Vale Objavljeno Januar 29, 2004 Opozori Objavljeno Januar 29, 2004 A lahko še mal fotk ... ko so tolk luštne :D
Metka Objavljeno Januar 29, 2004 Opozori Objavljeno Januar 29, 2004 (popravljeno) Za fante predlagam takle pustni kostim: Popravljeno Januar 29, 2004. Popravil Metka
.T. Objavljeno Januar 29, 2004 Opozori Objavljeno Januar 29, 2004 pa kak ultra dekolte.....:D Jaaaaaaaaaaa! Primer:
.T. Objavljeno Januar 29, 2004 Opozori Objavljeno Januar 29, 2004 Pa umetne trepalnice, pa natopirana frizura Khm!
Vale Objavljeno Januar 29, 2004 Opozori Objavljeno Januar 29, 2004 Tadej pa še neki ... TANGIC TAKRAT NISO POZNALI :P
Kaiser Objavljeno Januar 29, 2004 Opozori Objavljeno Januar 29, 2004 še mal predlogov kako se napravt...
Manu Objavljeno Januar 29, 2004 Opozori Objavljeno Januar 29, 2004 En (dobronameren predlog) ker vem, da ste ženske brez idej :afro1:(varka) : in da si ne boste delale pretiranih stroškov : ( motosvet stabilizacija press) svoje stare kavbojke si preparajte :blink: po šivih ob strani (noge) in si VŠIJTE trikotnike iz pisanega blaga.... v isti barvi si še dajte nardit bluzice, ki bodo pod joški nabrane :blink: in si v "vse po tristo " kupte razna smešna očala in lase.. lahko pa sam gel, tiste, ka ste obdarjene :blink: :angry: :D :blink: Se mi zdi, de bi lohk blo to.... :blink: Sicer bo pa itak zmagala/zmagal tisti, ki bo prišel v JAPONKAH NA EN PRST :blink: Ma se ne vem.....idej imam tolk, de ne vem, kam z njimi.... sam kaj, ka nobenga ne zanima... :doze:
aja Objavljeno Januar 29, 2004 Opozori Objavljeno Januar 29, 2004 Ma se ne vem.....idej imam tolk, de ne vem, kam z njimi.... sam kaj, ka nobenga ne zanima... :doze: Men povej, men povej!!! (se mi ne da sami razmišljat, sem trenutno v racionalni - ne pa ustvarjalni fazi)...lahko si namislimo kakšno skupinsko masko - recimo sestrice cvetja, pa bratci cvetja (topli...) :o :kva2: :kva2: .. ah, preveč govorim :angry: :xx:
Noise Objavljeno Januar 30, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 Zmagovalna oblačila z zmagovalnim avtomobilom... :yea2:
.T. Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 Tadej pa še neki ... TANGIC TAKRAT NISO POZNALI :P En žalosten primer ne tangic:
.T. Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 Tadej pa še neki ... TANGIC TAKRAT NISO POZNALI :P Zato so pa poznali zelo kratke minice:
.T. Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 Lahko pa katera motosvetovka pride v takih kopalkah, bo ful zažgala:
Vale Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 Aja še neki. Takrata celulit ni bil nič groznega :D
.T. Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 Kdo je pobrisal moje "predloge" za avtentične frizure za PFS? GRRRRRRRR1 Tadej
Vale Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 Kdo je pobrisal moje "predloge" za avtentične frizure za PFS? GRRRRRRRR1 Tadej Tadej dej si tisto v peskovnik limaj, ipak vemo, da tvojim željam nobena dama ne bo ustregla, zato lahko mašinco mirne duše pustiš doma in se igraš v peskovniku :D
AlterMann Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 Sej zdej se tko al tko ne da več nič narest. Ktera si ni že po lanskem dopusti ni začela puščat "dolge frizure", ta ne na PFS ne bo "in". :P
Noise Objavljeno Januar 30, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 Kaj pa umetna frizurca.. ljubavni tepih iz Trst in to... :D
Manu Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 Kaj pa umetna frizurca.. ljubavni tepih iz Trst in to... :D Men ne bo treba v Trst :afro1: Pa sem spet pršparala.... :D
stigmata Objavljeno Februar 1, 2004 Opozori Objavljeno Februar 1, 2004 Se pravi če je Elvis umro '77 to še vela! :D ma ne vem zakaj niste dali ene letnice npr 1967 pa naj se folk znajde ker ze da so samo 60 je materiala, pol pa se 70. zravn meni skor tak seka z idejami kot Manu :wacko:
Brrrm Objavljeno Februar 1, 2004 Opozori Objavljeno Februar 1, 2004 Midva tudi. Na najin prvi pustni FS. Na prvega sva bila že popolnoma namenjena, le popoldne se nama ni dalo obleči v pustne cote in sva ostala doma. Drugega nama je preprečila sankaška noga moje drage Lady. Zato morava na tretjega priti. Obvezno Po pitanju drugega menija za obadva. Pa še to, kje se da dobiti tiste nagravžne rožaste srajce dandanes? Takrat bi za tako srajco ubijal. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se