Sanda7 Objavljeno Januar 29, 2004 Deli Objavljeno Januar 29, 2004 Ma sem vidla en odlomk testiranja na DSF,pa mi je full ušeč ta avto.V primeru sedmice bi si ga verjetno omislila :hmm: Sem ga že po netu iskala pa nič najdla,a lahko gdo najde kake fotke in podatke sploh pa me zanima cena,hirbec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Januar 29, 2004 Deli Objavljeno Januar 29, 2004 Tale avtek je tudi meni blazno sexy zadevca in definitivno nekje na vrhu moje wish liste :wub: Cena te kocije naj bi bila okoli 7mio SIT - niti ne toliko za 280 KM in obliko kot se sika!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Januar 29, 2004 Deli Objavljeno Januar 29, 2004 število valjev:V6 prostornina cm3: 3500 KM (kW) pri vrt/min: 287(211) / 6200 navor lb-ft (Nm) pri vrt/min: 274(372) / 4800 rdeče območje pri vrt/min: 6600 zavore S/Z: ABS, vented disc/vented disc pnevmatike S-Z: 225/45 - 245/45 WR18 dolžina × širina × višina in: 169.7 × 71.5 × 51.6 masa praznega vozila lb (kg): 3197 (1451) pospešek 0-100 km/h s: 6.0 najvišja hitrost mph (km/h): n.a. poraba goriva EPA mesto/avtocesta: 20/26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Januar 29, 2004 Deli Objavljeno Januar 29, 2004 Pa se ena velika... B) :rolleyes: :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Januar 29, 2004 Deli Objavljeno Januar 29, 2004 Quickly, can anyone say: 911 spinoff? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Januar 29, 2004 Deli Objavljeno Januar 29, 2004 Tak je pa notr! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Januar 29, 2004 Deli Objavljeno Januar 29, 2004 Pa takle! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Januar 29, 2004 Deli Objavljeno Januar 29, 2004 Pol ga boš pa tkole zrihtala - al pa mal drgač! hehe :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Januar 29, 2004 Deli Objavljeno Januar 29, 2004 :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Januar 29, 2004 Deli Objavljeno Januar 29, 2004 al pa tako :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 29, 2004 Deli Objavljeno Januar 29, 2004 Ma sem vidla en odlomk testiranja na DSF,pa mi je full ušeč ta avto.V primeru sedmice bi si ga verjetno omislila :hmm: Sem ga že po netu iskala pa nič najdla,a lahko gdo najde kake fotke in podatke sploh pa me zanima cena,hirbec kam boš pa mulce dala pri takem avtu....sej je še GW večji.... :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Januar 29, 2004 Deli Objavljeno Januar 29, 2004 Če je meni kaj znano, se ga v Sloveniji ne da dobit. Je zelo lep, ampak RX-8 :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
4nY Objavljeno Januar 31, 2004 Deli Objavljeno Januar 31, 2004 zakon, men so te feltne usec (ceprou so bl kic.. ) ampak RX-8 :wub: RX-8 to je tut huda stvarca :yea2: ..sam k ga pomoje niker neb znal popraut v primeru d se masina kej sfuka.. :hmm: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Januar 31, 2004 Deli Objavljeno Januar 31, 2004 ...se najdejo tud pr ns majstri za winkl motorje! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 31, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 31, 2004 kam boš pa mulce dala pri takem avtu....sej je še GW večji.... :P ;) O tem pa sploh nisem razmišljala,valda saj mi še ni treba. Ja sej če bi bla cena okol 7M bi še nekak šlo sam poraba ohoho se mi zdi da bi pol samo v garaži stal oz za kako kratko nedelsko furo. Kot kaže bom še naprej vstrajala na Citroen AX 1.0 poraba od 5-6litrčkov, majhna reg,gume mam še vedno prve kljub 70.000km kaj češ lepšga,pa še dela k urca,tok tok po lesu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 31, 2004 Deli Objavljeno Januar 31, 2004 poraba po moje ni 20-26, k to po moje niso litri (mal visoka se mi zdi, glede na to da ma en porsch, ne vem tocno ktir, porabo 12 litrov... :hmm: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Januar 31, 2004 Deli Objavljeno Januar 31, 2004 Povsej verjetnosi so galone! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 31, 2004 Deli Objavljeno Januar 31, 2004 še ena slikca :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lightning Objavljeno Februar 1, 2004 Deli Objavljeno Februar 1, 2004 ..glede na to da ma en porsch, ne vem tocno ktir, porabo 12 litrov... :hmm: ) No upam da veš pod kakšnimi pogoji ma 12l.(skorpodštantgasompress :xx: :xx: ) Če ga voziš namenu primerno,lahko cifro mirno podvojiš.Glede na tvoje izjave v drugih temah(vse samo okol astronomskih pospeških,hitrosti,obratih..) pa še kaj več :wacko: Ker 12l(povprečno) ma vsak 2.0 navaden bencinar če ga mal bolj hard voziš,ne pa porš z mljavžnt konji :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Februar 1, 2004 Deli Objavljeno Februar 1, 2004 Kakšno vezo ima pri teh avtomobilih sploh poraba bencina in zakaj o tem sploh debatirati. Dejstvo je, da tisti, ki si lahko mirne duše kupi Porsheja, Ferarija in podobne zverine ima tudi dovolj denarja za bencin. Torej, je debata o tem, koliko ti avti pokurijo popolnoma neumestna in se mi zdi, da je nekakšen ventil za standardno nevoščljivost, češ, glejte kak tepec, koliko mu avto kuri, meni pa moja podrtija 1.0 diesel samo 5 litrov. :zzz: :zzz: :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lightning Objavljeno Februar 1, 2004 Deli Objavljeno Februar 1, 2004 Codeine se popolnoma strinjam s tabo :rolleyes: Samo da ne bi prišlo do kakšnega zavajanja s prenizko porabo :wub: :ph34r:Knji so pač žejni pa pika! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Februar 1, 2004 Deli Objavljeno Februar 1, 2004 Poraba je zgol informativni podatek...ponavadi pa pri dražjih športnih avtomobilih sploh ni definirana! -ni nobene potrebe. :D Bol mi je bedno to, ko nekateri kupjo avto za 30Mio ali več, potem pa se peljejo z njim enkrat na teden, pa še to, če je lepo vreme... :unsure: To je pa res stran metanje dnarja! Bi se mi bol zdel logično, da se stalno vozijo z njim...sej keš ni problem...ne vem,al pa jest narobe razmišlam... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTX Objavljeno Februar 1, 2004 Deli Objavljeno Februar 1, 2004 Povsej verjetnosi so galone! Kot je že bilo ugotovljeno, poraba pri dražjih sportnih avtomobilih ni "pomemben" podatek. Ampak vseeno mislim da je ta poraba ki je navedena še kar realna in v litrih, kajti če bi bila poraba 20...26 galon, bi to pomenilo da porabi 75.7....98.4 litrov. :wacko: To pa je IMHO vseeno malo preveč...tudi za dražji športni avto ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Februar 1, 2004 Deli Objavljeno Februar 1, 2004 Kul! Pise v podatkih da so mpg-ji, pa sm mislu, da so galone. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Februar 1, 2004 Deli Objavljeno Februar 1, 2004 Kul! Pise v podatkih da so mpg-ji, pa sm mislu, da so galone. sam če se ne motm bi to ble galone na milje kar je pa mal grgač k pa litri na kilometr :) a pr takmu avtu to sploh ni važn k itak vsak avto ve da športni avti niso narjeni tko da bi pokurl čim mn :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se