klimbra Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 Tale črna buča.....le komu pripada.....ziher je doživela potres možganov. :hmm: :hmm: :friend1:
Vale Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 Vedno sem mela v planu, da bom za Abrahama posvojila 17 letnega mulata. Glej ga hudiča, sedaj sem pri 30-tih dobila 31-letnega nigra ... :afro1: :yea2:
Rude Boy Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 PS: vse, ki me imate na kakšni fotki, v kompromitirajočem ali nekompromitirajočem stanju, prosim, če mi lahk te fotke dostavite ... da bom zadeve malo inšpiciral :P Prosim bi tudi uradnega fotografa monsinjora AlterManna ter druge prav tako uradne, a manj simpatične Elvise, da me kompromitirajo, ups pardon - kontaktirajo po PM-ju :) :) :) Že vnaprej hvala (PS: nagrade bodo bogate in izborne :)) sindrom Idrija ??!! .) :ph34r: pa saj je samo par kocin, ki so ostale po nespretnem odstranjevanju ! B)
SiR Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 sindrom Idrija ??!! .) :ph34r: pa saj je samo par kocin, ki so ostale po nespretnem odstranjevanju ! B) v Lenartu v 70-ih ni blo hipijev ... :)
lojzi Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 Zimo smo očitno že pregnali, smo pa pregnali tud električarje v soboto zvečer iz Trojan in okolice.... ali imamo kakšno uradno obvestilo, kaj se je dogajalo z mrki, al se je kje skril kakšen motosvetov škratek :yea2: :lol1:
Alla Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 Zaradi sneženja je pač metalo elektriko ven.....in preden je uspelo preklopit na agregat je pač ruknilo ven računalnik. Ampak DJ se je odlično držal....:) B)
dave the wave Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 v Lenartu v 70-ih ni blo hipijev ... :) Kaj je Lenarški kombinat škropil proti hipijem???? :lol1:
Hanzi Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 PS: vse, ki me imate na kakšni fotki, v kompromitirajočem ali nekompromitirajočem stanju, prosim, če mi lahk te fotke dostavite ... da bom zadeve malo inšpiciral :P Prosim bi tudi uradnega fotografa monsinjora AlterManna ter druge prav tako uradne, a manj simpatične Elvise, da me kompromitirajo, ups pardon - kontaktirajo po PM-ju :) :) :) Že vnaprej hvala (PS: nagrade bodo bogate in izborne :)) tale tvoj jezik mi ni pa čisto nič jasen zato od mene ne dobiš nobenega PM :hmm: Lahko ti meni pošlješ PM z obrazložitvijo tvojega posta in kaj želiš da naredim s svojimi 250+ slikami @alla, lojzi: a tisto se je agragat vklapljal :blink: jaz sem pa mislil da imamo premočne zvočnike priklopljene na kako 16A varovalko-fit :wacko: DJ in Alla :notworthy:
Manu Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 (popravljeno) Ampak DJ se je odlično držal....:) Ja. :yea2: Se sm mu prow lupčka na usta ( :kva2: ) dala. :) Popravljeno Marec 2, 2004. Popravil Manuela
Hanzi Objavljeno Marec 5, 2004 Opozori Objavljeno Marec 5, 2004 @noise:Kdaj bodo moje sllikce v galeriji :hmm:
SiR Objavljeno Marec 5, 2004 Opozori Objavljeno Marec 5, 2004 tale tvoj jezik mi ni pa čisto nič jasen zato od mene ne dobiš nobenega PM :hmm: Lahko ti meni pošlješ PM z obrazložitvijo tvojega posta in kaj želiš da naredim s svojimi 250+ slikami @alla, lojzi: a tisto se je agragat vklapljal :blink: jaz sem pa mislil da imamo premočne zvočnike priklopljene na kako 16A varovalko-fit :wacko: DJ in Alla :notworthy: Hanzi, nič takega ... samo zaželel sem si videti vse tiste fotke ... se je kar pogosto bliskalo okoli mene :foto:
gidl Objavljeno Marec 7, 2004 Opozori Objavljeno Marec 7, 2004 Zimo smo pregnali... ...NISTE JE... :grrr :grrr :grrr
Noise Objavljeno Marec 7, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2004 ...NISTE JE... :grrr :grrr :grrr Bi morali narediti še eno po-pustno FS....
Pervy Objavljeno Marec 7, 2004 Opozori Objavljeno Marec 7, 2004 ...NISTE JE... :grrr :grrr :grrr nekateri smo se borili do zadnjega daha, očitno pa je bilo premalo za kar krivim tiste, ki so šli prej domov in ki niso fajtali do zadnjega šluka! :devil:
Brrrm Objavljeno Marec 8, 2004 Opozori Objavljeno Marec 8, 2004 Se posipam s snegom. Z Lady sva prizorišče zapustila malo po polnoči. :P
Gregs Objavljeno Marec 8, 2004 Opozori Objavljeno Marec 8, 2004 ...nekateri pa ob 2 zjutraj... :afro1:
Alla Objavljeno Marec 8, 2004 Opozori Objavljeno Marec 8, 2004 Nekateri smo se trudili skoraj do petih zjutraj......pa nas je blo očitno premalo, da bi pregnali belega vraga..... :wacko: Alla B)
Manu Objavljeno Marec 9, 2004 Opozori Objavljeno Marec 9, 2004 Nekateri smo šli s Trojan ob 10.30 v nedeljo. :rolleyes: O:-)
stigmata Objavljeno Marec 9, 2004 Opozori Objavljeno Marec 9, 2004 Nekateri smo šli s Trojan ob 10.30 v nedeljo. :rolleyes: O:-) Nekateri smo šli pa ob 12.30 :D B)
lojzi Objavljeno Marec 9, 2004 Opozori Objavljeno Marec 9, 2004 A zdej se je pa treba pofočkat še, kdaj je kdo odšel, al kaj?
SiR Objavljeno Marec 9, 2004 Opozori Objavljeno Marec 9, 2004 A zdej se je pa treba pofočkat še, kdaj je kdo odšel, al kaj? ne vem ... in ne vem :)
Brrrm Objavljeno Marec 9, 2004 Opozori Objavljeno Marec 9, 2004 Seveda, da ti potem lahko pripišemo odgovarjajoči delež odgovornosti za sneg. :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se