zivijo Objavljeno Januar 26, 2004 Deli Objavljeno Januar 26, 2004 mene pa zanima ce bi se dal to narest k pr vecjih skuterjih pa potovalnih motorjih sm zasledil da imajo gretje rock pa me zanima na kasnem principu to deluje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Januar 26, 2004 Deli Objavljeno Januar 26, 2004 mene pa zanima ce bi se dal to narest k pr vecjih skuterjih pa potovalnih motorjih sm zasledil da imajo gretje rock pa me zanima na kasnem principu to deluje V bistvu je treba se povedat, da vecina aftermarket grelcev rock za tezke motorje ni ne vem kako kvalitetna (vprasej Macico). Koncept pa je dokaj preprost (veliko po netu napisanega + mam enga motorcyclista kjer s slikami opisujejo kako je to narejeno - se da dobit na vpogled pri meni). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Januar 26, 2004 Deli Objavljeno Januar 26, 2004 Da se vseskupaj tudi kupit :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krca25 Objavljeno Januar 26, 2004 Deli Objavljeno Januar 26, 2004 Da se vseskupaj tudi kupit Za 19 eurov v louis-u. lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Januar 26, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 26, 2004 a to je komplet sam za rocke al tut za zic kje je ta louisu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Januar 26, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 26, 2004 a pol pa to sam not v balanco ustuls pa je kul Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Januar 26, 2004 Deli Objavljeno Januar 26, 2004 a pol pa to sam not v balanco ustuls pa je kul verjetno ni sam tko preprosto, res da nekaj morš dat v belanco sam :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krca25 Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 a to je komplet sam za rocke al tut za zic kje je ta louisu To je samo gretje rocic.Meni najblizja louis trgovina pa je v Gradcu. lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se