marcelkv Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Ka bi pa z mojim runnerjem lahk blo? mam kr fajn predelanega! pa mi je pred zimo kamot 105 km/h leto zej po zimi pa 86 km/h. potegnio je tut ko svija zej pa dosti manj??? kaj bi lahko bilo?
clio3 Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 Zdravo! Mal mimo plastik, ampak se mi zdi primerna tema! Vceraj sem kupil runerco, zdej morm pa tehnicnega narest, motor je pa brez blokad! Kako se da pri ranerci to kej posmekat da gre 50km/h sam za pol urce? :naughty: Hvala za odgovore!
mfink Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 Zdravo! Mal mimo plastik, ampak se mi zdi primerna tema! Vceraj sem kupil runerco, zdej morm pa tehnicnega narest, motor je pa brez blokad! Kako se da pri ranerci to kej posmekat da gre 50km/h sam za pol urce? :naughty: Hvala za odgovore! na luknco za zrak (v airboxsu) nalimej karton pa nared majšo lukno, al pa podloško dej v izpuh, pa mal zajlo za gas odštelej da se ne razvrti do konca
clio3 Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 Hvala za hiter odgovor! Se pravi v zracnem filtru se mal poigrat! hmm...! Se kaksna ideja mogoce?
mfink Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 Hvala za hiter odgovor! Se pravi v zracnem filtru se mal poigrat! hmm...! Se kaksna ideja mogoce? to sm mi pr prijatlu na yamahi dt naredl pa je šev 50 km\h
mfink Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 (popravljeno) evo tam nalep karton pa najprej dej mejhno lukno pa če nebo lavfov pa povečej, pa gas oduzem (zajlo privi) Popravljeno Marec 21, 2008. Popravil mfink
50ccm Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 podlosko pr avspuhu najman komplicirano ;)
mfink Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 podlosko pr avspuhu najman komplicirano ;) tr00 :worship: tak mam jst narjenu na orginal izpuhu, pa sm izpuh zamenam pa negre več ku 50 km\h sm kr gor pršvasov pa lpo zbrusu
clio3 Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 No super! Res hvala se za sliko, super ste! Kako pa podlozka zgleda na avspuhu? A das dejansko podlozko med cilindrom in avspuhom, samo z manjso luknjo?
clio3 Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Ok super! Samo se to: kolk mora bit fi luknje na podlozki? Vsaj priblizno, da ne bom sprobaval brez veze, ce slucajno veste ali lahko kdo zmeri? :whistle: ste pa carji :worship:
k0ci Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 ja manjša mora bit kot odprtina v izpuhu, najprej naredi 1cm lunkjo, pa probavaj kdaj gre 45
clio3 Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 ja sej to mi je jasno ja da mora bit manjsa! hvala vseen lp
k0ci Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 sam to z podložko v izpuhu ni najboljša rešitev, še enostavneje je, če daš podložko v variomat, pa motor ni nič zadušen
clio3 Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 sam to z podložko v izpuhu ni najboljša rešitev, še enostavneje je, če daš podložko v variomat, pa motor ni nič zadušen No ja, do tehnicnega mam 1,5km in podlozko bom ze znal ustimat in v zracnem filtru! Kam pa kako pa kaksno podlozko v variomat, je pa men spanska vas in se raje nebi polotil tega, se posebej brez slik!! Moral bi samo tako narest da ne prestavi v drugo prestavo, samo to! :unsure: Bo pa itak zadusen max. 5km pol bo pa spet "odprt" :naughty:
k0ci Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 tale članek si preberi pa upam da ti bo jasno KLIK blokada pride med vetrnico in tistim delom kjer so valjčki, onemogoče da bi se jermen dvignil do vrha variomata, isto kot bi mel na avtu samo do tretje brzine naprimer
k0ci Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 namesto motosvet.com) napiši eu moto (brez presledka)
NejcZ Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 (popravljeno) eu moto ja. Ma te fora za oglaševanje so tak bdne :) Popravljeno Marec 22, 2008. Popravil NejcZ
vrtejbnc Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 jst mam original škarik na runerci pa sm dau samo podložko tja kjer je štukan pa je šlo 45 se je še šef tehničih čudu :headbang: notranja luknja pa je 13mm
50ccm Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 jst mam original škarik na runerci pa sm dau samo podložko tja kjer je štukan pa je šlo 45se je še šef tehničih čudu :headbang: notranja luknja pa je 13mm car :rolleyes:
bacjeivanxx Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 Živjo mene zanima kaj je narobe pr štarturju neki not u bloku če ropota pa kje so kksni servisi za take stvari prosim ce kdo odgovori
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se