seemon Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 (popravljeno) Zadeva je taka. S frendom sva enga ZXa privarila na original krivino z električnim švas-aparatom medtem ko je bil ZX na skuterju (samo zapikala) in od takrat naprej ne gre več kot 50. 0-30 potegne potem ga pa kr neki prekinja (za največ 0,5sec) pa nobenih pospeškov. Pa vseen je ker izpuh dam gor orig. ali ZX. Svečka je kot nova in me zanima če je mogoče z el. tokom od švas-aparata uničil kakšn cdi al pa kakšno elektroniko? :? :? AJA imam area 51 (minarelli) Popravljeno Januar 27, 2004. Popravil seemon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Na ker motor sta pa to varla? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Mogoče se je pa pri varjenju zmanjšal kanal izpušne cevi :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seemon Objavljeno Januar 27, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 27, 2004 (popravljeno) Ne,ne ker je na prirobnico našvasan s katero ga prišraufam na original krivino.... Pa še eno bedarijo sm 1dan prej naredu. med obe prirobnice sem dal kos pleha ki je bil izrezan kot dihtunga le da je imel manjšo luknjo (12mm). Zato ker sem hotel skuter upočasnit za na tehničnega in ga je ful moril(max 35kmh), sam nism prevozu več kot 500m,potem sem dal ta pleh ven in takoj švasat ZXa. tko da po mojem to ni vzrok za moj problem :wacko: Popravljeno Januar 27, 2004. Popravil seemon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Lahko da je nastala prevelika kompresija pa so se tesnila unicla al pa se je bat kaj poskodoval...Vzamita dol glavo in cilinder in poglejta kaj je narobe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 jst sam vem da je treba odklopit akumulator (maso) če karkoli na geštelu variš,ker baje lahko skuriš električno napeljavo. se mi sicr ni še nič tacga zgodil,ampak sm bral to nekje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Jooj keri človek gre švasat avspuh ko je avspuh na skuterju. OJOJO Maš pa jajca :DD da greš to delat LP :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Dobra sta ce nista skurla elektronike....Aja pa z Elektro greta svasat to se dela z Co2 al pa Avtogenom ne pa Elektrodami.....Ker elektroda stopi zelezo ker je premocna amperaza...z malo amperazo pa nena dobro prime pa se tezko varis.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 zakaj sta pa sploh šla švasat avspuh gor :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seemon Objavljeno Januar 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 28, 2004 Ja auspuh sva gor švasala ker ga od oka ne moreš kr ujet da bo pasal skupi.-Sam dva zvarčka da je skup držal Ja pa z CO2-jem(tist k žica vn leze...MIG se mi zdi) sva švasala ki ima tudi električni tok... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roost Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 Kam ste pa maso priklopli? Na scooter ali na avspuh? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seemon Objavljeno Januar 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 28, 2004 (popravljeno) Maso sva na auspuh prklopila, pa rdeč kabl od akumulatorja sem odklopu. Pa pod štandgasom lepo dela, pol ga pa od 25kmh naprej začne zajebavat. A je možno da je tako zarad mraza? :? Popravljeno Januar 28, 2004. Popravil seemon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 zarad mraza je lahko sam dokler se ne ogreje motor :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 Ja pa z CO2-jem(tist k žica vn leze...MIG se mi zdi) sva švasala ki ima tudi električni tok... CO2 ....te pa tak ni panike... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roost Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 Preveri da je masa dobro povezana med motorjem in šasijo. Jaz sem zgubil živce na temu problemu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 jao, folk... :lol1: :lol1: :lol1: ...auspuhe svasat direktno na motor - to se na frchijih pa APNkah dela, ne pa na skutah!! :lol1: ...evo, se ena prednost tomosov pred skutami za v temo Tomos vs. Skuta!! :lol1: ja kaj nej recem... :D ...pejd na tehnicnega, dokler si gre se tistih 50... :D ...kr je men isto delal od 7000 rpm naprej, pol cez cas pa sploh ni vec vzgal, pa se je vrtel sam do 6000, pol je pa cist crknal, tak da sm mogu cinkspulo menjat, pa me je prsl 35 jurjev... :D torej - pejd na tehnicnega, pol pa menjaj kar je pac hin! ;) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 jst mam komplet strom od area ce hocs ti ga prodam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seemon Objavljeno Januar 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 28, 2004 zivijo. Ko bom ugotovu kaj je narobe in če bom rabu kej ti sporočim. Kolk bi pa hotel met za štrom? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 ene 10k pomoje je to kr kul cena za komplet strom iz kje pa si ti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seemon Objavljeno Januar 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 28, 2004 Js sm iz Lj. Kaj pa spada v ta komplet (kabli, cdi, regulator voltaže,..???) :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 kaj je to cdi kable ti dam komplet vse pa cinspulo pa dva regulatorja za doplacilo pa se magnet pa vs tist sranje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seemon Objavljeno Januar 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 28, 2004 (popravljeno) CDI a.k.a TC unit. To naj bi bilo neki v zvezi z vžigom. Tuki maš eno nemško stran k sta not dva od malossija (kao racing) nekiz regulatorjem Popravljeno Januar 28, 2004. Popravil seemon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 jst mam komplet strom od area ce hocs ti ga prodam Kaj si na kaki Arei štrom menjal? Če si, kolko je prišo novi? :hmm: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 Pozdravljeni! En moj kolega ima Speedfighta in je raztavo elektronko in sedaj jo nazaj ne zna sestavit.A obstaja kakšen načrt ali kaj podobnega ??? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 En moj kolega ima Speedfighta in je raztavo elektronko in sedaj jo nazaj ne zna sestavit.A obstaja kakšen načrt ali kaj podobnega ??? LP Lahko bol podrobneje opises kaj je rastavil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se