klimbra Objavljeno Avgust 2, 2004 Deli Objavljeno Avgust 2, 2004 Hihihiii in to večkrat zapovrstjo!!! BTW......potegnil mi je....zakaj tovoriš tako velike količine slastnega vinca po svetu........pa čeprav nisem blont( sam mal siv )ampak lajtngo mam pa dolgo............po rdečem vinu se lepše bruha....še posebi,če je spod frišna rjuha :naughty: :naughty: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 4, 2004 Deli Objavljeno Avgust 4, 2004 Moje betežne oči opažajo........,da je Manuelca odšla v ilegalo......le zakaj :hmm: :? OK......lajtnga pravi,da zato ker motoristi spet strašijo z nekim zasedanjem pred parlamentom......in kaj to pomeni........uuuuuuuuuuuuuuuuuu, veliko dela za našo ljubo prijateljico......tekanja do fotokopircev, tekanja po stopnicah........ITD. Al se nas je pa sam mal napapcala :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 4, 2004 Deli Objavljeno Avgust 4, 2004 Po moje Manu veselo vandra po svetu z Gajo in Niko in se majo prav fajn ... (bogififtypresskosimorasamkuhatpalikatpaprahbrisatpaseksatnimaskomrazenzdesanko :doze: ) Sploh pa ... KJE JE VSA HROPČEVSKA BANDA :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 4, 2004 Deli Objavljeno Avgust 4, 2004 Joj še neki ... zelo pomembnega ... Sulfota ni v službi, pa ravno danes, ko bi mi lahko čestital in imam tak lep herpes :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 4, 2004 Deli Objavljeno Avgust 4, 2004 Torej......dejmo ugotovit kje so HROPETE in HROPCI Lojzi.......verjetno na šihtu HHV........verjetno na šihtu Pepe.......verjetno na šihtu :devil: :devil: :devil: :devil: (mladost nima mej :kva2: ) Keky.......verjetno na šihtu Ajgor,besni kužek.......verjetno na šihtu Stari mož.......verjetno na šihtu Klimbra.......kao na šihtu :kva2: :kva2: . . . Biba........preganja mačka Vale........preganja mačka :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Manuela.......preganja kr neki Lidija........preganja mačka( najlepše njeno oranžno in kosmato ) :kva2: :kva2: . . . . . Končna ugotovitev..... :? :? :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 4, 2004 Deli Objavljeno Avgust 4, 2004 Končna ugotovitev: Ker so hropci na šihtu, hropete preganjajo mačke :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 4, 2004 Deli Objavljeno Avgust 4, 2004 Al pa če obrnem.......... v sili se tut mačka splača preganjat :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 4, 2004 Deli Objavljeno Avgust 4, 2004 Joj še neki ... zelo pomembnega ... Sulfota ni v službi, pa ravno danes, ko bi mi lahko čestital in imam tak lep herpes :devil: :devil: :devil: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Usteca kao kod Severine :lol1: :lol1: :lol1: Hofmanove kaplce 100% pomagajo!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Avgust 4, 2004 Deli Objavljeno Avgust 4, 2004 Hofmanove kaplce 100% pomagajo!!!! Ja, če se lastnik piše Hofmann... Pišuka Poldi, poletje tle, hropci pa res delamo... dame pa mačke preganjate...ja kje je pravica na tem svet? :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Avgust 4, 2004 Deli Objavljeno Avgust 4, 2004 Na kratko: Manu se po dveh dneh uživanja s svojima čebelcama vrača domov :rolleyes: ; Fifty po dveh dneh samskega življenja O:-) danes dobi družbo :D AMPAK že jutri gre naveza Manu/Fifty & Silvij/Saška na pot čez Koroško, route 69 do Radgone. V petek bomo uprizorili nekaj bojev na požiralniku s štejerci in prekmurci (domačini bodo o tem posebej obveščeni) v soboto pa se bomo pojavili na žuru v Postojni. Skratka - se dugaja! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 4, 2004 Deli Objavljeno Avgust 4, 2004 Frida ... se rola ... men se rola ... :yea2: Fifty, če boste šli mimo Slovenj Gradca se ustavite Pri Murkotu (oštarija na koncu slovenjgraške obvoznice) in naročite MEŽRLI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 4, 2004 Deli Objavljeno Avgust 4, 2004 :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Avgust 4, 2004 Deli Objavljeno Avgust 4, 2004 :blink: Pa kaj si ti sploh še med živimi??? Hvaljen bodi....kdo že?? :hmm: :hmm: :hmm: Se vidi da smo ti mankali k si se toku razpisala!!! :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: Se mende spodobi se pohvalt koku je blu!!!!!! :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 4, 2004 Deli Objavljeno Avgust 4, 2004 O:-) Ma dej, Bojč, geni se delat, de si se me razveseliw! :fight2: De namo u Kočanskem vestniki končali, kukr un Joško, ka je poluožu en par metrow asfalta pred bajto.... :devil: :naughty: p.s. Kakp lepo, prjatu, da si opazil, da sem še. :) :yea2: :OK: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Avgust 4, 2004 Deli Objavljeno Avgust 4, 2004 p.s. Kakp lepo, prjatu, da si opazil, da sem še. :) :yea2: :OK: :notworthy: NAPAKA!!!!!!! Sm opazu, da SI ŽE SPET!!!!!!!!! :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 4, 2004 Deli Objavljeno Avgust 4, 2004 .... SI ŽE SPET!!!!!!!!! :004 :004 :004 ...jaz sem vedno.... O:-) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 4, 2004 Deli Objavljeno Avgust 4, 2004 le kolk bi zdejle frulica pokazala če bi Vale vanjo pihnla :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 4, 2004 Deli Objavljeno Avgust 4, 2004 le kolk bi zdejle frulica pokazala če bi Vale vanjo pihnla :hmm: Sanda una frulica v katero jaz piham ne kaže nič ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Avgust 4, 2004 Deli Objavljeno Avgust 4, 2004 piham ne kaže nič ;) A po končanem "pihanju" špricne kej :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 4, 2004 Deli Objavljeno Avgust 4, 2004 A po končanem "pihanju" špricne kej :D :xx: :kva2: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 4, 2004 Deli Objavljeno Avgust 4, 2004 Sanda una frulica v katero jaz piham ne kaže nič ;) Ne pihaj. Vlec, vlec. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Avgust 5, 2004 Deli Objavljeno Avgust 5, 2004 Ne pihaj. Vlec, vlec. .) ...in to počasi z občutkom :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 5, 2004 Deli Objavljeno Avgust 5, 2004 :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 5, 2004 Deli Objavljeno Avgust 5, 2004 ...in to počasi z občutkom :kva2: Včas nenormalno paše , če je mal bl na poskok....mal hitrej.....bl veselo..... ItaQ :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 5, 2004 Deli Objavljeno Avgust 5, 2004 Sanda una frulica v katero jaz piham ne kaže nič ;) od zdej naprej tud jaz samo še v take frulice piham :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se