Vale Objavljeno Julij 14, 2004 Deli Objavljeno Julij 14, 2004 (popravljeno) Hropčki :004 tale je za danes ... :004 tale pa za jutri ... :wub: BTW Keki zakaj pri hudiču še nisi kakega sina naredu ... ko maš že hčerke tko fletne Popravljeno Julij 14, 2004. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 14, 2004 Deli Objavljeno Julij 14, 2004 Hvala. :004 A tebe tut jutri ne bo? :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 14, 2004 Deli Objavljeno Julij 14, 2004 Ah ja, pa da ne pozabim - jaz tudi še nekaj za danes, pa za jutri, pa vse do nedelje : :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: p.s. Nič hudega, če ne veste... je pa kul. :D .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 14, 2004 Deli Objavljeno Julij 14, 2004 Bye bye Manu, Manu blue.... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 14, 2004 Deli Objavljeno Julij 14, 2004 AlterMann ? :hmm: :hmm: :hmm: A si močeradovc pil? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 Manu. Mirno morje, dobr ****, ti želi, tvoj Miki Mouse.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 Hropčki :004 tale je za danes ... :004 tale pa za jutri ... :wub: BTW Keki zakaj pri hudiču še nisi kakega sina naredu ... ko maš že hčerke tko fletne Sem ga pa jest zato............ :naughty: :naughty: :naughty: Lahko ponovim?????????????? :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 17, 2004 Deli Objavljeno Julij 17, 2004 Ker mi kruti moderatorji tega ne dovoljo objavit v "Dnevnih furcah" :P se mi zdi tale tema najprimernejša za to: Danes sva prvič peljala na sprehod najin novi motorin in preživela prav en lep dan: -udeležila sva se gužve na Črnem kalu; -obiskala vaškega, ki lovi "ribe" v okolici Novigrada; -obiskala kanomljsko navezo* v San Pelegrinu; -zaman čakala sando na ridah; -prevozila 366 km brez vsakega napora. L'po ja blo. ________________________________________________________ * fifty in Manu želita pozdraviti v prvi vrsti vse vpletene v tej temi, v drugi vrsti vse motomarsovce in motosvetovce, in nenazadnje tudi vse, ki ju poznajo. :yea2: Manu pa bi še prav posebej rada pozdravila cel 8. b in pa tovarišico razredničarko. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 19, 2004 Deli Objavljeno Julij 19, 2004 No, pa smo nazaj. AlterMann, hvala , da si izpolnil poslanstvo, ki ti je bilo naloženo - nikoli me ne pustiš na cedilu :) ( sicer tistih posebnih pozdravov nisi namenil pravi osebi, ampak nič hudega - tudi 8.b in pokojni razrednik bodo veseli :D ). Sicer pa ..... a niste nič nabijal te dni? :angry: p.s. Zihr ste kakšen obvezen dogodek tega tedna prestavli za čez vikend, tako, da nisem mogla zraven :? :cry: p.p.s. Vale - a smo Bibo že najdl? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 19, 2004 Deli Objavljeno Julij 19, 2004 Manu.......kaj pa naš piknik?????? A si že označila kakšen taprav datum v svoj "khmmmmmmmm" koledarček? Nama se že kar malo toži po kakšni prijetni zabavi,v prijetni družbi,ob prijetni hrani in pijači......in seveda ob prijetni glazbi............ Torej.....................kdaj bo nastopil "prijetni" trenutek??????? :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 19, 2004 Deli Objavljeno Julij 19, 2004 Če sem prav prebrala v neki drugi temi, boš konec meseca čofotal...eeekkhmmmm... tam okoli nekje? :hmm: Počak, da si mal zorganiziram koledar, sem dons šele prišla :angry: ...peesmo ja, člowk pa tut ne mora bit mal u miru doma in vrt plet.... O:-) :P .) p.s. Drgač imam pa en čuden občutek, da bi blo fajn to nardit prvi vikend v septembru... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 19, 2004 Deli Objavljeno Julij 19, 2004 Moj menstru......koledarček kaže,da bi bilo začetek septembra kar tapravo vreme in tudi razpoloženje po bioritmu naj bi bilo ugodno. Malenkost slabše bo na materialnem področju,toda tut to bi se dalo urediti na prav neboleč način. Torej..................juuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuu....september bo kmalu tuuuuuuuuu.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 19, 2004 Deli Objavljeno Julij 19, 2004 Vse je v najlepšem redu. :yea2: Pa še Bibo smo najdl. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 19, 2004 Deli Objavljeno Julij 19, 2004 Eno :topic: vprašanje: A gdo ve kaj je to sejmula :? Danes sem ženo in taščo peljal tja. Nič nisem prodal. :cry: Ne vem zakaj, ne vem zakaj.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 20, 2004 Deli Objavljeno Julij 20, 2004 Sejmula? :hmm: :? Neb vedla z glave. :blink: Sejem, na katerem se prodaja mule? Sejem, na katerega pelješ nekoga, ki bo potem tam kuhal mulo? Prostor, kjer seješ mule? Igrišče za odrasle, kamor pelješ užaljeno osebo in ji potem govoriš : " sej, mulo kuhaš, itak, sej, sam to počneš..."? Počitniška delavnica angleškega jezika, kjer ti profesor najprej reče " Say mula, please" in ti rečeš " Sejmula... "? AlterMann, ne bi vedla, res ne :unsure: .... pa spet so te nekam namočil, že vidm... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 20, 2004 Deli Objavljeno Julij 20, 2004 Po Toporišiču bi ble vse te razlage možne. Vendar pa se bo za pravi pomen treba obrnit na Damjana Ovsca. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 20, 2004 Deli Objavljeno Julij 20, 2004 Ovsec rulez :yea2: ( :doze: ) p.s. AlterMann, a te lahko zadolžim ( de nam zdej hodila v temo Izostanek s foruma), da poveš vsakmu, ki bi ga utegnilo zanimat, kje hudiča da sem, da me danes ni. :) Hvala. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 A smo (še) al nismo? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 A smo (še) al nismo? :kva2: Kwa že .) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 Kwa že .) :P Ziher neki verrrrrryyy cooooolllll :yea2: BTW......Manu....pa tebe večkrat "kao" ni???????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 A smo (že) al (še) nismo? :kva2: Kermo se pa lub u tej vročin.... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 BTW......Manu....pa tebe večkrat "kao" ni???????????? Ja, veš kako je v mojih letih.... :huh: me prime, pa me mine.... :hmm: Pa sem, pa me ni.... :wacko: No, danes me je. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 Kermo se pa lub u tej vročin.... .) AlterMannus, odkar imaš ta nov moped sam na seks misliš... :devil: Zihr sta z darling zice na kakšen čuden način testirala :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 Vale vas vabi na Rumeno noč :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 Vale vas vabi na Rumeno noč :D A kej pametnga dogaja dol? Mal sem meu jutr u mislih...sam menda bo gužva... bomo vidli.. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se