SF Objavljeno Februar 27, 2004 Opozori Objavljeno Februar 27, 2004 (popravljeno) Bobo ne seri... :D V Padovi sm si dobr ogledal Tornada, pa lahko rečem, da če ne bi blo gor nalepk, bi vprašal na štantu trgovca: Ej stari a si tole sam naredu al ti je še kdo pomagu? Jest res ne vem kolk let rabjo za odpravit porodne težave... :lol1: :lol1: :OK: Popravljeno Februar 27, 2004. Popravil SF
bajsi Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 Zanimiv podatek-navor 12kgm pri 6200 obr/min!!!!!!, Naj nekdo to prevede v Nm lepo prosim :? :hmm: ! Od spredaj res zgleda ko Gilera DNA :blink: :devil: . LP Bajsi
SF Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 Od spredaj res zgleda ko Gilera DNA :blink: :devil: . LP Bajsi Tud izdelava je zelo podobna... :OK:
BlazS Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 Naj nekdo to prevede v Nm lepo prosim :? :hmm: ! Od spredaj res zgleda ko Gilera DNA :blink: :devil: . LP Bajsi 120 Nm. 1 N je sila s katero zemlja privlaci 100 gramsko utez. Se pravi 1 kg.........10N
Zok Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 slabih 118 Nm. kr dost, torej. :)
Zagi Objavljeno Marec 13, 2004 Opozori Objavljeno Marec 13, 2004 Za mene je to ultimativni motor in je že na seznamu za nakup...če v roku dveh let ne bo nič bolj brutalnega tržišču je to definitivno moj naslednji motor. Mater je to brutalni fighter....
DRAGON Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 :kva2: Mater ej ta zadeva je res qull. Kr se mene tiče je N1 od fabriških figterjev. Upam da bomo kmalu na njej sedeli. :yea2: :yea2: :yea2:
Sanda7 Objavljeno Junij 30, 2004 Opozori Objavljeno Junij 30, 2004 jaz sem ga videla nekaj dni nazaj na ridah vsaj zdi se mi bil :hmm: (ker drugo sem že več al manj videla)je zelenkaste barve in brez kakšnega hudega glasa,vndar močno zanimiv škoda le da se možic ni ustavil
hammer Objavljeno Julij 24, 2004 Opozori Objavljeno Julij 24, 2004 (popravljeno) Jaz sem ga videl približno 10 dni nazaj ridah pri Planini ( PO ). Je bil rumene barve, so ga pa snemali za POP TV ( baje bo na POP spet ena oddaja o motorjih, kakršna je bila včasih na RTV ). Pol pa grem k mojemu serviserju po olje za motor in evo ti tega lepotca u njegovi garaži, ga je glih na servis dobil od zastopnika. Povem vam, da motor v živo izgleda ful hudo, kot sršen - ljubezen na prvi pogled, upam da se grem danes pelat na testno vožnjo pa bom probal še kakšne slike tam dobit. Cena pa 3.200.000,00, sem gledal cenik, tako da ga bom mogoče kupu čez 10 let???!! Glasa pa glih nima, sam se zrak trese ku se pelje, tko kot pri Mille, kakšen akrapo pa bo sigurnu za dobit. Popravljeno Julij 24, 2004. Popravil hammer
vrho1679 Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 A smo že rekli kako na ta motocikel ? 3 cilindri 1130 cc 101 kW / 9250 rpm 117 Nm / 6750 rpm 199 kg
vrho1679 Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 Men je po slikah zlo lep. Sploh od zadaj. Sploh model Cafe Racer. Kur** sam ko bo cena v rangu kake MV Brutale :BUA: . A drugače sploh kdo prodaja pri nas Benellije???
