stigmata Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 to osebo nujno treba prebutat :( :afro1: O:-) a se boš pol kr sam? :hmm:
Vale Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 (popravljeno) Niger Zmeraj sem hotla vedet, če majo črnci res ful velike ... TUDI TOKRAT NISEM IZVEDELA :( ;) Popravljeno Marec 1, 2004. Popravil Vale
stigmata Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Niger Zmeraj sem hotla vedet, če majo črnci res ful velike ... TUDI TOKRAT NISEM IZVEDELA :( ;) A ti si bla te sreče??!?!?!? :rolleyes: Eni smo pa dobili doktorsko dizertacijo iz dolžine in opis tehnik... :wacko:
Vale Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Kakšne sreče ... temu jaz pravim nesreča ... :(
stigmata Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Kakšne sreče ... temu jaz pravim nesreča ... :( Ne bodi preveč prepričana! :wacko: Sicer pa teorija je eno vprašanje kakšna je praksa glede na problem večih osebnosti ki se v nigrju skrivajo le kako izgleda praksa :hmm: :hmm:
Ganges Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Svaka čast vsem udeležencem PFS-ja! Izgleda, da ste pregnali zimo :notworthy: :notworthy:
Manu Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Pozabla še nekaj objavt: Če je kakšen iskren najditelj najdu sončna očala mačje oblike s tigrastim vzorcem na okvirju, naj jih proti plačilu ( po dogovoru O:-) ) vrne lastnici. :xx: Preklicujem posebno obvestilo. :wacko: Očala so padla iz fiftijevih hlač, ko sem jih tlačla v pralni stroj. :blink: A je zdej on iskren in pošten najditelj in mu moram plačat? :hmm:
stigmata Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 A je zdej on iskren in pošten najditelj in mu moram plačat? :hmm: obljuba dela dolg!!!!!!!!!!!!!!!
SiR Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 a se boš pol kr sam? :hmm: sm se že ... glavo med vrata in trikrat orenk prtegnu ...
suzuki Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Hola! Malce pozno (ampak od srca): modro vodstvo, a bi morda podelili nagrado MSja za najboljšo masko??? Npr kar pojutrišnjem v OLPu??? Za nagrado seveda predlagam Luckyja. (kdozabogamilgasoKISSampakzgledalsopafuldobr press)
stigmata Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 sm se že ... glavo med vrata in trikrat orenk prtegnu ... Trikrat? A malo šparaš? to zato ker si pristranski! :BUA:
Manu Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Malce pozno (ampak od srca): modro vodstvo, a bi morda podelili nagrado MSja za najboljšo masko??? Npr kar pojutrišnjem v OLPu??? Za nagrado seveda predlagam Luckyja. (kdozabogamilgasoKISSampakzgledalsopafuldobr press) Mam občutek, da vem v katerem tiču grmi zajec.... ups, grmu tiči zajec.... :hmm: Suzuki, priznaj, nagrado bi rad dobil ti :devil: .... p.s. In pri tvojih letih bi lahko vedel, kdo so bili KISS. :fight2: p.p.s. In če že vztrajaš pri nagradah za najboljšo masko (čeprav mislim, da je čist brez potrebe, ker smo bli vsi fajn in lepi in srečni in veseli :rolleyes: ) jaz bi se odločila za Brrrma in Lady :yea2: :yea2: :yea2: :OK: :004
Vale Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Za prvo nagrado bi omahovala med Fifty-jem in Manu ter Suzukijem :D
Manu Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Za prvo nagrado bi omahovala med Fifty-jem in Manu ter Suzukijem :D Pr men je pa še Tadej pršu v OŽJI izbor. :afro1: p.s. Pa priznam - mal sem metala oko na unga domačina, ka se je v "tastarga" preobleku in hotu naše punce domov vozit. :lol1:
Manu Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Meni je pa bil Alterman všečn :D AlterMann ti NE MORE bit všečn. :devil: On je hropec! Jasno? :angry: :P
stigmata Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Pa priznam - mal sem metala oko na unga domačina, ka se je v "tastarga" preobleku in hotu naše punce domov vozit. :lol1: A to Toneta misliš? Onega "dedeka"? Mi smo pol drug dan ugotovili da je ata baje iznašel rolšuhe ili nešto tako. Aja pa Pervy je tak tip da ma njegovo podpisno fotko :yea2:
stigmata Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 AlterMann ti NE MORE bit všečn. :devil: On je hropec! Jasno? :angry: :P Kaj je to HROPEC? :hmm:
Manu Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Kaj je to HROPEC? :hmm: Ne veš, kaj je hropec? :o Ti bom jaz povedala....lej, hropec (ljubkovalno tudi hropček) je ...je....nekaj kar... nekdo, ki.... tisti, ki je.....kdor ima... no ja, tisti, ki.....ma no, kdor... hropec = hropec .... :wub: :wub: :wub: :004 p.s. Na motosvetu jih je kar nekaj :love1:
SiR Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Kaj je to HROPEC? :hmm: včasih mal skupaj hropemo, hropljamo in pohropavamo, hropenimo in hropuljamo... na 3M, ... ko gledamo ljetne haljine ... Živim, da hropim ! :yea2: :lol1: :afro1: :OK:
suzuki Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 ... Suzuki, priznaj, nagrado bi rad dobil ti :devil: .... ... In pri tvojih letih bi lahko vedel, kdo so bili KISS. :fight2: ... Hehe, Manuelca... jest že imam svojo nagrado :wub: ... tko da ne, hvala. Ja, tole s KISSi maš pa prav - sem se že globoko zamislil nad sabo (saj ne vem, če bo kaj zaleglo, ampak trudim se...).
Teya Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Javno se zahvaljujem vsem svojim plesalcem... :notworthy: Suzuki.... dobro si nadoknadil zamujeno :OK: Pa enega :wub: še mojemu Travolti!!!! - Tvoja "gospodinja"... :ph34r:
AlterMann Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Ne veš, kaj je hropec? :o Ti bom jaz povedala....lej, hropec (ljubkovalno tudi hropček) je ...je....nekaj kar... nekdo, ki.... tisti, ki je.....kdor ima... no ja, tisti, ki..... Veš Manu, stigmata me še ni vidla nemaskiranga in pol ne moreš pričakvat, da bi pomislila, da obstaja 21 let star hropec. :P
Brrrm Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Jazst sem tudi za kissovca Luckyja za najboljšo masko. Nisem pogruntal, kdo je v maski, dokler nisem ugotovil, da se Janja stalno in neprestano suče okoli njega in da Luckyja nikjer ni in da Janja sama pač ne bi rinila na Trojane. Priznajte, da mi je mozak hropeče dobro potegnil. :D
dave the wave Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Bilo je res super :) . Pa še obvestilo: Našla se je poštarska kapa in usnjen brezrokavnik rjave barve...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se