k da se disk odlomi klik. Sicer je draga, sam se splača
50ccm Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 runnerja sm kupu in morm rec da sm zadovolen za zdj
play Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 runnerja sm kupu in morm rec da sm zadovolen za zdj Le zakaj nebi bil, to je super moped :D
Bošti Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 Pozdravljeni! Vidim, da Gilero runnerja na tem forumu res poznate, zato imam eno vprašanje. V kratkem imam namen kupit runnerja sp do nekje 1000-1100 eurov in me zanima na kaj naj pazim. Se kake finte na runnerju,ki jih je moč opaziti. Na kaj naj bom pozoren, ko bom motor peljal, itd.. Kupujem pa motor od letnika 2000 naprej, lahko je podrsan, važno je da je mašina in ostali vitalni deli vredu. Enega sem našel na avto.netu pa me zanima mal vašo mnenje. Runner Motor ima realno prevoženih 12000 in ima po desnem boku praske. Poleg Runnerja sem gledal tudi Aprilie SR 50 DiTech. Pa sem bil malce navdušen, vendar bi rad slišal vaše mnenje o teh dveh motorjih. Drugače pa že imam skuterja, tako da približno vem kaj bi rad. Ampak vseen bi rad slišal kaj vi mislite Hvala Boštjan
NejcZ Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 Runner je dober motor. Pravtako DiTech. Sam prodajam svojega če te zanima: http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornakolesa/oglas.asp?ID=1235837 Drugače pa imed teh 2 bi ti priporočil Aprilio. Lažje se pelje, manj pokuri, za moje pojme tudi lepše izgleda. Runner je tudi odličen motor, le malo preokoren za moje pojme. Vglavnem najbolj priporočam svojega :) LP, Nejc
luka0 Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 no ja če kupuješ motor jaz prodajam 2 motorja aprilio DiTech prevoženih ma 23 tisoč skuz udrževana mam use paperje nikol padena ma par okrasko letnik 2002 2 motorj je pa yamaha aerox 50r rdeče barve nikoli karboliran prodajm pa oba zarad nakupa novga močnejšga motorja prevoženih ma pa 10 000km
50ccm Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 jz bi na tvojem mestu kupu runnerja na avto neti ih mas dost pejt pogledat ksno ki je lepo ohranjena pa mal kesa se napraski :blush: :doze:
Čamac Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 (popravljeno) Kupi runnerja ko boš našel kaj dobrega. Runnerji so zakon :) Popravljeno Januar 23, 2007. Popravil Brodar
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se