Alla Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 Hm :hmm: , nope......njegova hrana mi nekako ne gre v slast. Pa zadeva naj se tud sam. Jaz sem sam njegov dealer :rolleyes: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 En mrzu pir! Men zmerej pomaga. Če pa ne takoj, pa še mal sprobavam.. .) Od vseh nasvetov mislim, da je ta najbolj strokoven in praktičen. Grem kuj po pir ... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 Dobra odločitev... :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 :blink: :blink: :blink: Tema se koncno razvija v pravo smer :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 Dobra odločitev... :beer2: Sem vzela raj par litrov vina ... se mi ne da non stop hodit lulat :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 Naklofen in naprosin.....prid po njega.:) Drgač pa sex hudo dobr pomaga proti tem tegobam (so mi povedali :rolleyes: ) Alla B) Seks ne pride v poštev, ker sem v službi O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 Seks ne pride v poštev, ker sem v službi O:-) Ni nobenega ustrežljivega sodelavca? O:-) (KjeJeSulfoPress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 S Sulfotom je brezveze seksat, ker ne sliši pol pa niti ne ve, da se kaj dogaja... zato ga tudi tepem ne :D V našem štuku same kure, nobenga petelina press Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 V našem štuku same kure, nobenga petelina press Pa bejž štuk više!!!!!!!! :fight2: :fight2: :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 Pa bejž štuk više!!!!!!!! :fight2: :fight2: :fight2: Mater, niti pomislila nisem na to ... bom šla raje v klet, tam je tema :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 :BUA: Jest pa zmeri pr svetlobi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 V kleti je pretemno, lahko še kakšno kuro poseksam po pomoti ... grem raje na Red Bull s Šljivovovico ... a onda ču si zapjevat ... Avionu slomit ču ti krila ... Kwa dogaja ej ... pa se še začelo ni ... A kdo ve kdaj pridejo moji nezemljani pome? So me namreč pomotoma pozabili na Zemlji... če jih kdo sreča naj jih spomne name ... prihajam namreč iz planeta Zloba ... buahahaha :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 29, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2004 S Sulfotom je brezveze seksat, ker ne sliši pol pa niti ne ve, da se kaj dogaja... zato ga tudi tepem ne :D V našem štuku same kure, nobenga petelina press dej si rdečo rokavico na glavo pa se lahk začneš kuj petelinit okol :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 (popravljeno) S Sulfotom je brezveze seksat, ker ne sliši pol pa niti ne ve, da se kaj dogaja... zato ga tudi tepem ne :D V našem štuku same kure, nobenga petelina press Ali imate kakšno prosto delovno mesto? Sem ravno sredi obdobja plodnih dni..... Popravljeno Julij 29, 2004. Popravil kekec III Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 :BUA: Jest pa zmeri pr svetlobi.... ... berem knjige ! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 Sem ravno sredi obdobja plodnih dni..... Mislim,da nas je več takih... :yea2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 dej si rdečo rokavico na glavo pa se lahk začneš kuj petelinit okol :D :P :P :grrr :grrr :grrr Zaenkrat mi juha po starih kokah ne diši :grrr :grrr :grrr Petelinim se pa že brez rokavice na glavi tudi :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 Ali imate kakšno prosto delovno mesto? Sem ravno sredi obdobja plodnih dni..... Lahko statiraš Sulfotu ... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 Mislim,da nas je več takih... :yea2: :lol1: Dejte se začet grupirat v jate ... baje pomaga ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 :BUA: Jest pa zmeri pr svetlobi.... A to zato, da Fifty ne fali luknjice :hmm: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 30, 2004 Deli Objavljeno Julij 30, 2004 ....minister Gregor pa nič. :P (by F. Levstik) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 2, 2004 Deli Objavljeno Avgust 2, 2004 (popravljeno) Pismo, me opravljate ! :fight2: Ma ne morem sledit vsega... okrog luknjice bo pa minister Gregor kaj več vedel povedati.... men se mudi na pot O:-) Vsem hropcem in hropetam :004 :wub: :004 p.s. Pepe me je na motozboru prijel za rit (še dobro, da sem imela elastične kavbojke) :kva2: - hmal bi pozabla povedat, pa tok pomemben podatek se mi zdi.... :hmm: :afro1: Popravljeno Avgust 2, 2004. Popravil Manuela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 2, 2004 Deli Objavljeno Avgust 2, 2004 p.s. Pepe me je na motozboru prijel za rit (še dobro, da sem imela elastične kavbojke) :kva2: ...ništa ne tražim, samo se hvalim. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 2, 2004 Deli Objavljeno Avgust 2, 2004 Plodni dnevi.............................................. Petelini.............................. Luknjice........................... Kam sem jest padu :? :? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 2, 2004 Deli Objavljeno Avgust 2, 2004 Plodni dnevi.............................................. Petelini.............................. Luknjice........................... Kam sem jest padu :? :? :unsure: V luknjico :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se