Nagaya Objavljeno December 8, 2004 Opozori Objavljeno December 8, 2004 dost sočno spisano....kr gut :)
klimbra Objavljeno December 8, 2004 Opozori Objavljeno December 8, 2004 Nice.......mnogo bolje zabeležen test....kot ga je v stanju sproducirati "Motorist". Kapo dol :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Nagaya Objavljeno December 8, 2004 Opozori Objavljeno December 8, 2004 Nice.......mnogo bolje zabeležen test....kot ga je v stanju sproducirati "Motorist". Kapo dol :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: ← uprašanje je samo...čemu je tako :hmm:
klimbra Objavljeno December 8, 2004 Opozori Objavljeno December 8, 2004 A si mela prstke zravn?????' :OK: :OK: :OK: :OK:
Nagaya Objavljeno December 8, 2004 Opozori Objavljeno December 8, 2004 (popravljeno) A si mela prstke zravn?????' :OK: :OK: :OK: :OK: ← a ne ...to je pa legenda cist sam napisal......je kar se tega tice cist spostovanja vreden....škoda sam..... :doze: ...no ja.... :grim Popravljeno December 8, 2004. Popravil tejka
klimbra Objavljeno December 8, 2004 Opozori Objavljeno December 8, 2004 Nisem zalsedil imena avtorja.......OK ......."Legendo"........napačno delo opravljaš.....bolje bi bilo,če bi se posvetil temu!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
SiR Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 z Benellijem TnT 1130 v Afriko © Motorrad
DELPHI Objavljeno Julij 24, 2005 Opozori Objavljeno Julij 24, 2005 motorcycle daily: MCN Reports Benelli Shut Down By Dirck Edge England's Motorcycle News is reporting that small Italian manufacturer Benelli (makers of the TNT, for instance) have stopped production and terminated employees as a result of the decision by the Merloni family (controllers of Benelli) to find a buyer for the marque. Benelli had been resurected by Andrea Merloni in the late 1990s shortly before the stunning three-cylinder Benelli Tornado was displayed to appreciative motorcycle lovers Škoda.
Gixxer Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 mene pa zanima, ce ma kdo na forumu sploh ta motor (bilokatero izvedbo)? Oz. ce morda kdo koga pozna, ki ga ima... Hvala :)
DAN Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Če pade sedmica,pade tud en TNT za pederisanje,nujno....
Gixxer Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 (popravljeno) jaz bom tud kr zacel sparat za njega :) ta stvarca pa mi je res tak huda...crno-zlati TNT 1130 Cafe Racer :evilgrin: Zato me pa ravno zanima, ce ga ma kdo mogoce, da zastavim par vprasanj, oz. si ga ogledam kje v zivo (ne samo v salonu) Popravljeno Julij 1, 2008. Popravil Gixxer
Stric Burek Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 jaz bom tud kr zacel sparat za njega :) ta stvarca pa mi je res tak huda...crno-zlati TNT 1130 Cafe Racer :evilgrin:Zato me pa ravno zanima, ce ga ma kdo mogoce, da zastavim par vprasanj, oz. si ga ogledam kje v zivo (ne samo v salonu) Bom jest mal povprašal serviserja kaj pravi od njih. Spomni me še kaj....
Guest pmali Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 Čeprav sem lastnik najboljšega, me vseeno zanima če ima kdo v Sloveniji enega najlepših cestnih endurov. Prava rumena zver!
Zdrawc Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 malo se motiš v štartu :evilgrin: to sicer ne wem, če je kak lastnik take mrcine pri nas, wem samo da ni poceni, če gledaš na ostale litrske endure :whistle:
Guest pmali Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 No sej je bil tudi TIGER v konkurenci ( mi je všeč zvok trivalnikov, ga ni čez to) pa ni bilo nobenega pametnega rabljenega na prodaj ko sem jaz zverino nabavljal.
Zdrawc Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 jebiga............ne more bit wsak v službi njenega veličanstva :whistle: sicer pa tudi mene zanima, kako laufa tale Benelli napram Triumphom, glede na to, da sta oba trovaljnika s takimle, bi se kar kosala
kađiva Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 (popravljeno) oba v prostem teku mal ropotata :) z obrati ta "rožljanje" v mašini utihne :P no jz sem slišal laufat in ko se je vozil TNT Benellija, na mestu ropota k Ducati skor imajo pa nasplošno teli Benelliji zlo všečen dizajn, sploh ta je hud na fotki k ma krampaste gume gor :) pa mal opreme za popotnike Popravljeno Avgust 14, 2008. Popravil kađiva
royal Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 (popravljeno) jebiga............ne more bit wsak v službi njenega veličanstva :whistle: sicer pa tudi mene zanima, kako laufa tale Benelli napram Triumphom, glede na to, da sta oba trovaljnika s takimle, bi se kar kosala ne more bit vsak hlapec ....to je res :topic: /malo to tvoje veličanstvo vleče na BMW-GS ali se mi samo zdi :yea1: noben motor z neparnim številom cilindrov, pa naj bo tro-petvaljnik ni najboljša zasnova :topic: drugače pa izgleda tale Benelček kar v redu :grim Popravljeno Avgust 14, 2008. Popravil royal
motofrik Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 Kaj pa, če ima trivaljnik ravno dobre lastnosti obeh...? Od dvovaljnika elastičnost, od štirivaljnika pa odzivnost? Vem, kaj govorim -Laverda 1200 je šla kot raketa. Si že vozil trovaljnika?
PURPLE Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 (popravljeno) Čeprav še nisem vozil trivalnika je poanta v tem kot je omenil motofrik: v niskih obratih vleče kot dvovalnik dost navora, v višje obrate se pa zavrti brez problema kot 4 valnik. Moti me pa zvok v štangasu pri Tigru, motor teče nekam športno napram enduro zvoku. Zdrawc je tak? Njenega veličanstava si mislu najbrž GB :naughty: Popravljeno Avgust 14, 2008. Popravil PURPLE
bojko bezenšek Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Čeprav sem lastnik najboljšega, me vseeno zanima če ima kdo v Sloveniji enega najlepših cestnih endurov. Prava rumena zver! lp kje si ga kupil, a pri gen uvozniku iz <kamnika jez ga moslim jutri naročit bb
biker77 Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 lp kje si ga kupil,a pri gen uvozniku iz <kamnika jez ga moslim jutri naročit bb kar naroči.. sam pazi na makadamu..bremze primejo ko hudič, četrta prestava pa zavrti v prazno.. to je SS endura če mene vprašaš ;)
bojko bezenšek Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 kar naroči..sam pazi na makadamu..bremze primejo ko hudič, četrta prestava pa zavrti v prazno.. to je SS endura če mene vprašaš ;) ali je auto performence siher ? ded hoče imet abans za cel motor ! lp bojko
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se