Špilferderber Objavljeno Januar 22, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 kaj so "Platinum" izvedbe Playstationovih iger? :?
jose Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 a ma kdo slučajno xbox 360, če ja, kakšna je slika na navadnem tv-ju :hmm:
SiR Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 kaj so "Platinum" izvedbe Playstationovih iger? :? ugibam - bestselerji, evergrini ?
P182 Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 ugibam - bestselerji, evergrini ? sedi, 5
skiper Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 (popravljeno) kaj so "Platinum" izvedbe Playstationovih iger? :? Hola Ma niso ravno evergreeni, vsaj velika večina ne. To so popolnoma cele verzije iger katere so bile v večini primerov izdane pred kakim letom npr. fifa 06, čeprav tale ni v Platinum embalaži ima pa platinum ceno :OK: in v največ primerih že imajo nadaljevanje, npr. fifa 07 razlika v ceni pa je kar precejšna. lp g. p.s. pod platinum se prodajajo igre za PS2 in PSP, za PC pa se trži pod CLASSIC Popravljeno Januar 25, 2007. Popravil skiper
soldier456 Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 Pozdravljeni! Rad bi uprasal nekaj glede xbox-a. Ker sem tudi sam lastnik (malo starejšega) xboxa, na katerem lahko igram piratske igre, me zanima kako posnameš oz. naložiš igro (piratsko) na dvd ali pa na disk. Sem ze nekaj probaval devat igre na dvd-je pa mi nikol ni prepoznal, za na disk pa nevem kako nalozis (priklopis na racunalnik? s posebnim kablom??). Dobil sem ga od bratranca, ki pa je trenutno v Romuniji, zato ne vem ne kje ga je kupil, ne kam bi ga lahko pelal na servis, skratka nic. Ker pa je star, kot sem ze dejal, ne bere vec iger, katere je vcasih, zmrzuje, star sistem oz. program ima gor nalozen... Zato pa me tudi zanima ce veste, kje je kak servis za to konzolo v Celju. LP in 100x hvala za odgovore!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se