Manu Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Jaz se navadno "razplaćem, ko domaćica" pri Jesenski pripovedi - in to že kar pri začetni špici ... pa še sama ne vem, zakaj :hmm: Bi morale skup gledat (kolkrat sem ti že rekla :fight2: ), potem bi pa jaz lahko spotoma ugotavljala, zakaj jokcaš. :) In bi te ustrezno tolažila. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Bi morale skup gledat (kolkrat sem ti že rekla :fight2: ), potem bi pa jaz lahko spotoma ugotavljala, zakaj jokcaš. :) In bi te ustrezno tolažila. :naughty: ad1:tolažba je najučinkovitejša striktno na moškem ramenu.....seveda , če je dovolj odporen in širok ad2:zakaj ugotavljati vzrok,ko pa je le ta na dlani.....ženske se pač cmerite ob vsemogočih.....predvsem filmskih.....situacijah.........uuu zdej vem,zakaj mate tok lepe učke Lep pozdravček od "kičastega""pametnega""oh in sploh najboljšega" ............klimbre :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 katera barbara je to? tut sam bi se malo jokcal :D :P To je v resnici Elena Szabo z umetniškim imenom Suzi. .) B) PS: zelooooooooo nadarjena. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 (popravljeno) PS: zeloooooooo (obd )arjena. :naughty: :OK: :OK: :OK: Popravljeno Februar 3, 2004. Popravil klimbra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Klimbra js ne vem, če se bom še s tabo družla, ko boš standardiziran ratal ... ne bom mela pogojev za to :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Klimbra js ne vem, če se bom še s tabo družla, ko boš standardiziran ratal ... ne bom mela pogojev za to :grrr Preprosta zadeva......pač bom standardiziral tist....................k maš!!!!!!!! ISO je prilagodljiva zadeva.......da o presoji,ki mora biti kar se da natančna ne izgubljam besed!!! NAJ ŽIVI PRESOJANJE.......HOČEM VIDET VSE!!!!!!!!!!!!!!!! :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 zelooooooooo nadarjena. :naughty: Mhm. :) Med sprednjima dvema zoboma ima luknjo. :devil: Orng veliko. :D Ne vem sicer, zakaj te to vznemirja. :o Ah, za neki bo že dobr... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2004 (popravljeno) Preprosta zadeva......pač bom standardiziral tist....................k maš!!!!!!!! ISO je prilagodljiva zadeva.......da o presoji,ki mora biti kar se da natančna ne izgubljam besed!!! NAJ ŽIVI PRESOJANJE.......HOČEM VIDET VSE!!!!!!!!!!!!!!!! :naughty: :naughty: :naughty: Ne mi o presoji, ko smo jo glih kar meli :wacko: hudo zoprna zadeva :angry: ... A dons ne kuhaš al kuko :? Popravljeno Februar 3, 2004. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Ne mi o presoji, ko smo jo glih kar meli :wacko: hudo zoprna zadeva :angry: ... A dons ne kuhaš al kuko :? Te že ni "taprav" presojal!!!!!!!!! Poznam enga,k to dela z OBČUTKOMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :devil: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Ni ti pomoči :grrr :grrr :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Sem skuhal HALOOOOOO PIZOOOOOOO!!!!! Človek mora bit INOVATIVEN in RACIONALEN!!!!!!!!!! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Ni ti pomoči :grrr :grrr :004 Vem...... Se zavedam..... Sramujem se........ Hočem pomoččččččččččččččččččččččččččč :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Sem skuhal HALOOOOOO PIZOOOOOOO!!!!! Človek mora bit INOVATIVEN in RACIONALEN!!!!!!!!!! :kva2: Zdej si me pa močno razočaral :unsure: ... kuharski mojster pa naroči hallo pizzo ... zgleda da te ta ISO zelo izmuči ... kaj bo šele ko bo prva presoja :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Zdej si me pa močno razočaral :unsure: ... kuharski mojster pa naroči hallo pizzo ... zgleda da te ta ISO zelo izmuči ... kaj bo šele ko bo prva presoja :naughty: Si mislila PRAVA?????????????? To bi raj jest tebe vprašal........ . . . . . . . . . . . pa ne upam O:-) O:-) O:-) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Boš vidu hudiča :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Boš vidu hudiča :devil: Evo......... Glede na to,da se hudiča(BTW tko k muslimani,ki ga trenutno kamenjajo d je joojjjjjjjjj)bojim hudo,hudo.......bi se ti rad odkupil..........povabim na palačinke......tut s ČOKOLADO,če boš hotela!!!!!! BTW........ni treba da prideš sama.............. :devil: :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Mhm. :) Med sprednjima dvema zoboma ima luknjo. :devil: Orng veliko. :D NE GRIZE???????????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Evo......... Glede na to,da se hudiča(BTW tko k muslimani,ki ga trenutno kamenjajo d je joojjjjjjjjj)bojim hudo,hudo.......bi se ti rad odkupil..........povabim na palačinke......tut s ČOKOLADO,če boš hotela!!!!!! BTW........ni treba da prideš sama.............. :devil: :devil: :devil: :devil: Dragi prijatu Klimbra! Sprejmem odkupnino, če jo spremeniš, ker jaz in sladko ne paševa skupaj. Boš mi mogu kaj mesnega ponudit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 3, 2004 Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Dragi prijatu Klimbra! Sprejmem odkupnino, če jo spremeniš, ker jaz in sladko ne paševa skupaj. Boš mi mogu kaj mesnega ponudit :D Burek??????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2004 Burek??????????? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa :yea2: sam da bo masten :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se