thumper Objavljeno December 9, 2020 Opozori Objavljeno December 9, 2020 kaj zdej težiš?? a jaz pa nisem upravičen do svoje vere ? a sem kaj manj vreden kot katoliki , protestanti, pravoslavci , judje, muslimani , hinduisti , budisti, taoisti, sikhisti , zaratustrovci in ostali?? kdo si ti , da boš odločal o tem kaj je vera in religija ? to je moja osebna opredelitev in nimaš čisto nobene pravice to zanikati , obsojati ali opredeljevati!!!! tebi je to razvada meni pa vera! in še eno tako te bom obtožil vsega kar je možno!!! od ustave in zakonov naprej ! 37,5 .. nevernik ... ligenjček, Erikcslo in DAMI34 1 2
Mavti Objavljeno December 9, 2020 Opozori Objavljeno December 9, 2020 Pod 42 % je bolj žalost DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno December 9, 2020 Opozori Objavljeno December 9, 2020 niso vse bere tako stroge, kot vajina
thumper Objavljeno December 9, 2020 Opozori Objavljeno December 9, 2020 pred 38 minutami, Mavti pravi: Pod 42 % je bolj žalost vera se začne nad 50gradov..kr upraš vse k so dobil spoved od mene.. DAMI34 1
skalar36 Objavljeno Marec 21, 2021 Opozori Objavljeno Marec 21, 2021 Ženska je spočela božjega sina, brezmadežno. Potem ga je oče, ki ga ni naredil, dal ubiti. Vmes je božji sin iz enega hleba kruha nastil ogromno množico ljudi, in je nakoncu ostalo cela grmada drobtin in kruha. In to traja že 2000 let. Ljudje raje verjamejo laž, kot resnico. In v tem obdobju je stvar postala še bolj očitna. GoBobi, Alla, thumper in 2 others 3 1 1
skalar36 Objavljeno Julij 2, 2021 Opozori Objavljeno Julij 2, 2021 Bog naj bi bil spiritualno bitje. Nekako čudno se mi zdi, da bi ob njegovem prikazovanju bruhal ogen in dim. To ponavadi bruha, grmi in se kadi, ko neko plovilo na nek pogon pristaja. In na tem smo zgradili civilizacijo. Noro. https://www.biblija.net/biblija.cgi?m=2+Mz+19%2C1-20%2C21&id13=1&pos=0&set=2&l=sl 16 Ko je tretji dan nastalo jutro, je začelo grmeti in se bliskati, težak oblak je pokrival goro in rog je močno zadonel. Vztrepetalo je vse ljudstvo, ki je bilo v šotorišču. 17 Tedaj je Mojzes popeljal ljudstvo iz šotorišča Bogu naproti in postavili so se ob vznožju gore. 18 Vsa Sinajska gora se je kadila, ker je Gospod v ognju stopil nanjo; njen dim se je vzdigoval kakor dim topilne peči. Vsa gora se je silno tresla. 19 In glas roga je donel vedno močneje.
Erikcslo Objavljeno Julij 2, 2021 Opozori Objavljeno Julij 2, 2021 Če izjaviš, da imaš navideznega prijatelja s katerim komuniciraš te takoj spravijo v psihijatrično kliniko, če pa razložiš, da je to BOG je vse OK! RobiRoberto, GoBobi, Tedybear in 5 others 8
Buschi Objavljeno Julij 2, 2021 Opozori Objavljeno Julij 2, 2021 pred 4 minutami, Erikcslo pravi: ... BOG... V bistvu mora bit CERKVENI BOG. Če komuniciraš z Perunom, Belibogom, Črnibogom, Kresnikom, Kurentom, Triglavom Odinom, Thorom, Zevsom, Afrodito, Jupitrom, Venero, Rajem, Živo, Morano, Vesno,...pa ni OK, čeprav so vsi enaki cerkvenemu bogu oz jih imamo za isto skupino! Akito, Kaldu, Erikcslo in 3 others 4 2
Popularna objava Erikcslo Objavljeno September 3, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno September 3, 2021 Mavti, Alla, Frenk 67 in 7 others 10
DAMI34 Objavljeno September 9, 2021 Opozori Objavljeno September 9, 2021 skalar36, Erikcslo, Tedybear in 6 others 2 7
Dadi Objavljeno September 14, 2021 Opozori Objavljeno September 14, 2021 Andrejcer, smasher, RobiRoberto in 3 others 1 2 3
Sam dePihlja Objavljeno November 4 Opozori Objavljeno November 4 GoBobi, Frenk 67, Andrejcer in 2 others 1 1 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se