SiR Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 A smo že rekli kako na ta motocikel ? da Benelli TNT iskalnik rulz. "Bang." © Ice
vrho1679 Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 da Benelli TNT iskalnik rulz. "Bang." © Ice Jebi ga ... :BUA:
viggen Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 (popravljeno) Motor, ki večkrat ko ga pogledam, lepši se mi zdi.......samo malo dvomim v take oblike, na začetku fascinirajo, potem sa pa so hitro out :hmm: Za moj okus mogoče preveč neravnih oblik, preveč detajlev, preveč vsega.......MV Brutale, Aprilia Tuono.....so mi veliko lepše, ki bodo trajale skozi čas....... :rolleyes: Popravljeno September 21, 2004. Popravil viggen
EoS Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 Motor, ki večkrat ko ga pogledam, lepši se mi zdi.......samo malo dvomim v take oblike, na začetku fascinirajo, potem sa pa so hitro out :hmm: Za moj okus mogoče preveč neravnih oblik, preveč detajlev, preveč vsega.......MV Brutale, Aprilia Tuono.....so mi veliko lepše, ki bodo trajale skozi čas....... :rolleyes: ampak kljub vsemu je to motor katerega bi bil ponosen lastnik :yea2: :yea2:
Max Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 (popravljeno) .......samo malo dvomim v take oblike, na začetku fascinirajo, potem sa pa so hitro out :hmm: Za moj okus mogoče preveč neravnih oblik, preveč detajlev, preveč vsega...... Izgleda kot kaksen insekt :xx: in skoraj nima nobene veterne zascite :o Insektov ne maram prevec :BUA: in rad imam veliko veterne zascite :OK: Po teh predpostavkah je motor grrrrrrrdddd :fight2: Popravljeno September 21, 2004. Popravil Max
viggen Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 (popravljeno) Izgleda kot kaksen insekt :xx: in skoraj nima nobene veterne zascite :o Insektov ne maram prevec :BUA: in rad imam veliko veterne zascite :OK: Po teh predpostavkah je motor grrrrrrrdddd :fight2: ......ja ,no, vsak po svoje MAX, ne? Pol si bolj pristaš Honde Goldwing pa BMW-jev RT. :wacko: Popravljeno September 21, 2004. Popravil viggen
viggen Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 ampak kljub vsemu je to motor katerega bi bil ponosen lastnik :yea2: :yea2: Eos, pazi, je italijan! :grim A nisi zaprisežen japonar? Olje pa to? Pa veterna zaščita? Nisi o tem sanjal? :?
premza Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 Za 2.800.000SIT je tvoj :naughty: (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) (BENELLI TNT 1130)
EoS Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 Eos, pazi, je italijan! :grim A nisi zaprisežen japonar? Olje pa to? Pa veterna zaščita? Nisi o tem sanjal? :? eh..vetrna zaščita...sej prodajajo une plastične zadeve katere našraufaš na balanco...kukr pr automatikih :lol1: lepota je pač lepota...z vetrom in insekti al brez...bi pač iskou zračne "tunele" :ph34r: zaprisežen japonar...ha...voziš pač to kr si lahk prvoščiš :wacko:
EoS Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 Za 2.800.000SIT je tvoj :naughty: (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) (BENELLI TNT 1130) zadeva je videt gadna...sam tiste špegle pa zadnji del kjer ma tablco bi dol pobral...ampak veš...hmmm.....nekej..hmmm...cena :cry: :cry: če pa na lotu fašem..al kakšno bogato gospo... je pa to prva stvar katero si proščim... :kva2: lp
gizmOkak Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 zadeva mi je škifo :BUA: preveč neobičajen je. Pa d se ne govori o sami ceni :wacko: kaj morejo bit šele rezervni deli pa servisi :wacko: :wacko: :wacko: pa bognedaj d treščiš potleh, sam poglej detailou, malo morje, pa pejdi ti popravlat to zadevo :cry: bujš d kar na odpad pelješ in čaw čaw, pa japonca s pouhno plastiko kupiš :grim
EoS Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 zadeva mi je škifo :BUA: preveč neobičajen je. Pa d se ne govori o sami ceni :wacko: kaj morejo bit šele rezervni deli pa servisi :wacko: :wacko: :wacko: pa bognedaj d treščiš potleh, sam poglej detailou, malo morje, pa pejdi ti popravlat to zadevo :cry: bujš d kar na odpad pelješ in čaw čaw, pa japonca s pouhno plastiko kupiš :grim ja gizmo no...pa spet ni tolk lep :kva2: ..vsak ma svoj okus...in če že kej tazga nabaviš mislim da odpadejo variante da če se potleh zvrneš popravlanje doma "sam svoj mojster"...zato tudi taka cena...posebnost ma zmerej "posebno" ceno :afro1: lp
SiR Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 Izgleda kot kaksen insekt :xx: in skoraj nima nobene veterne zascite :o Insektov ne maram prevec :BUA: in rad imam veliko veterne zascite :OK: Po teh predpostavkah je motor grrrrrrrdddd :fight2: :topic: in ti voziš potem FZS1000? svašta ... ful vetrna zaščita - a nisi v eni temi jamral, da rabiš večjo šajbo? in a te fazerkini špegli ne spominjajo na tipalke insektov? O:-)
Max Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 ... ful vetrna zaščita - a nisi v eni temi jamral, da rabiš večjo šajbo?... :topic: Ce me spomin ne vara sem nekomu zgolj povedal kje sem sam nabavil vecjo B) sipo, o jamranju se pa nic ne spomnim :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se