Vale Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 Žalostna sem :( :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 Žalostna sem :( :cry: :cry: Nisi edina. :doze: Jaz sem definitivno še bolj. :P p.s. Zakwa? :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 pol smo pa trije ..... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 Kje je zdej un smeško, ki si vrta po nosu? :? :( :huh: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 js sm pa malo v depri, le zakaj le zakaj :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 js sm pa malo v depri, le zakaj le zakaj :? :hmm: Povej, pa bo bolš.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 Nisem več žalostna, zdaj sem BESNA :angry: :angry: :angry: BANDA USRANA :SS pa ne vi, srčki moji, da nau pomote :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 (popravljeno) Žalostna sem :( :cry: :cry: :friend1: boga :friend1: kje imaš nasmeh :) Popravljeno Junij 17, 2004. Popravil ajgor the mad dog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 Ne veruj ženi koja puši Drinu ... :music2: :baa: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 Po... se na vse :010 (spet ne na vas, da ne bo pomote) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 :) Bojč, lepo da si prišel. :) Oziroma, si se pripeljal... :) Ozriroma, si pridrvel... :) :yea2: :OK: :notworthy: p.s. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 Manu zakaj se ne oglasiš, ko te kličem nazaj, ker se nisem oglasila, ko si me klicala :fight2: :fight2: :fight2: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 kwa se tok buniš ??? :P a ti kaj fali :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 KA JE ZDEJ TO?!?!?!? na celi strani NITI ENEGA wubija!!! :angry: :angry: :angry: se mate kej radi, al nic?!? :cry: :wub: :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 18, 2004 Deli Objavljeno Junij 18, 2004 se mate kej radi, al nic?!? :cry: :wub: :wub: :wub: Zoki, normalno, da se imamo radi , pa tudi tebe imamo neizmerno radi. :wub: p.s. Ne vem sicer, če ravno vsi :unsure: , ampak jaz zagotovo! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 18, 2004 Deli Objavljeno Junij 18, 2004 Ann Landersonova je nekoč rekla : " Če bi me prosili, naj vam dam nasvet, ki se mi zdi najbolj uporaben za vse človeštvo, bi povedala naslednje: pričakuj težave kot neogibni del življenja in ko pridejo, jim z visoko dvignjeno glavo poglej naravnost v oči in jim reci: Večji sem kot ve. Ne morete me premagati." B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Junij 18, 2004 Deli Objavljeno Junij 18, 2004 hvala manu tebi in tej Ančki ki je to napisala, me veseli, ampak kaj ko je napisati tako enostavno v praksi je pa kurc :BUA: bo že bolš :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Junij 18, 2004 Deli Objavljeno Junij 18, 2004 a ja še en mesec, hi,hi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 18, 2004 Deli Objavljeno Junij 18, 2004 a ja še en mesec, hi,hi :D Lepo, dragi Marjan, da si vesel v svojem pričakovanju nečesa lepega, kar se bo tebi in tvoji najdražji "zgodilo" čez mesec. Na nek način simbolizira začetek vajinega novega življenja. Vesela sem skupaj s tabo - ko berem tvoj kratek, a še kako pomemben post, se mi zdi, da je še kanček upanja in da ves svet in vsi ljudje pa vendarle niso pokvarjeni. Živi življenje, težave pa so del njega. Drž se, Marijan :004 , pa Dino objemi še v mojem imenu. :friend2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 18, 2004 Deli Objavljeno Junij 18, 2004 se mi zdi, da je še kanček upanja in da ves svet in vsi ljudje pa vendarle niso pokvarjeni. ...zakaj poznam ze kar nekaj punc, ki moskim totalno nic ne zaupajo vec?? :unsure: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 18, 2004 Deli Objavljeno Junij 18, 2004 ...zakaj poznam ze kar nekaj punc, ki moskim totalno nic ne zaupajo vec?? :unsure: :( :hmm: :hmm: :hmm: Pa res čudno. In to kljub temu, da poznajo tebe. :grim :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 20, 2004 Deli Objavljeno Junij 20, 2004 :hmm: :hmm: :hmm: Pa res čudno. In to kljub temu, da poznajo tebe. :grim :004 :xx: :xx: :xx: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 Kam pa je manuelca spizdla?? :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: A ti veš, kdaj si ta zadnjič v to temo pisal???!!!! :angry: :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: Namesto, da bi, kadar je sonček, lepo, doma za računalnikom sedel in visel na motosvetu, se pa z motorjem okrog fijakaš???!!! :angry: Si pa res čuden. :doze: :D ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Junij 22, 2004 Deli Objavljeno Junij 22, 2004 Ja oštja nekateri smo pa res čudni!!!!!!! :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 22, 2004 Deli Objavljeno Junij 22, 2004 Joj kok pa pr nas smrdi :cry: :wacko: :cry: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se