Vale Objavljeno Junij 23, 2004 Deli Objavljeno Junij 23, 2004 Tut men se zdi.....glede na to,da (vsaj jaz......za Lidočko se itaQ ve,da je poležuh) vstajam že okol 7,00.......to pomeni mnogo piva.....torej mnogo JAMASSSSSSS :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Dragi Klimbra, po mojih izkušnjah boš ob 07.00 težko kje kako pivo dobil, ker takrat oni ponavadi kafiče zapirajo ali pa jih šele pospravljajo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 23, 2004 Deli Objavljeno Junij 23, 2004 Aja še nekaj ... Lepo vas prosim pripravite teren, septembra greva tja z Mariotom :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 23, 2004 Deli Objavljeno Junij 23, 2004 Dragi Klimbra, po mojih izkušnjah boš ob 07.00 težko kje kako pivo dobil, ker takrat oni ponavadi kafiče zapirajo ali pa jih šele pospravljajo ... Draga šošolka..................jaz pivo sabo vzeti.....mnogo količina.....JAMASSSSSSSSSSS :OK: :OK: :OK: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 23, 2004 Deli Objavljeno Junij 23, 2004 Kratek tečaj grškega jezika: jamas - na zdravje; evharisto - hvala; jamas - na zdravje; kalimera - dobro jutro; jamas - na zdravje; kalispera - dober dan; jamas - na zdravje; kalinihta - lahko noč; jamas - na zdravje; ...kaj več pa ne rabite. :P aja, zapomnte si d jamas pomeni na zdravje!! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Junij 23, 2004 Deli Objavljeno Junij 23, 2004 Aja še nekaj ... Lepo vas prosim pripravite teren, septembra greva tja z Mariotom :yea2: Ali je potrebno skriti srebrnino,ali kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 23, 2004 Deli Objavljeno Junij 23, 2004 Pa še kratka praktična vaja. Govorite si: "Ne, ne, ne, ne...." ...in pri tem prikimavajte. :yea2: Jamas.... :beer2: Vale, nič bat, teren je pripravljen. Tam sva bla že maja. :beer2: ________________________________ Ampak OUZO je pa zakon. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 23, 2004 Deli Objavljeno Junij 23, 2004 Ali je potrebno skriti srebrnino,ali kaj? Valjda, če sem alergična nanjo ;) Prideš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 27, 2004 Deli Objavljeno Junij 27, 2004 No glavni hropčki in hropete nabijanja so nekje na Jadranskem morju in uživajo v pivu, jaz pa sem si nabrala energijo včeraj v Preluki z Maxijem ... prav luštno je blo ... :33 ... smo obnovili skupaj z mojo najboljšo prijateljico dvoletnico ter z družnimi močmi z viledo zopet brisali prah O:-) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 27, 2004 Deli Objavljeno Junij 27, 2004 Jast sem pa kar en ouzo ruknu, za vse tiste, ki se namesto nas mučijo po Grčiji. :rolleyes: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 27, 2004 Deli Objavljeno Junij 27, 2004 Jast sem pa kar en ouzo ruknu, za vse tiste, ki se namesto nas mučijo po Grčiji. :rolleyes: :P Packon :kva2: :kva2: In kar brez ostalih :fight2: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 27, 2004 Deli Objavljeno Junij 27, 2004 Če pohtiš ga bom en štamprle zate pršparou... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 27, 2004 Deli Objavljeno Junij 27, 2004 Alter prosim nehi provocirat, ker morm it delat :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 27, 2004 Deli Objavljeno Junij 27, 2004 O.K. Si že prepozna... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Junij 29, 2004 Deli Objavljeno Junij 29, 2004 :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 29, 2004 Deli Objavljeno Junij 29, 2004 :doze: Ja ke si pa hodu.... Pa poglej se kakšen si... :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 29, 2004 Deli Objavljeno Junij 29, 2004 Bojč pizza :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Junij 30, 2004 Deli Objavljeno Junij 30, 2004 Ja ke si pa hodu.... Pa poglej se kakšen si... :P .) No zdej maš priliko vidt, kaj dela fuzbal z "normalnih" ljudi!! Boš vidu kšn bom u pondelk-zdej sm še kot lučka! :lol1: :lol1: Ma Vale luba duša-sej še dihat nimaš cajt!! :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: Pa manuelca bi tudi lohku našla kšn cyber kafič, pa kaj naklanfala tle not- jo bo treba spucat kdr pride domu!!!!! Manu- :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Junij 30, 2004 Deli Objavljeno Junij 30, 2004 Nehite kregat Manu, kr je moja bivša lubica! :angry: Pa Vale tud. :004 Kok bi jih rd spet vidu. :K :K :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Junij 30, 2004 Deli Objavljeno Junij 30, 2004 Joj ma ti pa tudi nč ne zastopiš!!! :angry: Jih je treba kregat da se ne poslabšajo! :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 30, 2004 Deli Objavljeno Junij 30, 2004 Dol poznajo ouzo, metakso; za cyber pa še niso slišal.. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Junij 30, 2004 Deli Objavljeno Junij 30, 2004 Dol poznajo ouzo, metakso; za cyber pa še niso slišal.. :P Veš kaj Alter meni se vse bolj zdi, da tam dol poznajo sam še yamas, :naughty: :naughty: :naughty: in so na nas reveže, k mormo delat(no ja) čisto pozabli!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Junij 30, 2004 Deli Objavljeno Junij 30, 2004 Joj ma ti pa tudi nč ne zastopiš!!! :angry: Jih je treba kregat da se ne poslabšajo! :devil: :devil: :devil: Ah, sej sm šele po enoletnem premoru odprl to temo, pa sm vidu samo zadnje kregce :D B) Je pa res, T R E B A J I H K R E G A T ! ! ! ! :grim :grim :grim :grim Kok so to moje lubice.... :wub: :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Junij 30, 2004 Deli Objavljeno Junij 30, 2004 No vidiš da smo se zmenla. Kdaj gremo na :beer2: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Junij 30, 2004 Deli Objavljeno Junij 30, 2004 (popravljeno) Kdaj gremo na :beer2: ? :beer2: pade! B) In to, as soon is possssssssible! Morm kej na wš konc zavit. Popravljeno Junij 30, 2004. Popravil Robycop Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 1, 2004 Deli Objavljeno Julij 1, 2004 Nehite kregat Manu, kr je moja bivša lubica! :angry: Pa Vale tud. :004 Kok bi jih rd spet vidu. :K :K :004 :wub: :wub: :wub: Kok sem vesela ko tolk nabijate :OK: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se