klimbra Objavljeno Avgust 5, 2004 Deli Objavljeno Avgust 5, 2004 Listje zeleno listje zeleno listkje zeleno listje zeleno . . . .. .. . . .. . . . .. men je vse zelenooooooooooooooooooooooooo bemti......a vi to o čokoladnih frulicah.....bo treba mamo Manu nahecat,da kej čokoladnga skup sklanfa..........sem iz zaupnih virov zvedu,da ji ni para na zemlji tej!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 5, 2004 Deli Objavljeno Avgust 5, 2004 klimbra: "Kolk ?" Manu: "Sedem." klimbra: "Kaj sedem ?" Manu: "Kaj kolk ?" ....to be continued.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 8, 2004 Deli Objavljeno Avgust 8, 2004 Pa nej še kdo reče, da hropci niso edina, poudarjam edina in edinstvena rasa tega zgaranega planeta..... Čakam, da fifty prilepi kakšen ustrezen dokaz, ker je neki fotke pomešal...... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 8, 2004 Deli Objavljeno Avgust 8, 2004 V tej temi se zahvaljujem Noisu, da mi je izpolnil željo. :rolleyes: p.s. Pa sploh mi ni bilo treba na občino. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 9, 2004 Deli Objavljeno Avgust 9, 2004 Pa nej še kdo reče, da hropci niso edina, poudarjam edina in edinstvena rasa tega zgaranega planeta..... Čakam, da fifty prilepi kakšen ustrezen dokaz, ker je neki fotke pomešal...... :blink: Vsekakor......dokazujemo svojo nadmoč nad tem zgaranim planetom.....vsak dan......, da smo pr teh letih še vedno tako čili,"zdravi",polni energije in seveda ......drage dame......še vedno neizmerno uporabni . . . . . . . . . za čiščenje po hiši za pomivanje posode za odnašanje smeti občasno kuharsko izobraževanje uporabo copat krtačenje hišnih ljubimcev treniranje otrok prevozov dragih nam dam v nakupovalna središča razdajanje svojih kreditnih kartic . . . . . . . . ITaQ :xx: :xx: :xx: :xx: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Avgust 9, 2004 Deli Objavljeno Avgust 9, 2004 Pa nej še kdo reče, da hropci niso edina, poudarjam edina in edinstvena rasa tega zgaranega planeta..... ...obstajajo tudi HROPETE ali HROPČOVKE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 9, 2004 Deli Objavljeno Avgust 9, 2004 ...obstajajo tudi HROPETE ali HROPČOVKE :hmm: Se mi je zdelo, sam nisem bla čist prepričana :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Avgust 9, 2004 Deli Objavljeno Avgust 9, 2004 :hmm: Se mi je zdelo, sam nisem bla čist prepričana :wacko: Ej, naš noropesiajgor je pozabu na konc stavka uprašaj napisat.... se zgodi, takrat, ko so ločila jemal u šol, je on ravno prebolevou tašeste ošpice :yea2: , ampak niso ble ošpice edina nalezljiva bolezen, k so se ga večkrat prjele.... manda sta bla s škrlatinko kr na ti :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 9, 2004 Deli Objavljeno Avgust 9, 2004 Draga moja Manu.... :004 Ker si ravno ti.....ti in nihče drug......ti z največjim veseljem podam nekaj koristnih nasvetov......"kako biti v službi v penziji". Ob primernem trenutku....lahko opraviva hitri tečaj.....tako,da ti nebo potrebno na kakšno drago plačano obiskovanje tečajev.Po želji ti napišem tudi diplomo,da si tečaj z odliko opravila....(v to itaQ ne dvomim). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 9, 2004 Deli Objavljeno Avgust 9, 2004 (popravljeno) ......hropčki v re-akciji :rolleyes: O:-) - ko vaju tako gledam se ne morem upreti povabilu na tečaj za penzioniste :) :004 :004 :004 :004 Popravljeno Avgust 9, 2004. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 Hudimana kako lepa sta Klimbra in Keki ... ampak kaj za hudimana je Keki počel v ujetem trenutku :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 Hudimana kako lepa sta Klimbra in Keki ... ampak kaj za hudimana je Keki počel v ujetem trenutku :hmm: :kva2: :kva2: :kva2: Poglej kje ma levo roko........veš tut keky je stara šola in se drži načela.......raje z levo,k je občutek,da te nekdo drug!!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: Manu.......sej vem.....težko se je upreti takšnemu povabilu :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 Pa res! :kva2: Šele zdaj vidla, kje ma Kekc roko :kva2: Pa kako z napol priprtimi očmi gleda :kva2: p.s. Mogoče pa ni glih tko, no.... al pa če je Vijolci kozarc od pira pod mizo padu in..... :xx: :xx: :xx: @Vale : Lepa pa sta, lepa.... hudimana! :wub: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 Manu......če me spomin ne vara........je Vijolček sedel pred njim na drugi strani mizice......in če se spomniš tistega vica "peri-pera"......potem je pogled popolnoma razložljiv :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 Joj kok sta lepa :wub: ... sploh Kekijeva leva roka :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 keky levičar :? :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 Joj kok sta lepa :wub: ... sploh Kekijeva leva roka :rolleyes: .............ki je bila deležna natančne in prefinjene obdelave pri priznanih Slovenskih "maniku(i)rkah :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 keky levičar :? :o SFSN :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 SFSN :kva2: :OK: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :hmm: :? :hmm: :? In kaj je tuki tok smešnga :hmm: :? Prevod: Sezonski Fukač Sezonsko Najebe :xx: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 Ah no, jaz sem mislila, da gre za seksapilni fukač super nafukava ... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 Ah no, jaz sem mislila, da gre za seksapilni fukač super nafukava ... :rolleyes: Eno je kvantitativni prevod Drugo je kvalitativni prevod . . . . . . ItaQ vse v superlativih :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 Frdamano sta zašla ven iz bistva. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 Frdamano sta zašla ven iz bistva. B) Kaj res :? ... no jaz mam mal mačka danes, pa mi klikerji ne delajo, ker imam že ful malih sivih celic uničenih ... mi uhajajo iz možgano v obliki sivih las ... nisem kriva, če ima sodelavka ful dobro vinsko klet z izbrano polico šnopsov vseh vrst ... sem morala malo degustirat :rolleyes: Manu kako je bilo na Koroškem? Ste šli na mežrli? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 Frdamano sta zašla ven iz bistva. B) Zašla od nabijanja? :hmm: Nope, je čist v smislu teme :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se