Manu Objavljeno Januar 29, 2004 Deli Objavljeno Januar 29, 2004 Always look on the bright side... of the moon :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 30, 2004 Ko je Stojči še mlad, si v svojem raziskovanju, privošči tudi kakšno avanturo, kot recimo to, da gre poleti na piransko pokopališče prespat, da bi videl, ali ga je ponoči, med grobovi kaj strah in če so tam res kaki duhovi, kot je to videl v filmu in nekje bral. Razklopi zložljivo posteljo, se pokrije s spalno vrečo, gleda nočne zvezde in čaka jutra. Nobenih duhov, pa kar dosti malih živali, se ponoči sprehaja tam naokoli, od sopihajočega ježa, do miši, podgan, do nekih čudnih čivkajočih ptičev, ki utihnejo šele, ko se začne delati dan, potem pa spet drugi ptiči zažvrgolijo in pozdravljajo sonce, ki se začne počasi, iznad Strunjanskega hriba dvigavat. Že na vsezgodaj na pokopališče, pride ena stara gospa s kanglico v roki, pride zalivat rože na svojega moža grobi in ko zagleda stojčija ležat tam med grobovi, reva spusti kanglico in jo s tako brzino odnese, kot bi bila neka atletinja na kratke steze. Kdo bi si mislil, si Stojči zaspano reče, da imajo tako stare gospe, lahko tako hitre noge, no to je zanj znak, da bo treba pač vstat, da ne bo koga na tem pokopališču še kap in ko se znoči, je stojči spet tam, na tem istem mestu prespi med grobovi, ne da bi vedel za vse tam živeče živali in ga zbudi šele svetal jutranji dan. Stare gospe in njene kanglice, pa naslednjega jutra ni. Torej Stojči znanstveno ugotovi, da na pokopališču duhov zanj ni, in da če so kdaj bili, so vsi že odšli, razen če so ti duhovi, te male živali, ki se tam grejo, svoje nočne igre. Stojan Svet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 30, 2004 Deli Objavljeno Januar 30, 2004 samo tako "sa leve".......... zakaj pa chat obstaja? ....ali ga mogoce ni vec?! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 30, 2004 Vsi pač ne hodijo na chat in ga ne marajo nooooooooooooooooooooooo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 2, 2004 Deli Objavljeno Februar 2, 2004 Bi šla na kavo. :) Pa nimam s kom. :( Ke imajo v službi vsi take :( , take :? , pa take :cry: face. Odločila sem se, da grem sama s sabo na kavo. :) p.s. Spet se bom zamorila. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 2, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 2, 2004 Tudi js odhajam na kavo in cigaret ... face me ne motijo več, jih ne vidim, oz. samo občasno ... Rahila je prišla nazaj in kava ima zopet okus po kavi ... vse se začne z dobro kavo :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 2, 2004 Deli Objavljeno Februar 2, 2004 Pozdravi Rahilo. :rolleyes: Pa ne preveč kadit. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 2, 2004 Deli Objavljeno Februar 2, 2004 Lačn! :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 2, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 2, 2004 Pozdravi Rahilo. :rolleyes: Pa ne preveč kadit. :angry: Sam tri sem ... a je preveč :? ... kapučin v kozarčku je bil ful dober ... Rahila vas vse podavlja nazaj ... ps: včasihjikakoslikozžurapokažemtakodavečinopozna :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bruno Objavljeno Februar 2, 2004 Deli Objavljeno Februar 2, 2004 A za mene si ji tut pawidala? :rolleyes: Jej, Rahila, a je že putrovka al je še kej ad babe? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 2, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 2, 2004 Bruno :004 sem ji powidala tut za tebe ... te je na slikah vidla, je rekla da si prav fejst ded ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Februar 2, 2004 Deli Objavljeno Februar 2, 2004 :doze: no comment Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 tega pa ni v naslovu teme, nekaj moraš napisat :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 sej sem.... .) ( kratko in jedrnato...he he..no u bistvu sploh ni smešn... :wacko: ...pizde... :grim ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 sej sem.... .) ( kratko in jedrnato...he he..no u bistvu sploh ni smešn... :wacko: ...pizde... :grim ) :hmm: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Klimbre pa še vedno ni :hmm: , da ni v kaki Mercatorjevi vrečki :? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Klimbre pa še vedno ni :hmm: , da ni v kaki Mercatorjevi vrečki :? :blink: Klimbra se strokovno izobražuje o ISO standardih,si podpira glavico in se z zadnjimi atomi moči bori proti temu,da bi odšel v svet sanj.No sej prou daleč od tega nisem,ker je ISO itaQ nič drugega kot navadnje sanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Zdej pa nazaj poslušat :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2004 :friend1: Zdej me pa še bolj skrbi zate ... zakaj ... sedaj si boljši... najboljši ... Klimbra ... zdej boš pa še po ISO standardih :kva2: PA SEJ BOŠ ČIST KIČAST :wacko: ;) :004 Sanje znajo bit lepe ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Včeraj sem gledala Vonj po ženski in na koncu jokala :cry: :unsure: :wacko: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Včeraj sem gledala Vonj po ženski in na koncu jokala :cry: :unsure: :wacko: :blink: A je tako zelo smrdela? :devil: :lol1: p.s. :huh: :cry: :( Vem, kako je to. Jaz pa vedno pri Najinih mostovih. Kar neki. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 A je tako zelo smrdela? :devil: :lol1: p.s. :huh: :cry: :( Vem, kako je to. Jaz pa vedno pri Najinih mostovih. Kar neki. :doze: :devil: Jaz pa pri Barbarinih perverzijah :naughty: :naughty: :naughty: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Dragi, a nimaš ponavadi robčkov zraven? :o Za brisat solzne oči.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 :devil: Jaz pa pri Barbarinih perverzijah :naughty: :naughty: :naughty: :P katera barbara je to? tut sam bi se malo jokcal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 p.s. :huh: :cry: :( Vem, kako je to. Jaz pa vedno pri Najinih mostovih. Kar neki. :doze: Jaz se navadno "razplaćem, ko domaćica" pri Jesenski pripovedi - in to že kar pri začetni špici ... pa še sama ne vem, zakaj :hmm: Pa obvezno moram zraven čokolado jest :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Jaz sem pa joto in krvavico zraven jedla, po mojem sem zato jokala, ker je blo tako dobro :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se