klimbra Objavljeno Junij 1, 2004 Deli Objavljeno Junij 1, 2004 Pomaga do fondamenta. :kva2: :kva2: :kva2: :004 Sej sem vedu.......nekak ne morem prenest,da se ti dan zasirje v celoti.....je ipaQ lepš,če veš,da nekdo sočustvuje s tabo.....pa čeprav je oddaljen najmanj kilometrček! Ampak filling je pa :OK: :OK: :OK: :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 1, 2004 Deli Objavljeno Junij 1, 2004 VALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE A so te spet ODKLOPL???????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 1, 2004 Deli Objavljeno Junij 1, 2004 VALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE A so te spet ODKLOPL???????????? Zdajle sem iz LJ prišla :wacko: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Junij 1, 2004 Deli Objavljeno Junij 1, 2004 Zdajle sem iz LJ prišla :wacko: :cry: Men pa ni treba.... :lol1: mislim, pridt iz LJ.... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 1, 2004 Deli Objavljeno Junij 1, 2004 Men pa ni treba.... :lol1: mislim, pridt iz LJ.... :yea2: Ne si norce delat :fight2: :fight2: ;) :cry: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 Ne si norce delat :fight2: :fight2: ;) :cry: ;) a ti misliš, da si jest upam...mislim iz tebe norca delat :kva2: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 a ti misliš, da si jest upam...mislim iz tebe norca delat :kva2: O:-) Bolj težko je iz Vale norca delat. :rolleyes: Ugani zakaj?:devil: :naughty: Muconka :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 Bolj težko je iz Vale norca delat. :rolleyes: Ugani zakaj?:devil: :naughty: Muconka :004 :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Nič pametnega se ne morm spomnt....... Zakaj Manu????? :? :? :? :? :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 Nič pametnega se ne morm spomnt....... Zakaj Manu????? :? :? :? :? Pomisli malo! :fight2: :fight2: :fight2: Pa ti res ne gre nič drugega po glavi kot ( tista tema) :? :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 Pomisli malo! :fight2: :fight2: :fight2: Pa ti res ne gre nič drugega po glavi kot ( tista tema) :? :doze: Ja draga moja.....veš......mi je pobral še tiste nekaj sive substance.......moraš razumeti,da se ob doseganju takšnih rezultatov človek v celoti posveti načinu in pričakovanemu rezultatu dejanja. To pa zahteva nenormalno koncentracijo....... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 ...To pa zahteva nenormalno koncentracijo....... :kva2: Joj uboščk kok morš ti trpet!!!!!!!! :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 Mater, vsem sem vam že napisala in odgovorila, pa mi je veza padla :angry: Zdej se mi pa ne da vse še enkrat pisat :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 Zdej se mi pa ne da vse še enkrat pisat :rolleyes: Za prijateljeeeeeeeeee, si je treba čas vzet! :rolleyes: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 Za prijateljeeeeeeeeee, si je treba čas vzet! :rolleyes: O:-) :grim blablablablbalblablblablablablablbalblablblablablablablbalblablblablablablablbalblablblablablablablbalblablblablablablablbalblablblablablablablbalblablblablablablablbalblablblablablablablbalblablblablablablablbalblablblablablablablbalblablblablablablablbalblablblablablablablbalblablblablablablablbalblablblablablablablbalblablblablablablablbalblablblablablablablbalblablblablablablablbalblablblablablablablbalblablblablablablablbalblablblablablablablbalblablblablablablablbalblablblablablablablbalblablblablablablablbalblablblablablablablbalblablbla Vse to sem napisala :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 Zdej si mi pa ekran sfižla! :fight2: Čist mi ga je raztegnilo in ga ne morem naštimat na normalno velikost. :huh: Bom takoj Noisu te prjavla! :angry: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 Zdej si mi pa ekran sfižla! :fight2: Čist mi ga je raztegnilo in ga ne morem naštimat na normalno velikost. :huh: Bom takoj Noisu te prjavla! :angry: :devil: Kul, črne pike mam rada :004 Kdaj prideš na masažo :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 Kdaj prideš na masažo :fight2: Kaj te briga! :fight2: Ah ja, se si mi ti tut kupla karto.... O:-) :rolleyes: Pridem kmalu. :wub: :004 :wub: A je še un maser? :naughty: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 A je še un mesar? :naughty: :grim Kakšen mesar :hmm: :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 Kakšen mesar :hmm: :o :fight1: :fight1: :fight1: Tale! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 :fight1: :fight1: :fight1: Tale! :cry: :cry: :cry: Tepu te bo :cry: :cry: :cry: TEGA TI MI NISMO REZERVIRALI :fight2: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 TEGA TI MI NISMO REZERVIRALI :fight2: :004 Pa ste, pa ste, pa ste :yea1: :010 :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 Pa ste, pa ste, pa ste :yea1: :010 :smoke: :grrr :grrr :grrr Še sanja se ti ne kaj te čaka :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 :grrr :grrr :grrr Še sanja se ti ne kaj te čaka :kva2: Itaq. <_< p.s. Ampak gremo skupaj, a ne? :unsure: :huh: :xx: p.p.s. Mal me je pa vseen zaskrbelo. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 Skupaj k mesarju :hmm: ... jah prav no ... bomo šli skupaj k mesarju ja ... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 2, 2004 Deli Objavljeno Junij 2, 2004 Ti si prow wn tapraw MUMON! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se