AlterMann Objavljeno Julij 4, 2004 Deli Objavljeno Julij 4, 2004 Motorček se že svet, kar pa pomen, da bo kmal dež. :hmm: Zato, draga Manu, pohit s svojimi poljedelskimi opravili. :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 4, 2004 Deli Objavljeno Julij 4, 2004 Motorček se že svet, kar pa pomen, da bo kmal dež. :hmm: Zato, draga Manu, pohit s svojimi poljedelskimi opravili. :P .) Ja, ja.... imaš res - pri nas se že oblači. <_< Zgleda, da ne bomo obračal sena... :( Zgleda, da bo vedro samo, ko bosta vidva na poti, potem bo dež in na večer, ko bosta odhajala, se bo spet zvedrilo. :D :grupni: :music1: :yea1: :004 x 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 4, 2004 Deli Objavljeno Julij 4, 2004 Nikamor ne pridem ... ... ker sem zopet ... ... ne boste verjeli ... V SLUŽBI :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Julij 4, 2004 Deli Objavljeno Julij 4, 2004 (popravljeno) Draga Valči ( bi rekel Klimbrič) :wub: .... ker tako zelo ogromno in preveč delaš, sem ti iz Grčije prinesel tole darilo...Klikni. :) Pa ne okol govort :rolleyes: :004 DSC00068.MPG Popravljeno Julij 4, 2004. Popravil fifty Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 4, 2004 Deli Objavljeno Julij 4, 2004 Fify :004 :004 :004 :004 :004 Še vedno delam in tole mi je zdaj narisalo en velik :D na obrazu :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 4, 2004 Deli Objavljeno Julij 4, 2004 Le zakaj nihče ne nabija z mano :hmm: :? :wacko: :cry: :SS :doze: Men se rola :yea2: totalno rola :yea2: Men se bruha :SS totalno bruha :SS Men se spi :zzz: totalno spi :zzz: Men se ... ... ne vem kaj se mi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 4, 2004 Deli Objavljeno Julij 4, 2004 .....pije? Greva skupaj? .) Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 4, 2004 Deli Objavljeno Julij 4, 2004 .....pije? Greva skupaj? .) Alla Alla bejž spat ... takoj zdaj ... ... he he jaz pa danes verjetno spljoh spat ne grem ... v Cimosu nimajo nobene primerne zofe :rolleyes: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 OK....pol pa grem....sam da ne boš jokala, ker me dolgo ne bo nazaj.... :P Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Na, pa je šla :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Dobro jutro džezeri :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Mrbit pa grem počas domov ... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Banda jaz grem domov. Se beremo zopet okoli 11.00 :yea2: RATALO MI JE PA LE :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Bravooooooo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Klimbra, ti se pa čimprej oglas, da vidmo, kako je tvoje šibko srce preneslo včerajšnjo zmago "vas" Grkov. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 @Vale ..... čist prjatlsko ...... sej nisi normalna .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 @Vale ..... čist prjatlsko ...... sej nisi normalna .) Vale, ampak do te ugotovitve bi lahko tud kako drugač pršli. Ni treba, da na nedeljo delaš cel dan in celo noč. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Dobro jutro džezeri :blink: Jutro... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Dobro jutro, majstori. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Nekad se smeješ a niko ne primečuje tvoj osmeh. Nekada plačeš a niko ne primečuje tvoje suze. Probaj prdnuti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 komaj sem preživel franjo sem mislil skočiti še do kanomlje pa nisem vedel če so konjarji že doma.... :wacko: :cry: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Banda jaz grem domov. Se beremo zopet okoli 11.00 :yea2: RATALO MI JE PA LE :010 Ti si čist ČUDNA... :wacko: :o Z Mašo sva mislili na obisk prit v soboto, pa nisva upali, ker se je meni kar zdelo, da si ne bi mogla časa za naju vzet (no ja, mogoče ob kakšnih 5h zjutraj..)... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Klimbra, ti se pa čimprej oglas, da vidmo, kako je tvoje šibko srce preneslo včerajšnjo zmago "vas" Grkov. :P Na kratko........ Navijal k pr norcih Pil k pr norcih Treskal je k pr norcih Hupal je k pr norcih Ma kje sem jest :lol1: :lol1: :lol1: Sonce se kar sije Morje je se kar naprej toplo Bazen ma se vedno ledeno mrzlo vodo.....vsaj za kostkote mojega tipa....Lojzija pa tut ze pocas zebe........bomo kmal skoz nega vidl :yea2: Torej ........ se brcamo!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 (popravljeno) Alter spet hoce kakec not spustit...pa ga bom prehitu....madonca...v cast navijanju je Lojzi pratkolarno prejel v trajno last in hranjenje lepo grsko zastavo.... in par objemov brhkih grskih navijacic... ne nakladam, bo fotodokumentacija vse objavla, ko se vrnemo...in to bo, porkamadona prekmal :angry: :( No ja, sicer pa ze vidim, da nas enmickeno pogresate Popravljeno Julij 5, 2004. Popravil lojzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Alter spet hoce kakec not spustit... Ne, pa ne. Pa ga ne bom. Zanalaš ga ne bom. Tko da veš. A, prou. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se