klimbra Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 :hmm: :hmm: :hmm: Sumljivo..... zares sumljivo..... :hmm: Lej, lej...... zakaj hropca čutita potrebo, da ga je treba ščitit? :hmm: B) Ker sva bila čist na istem...... Eden je hotu.....pa ni meu sabo partnerke :( :( :( Drugi je hotu.......pa je blo preveč maliganov :xx: :kva2: Tretji je hotu.......pa je bil polomljen in se še obrnt ni mogel. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 ...ker iste sorte tiči vkup letijo. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 ...oziroma ker tič tiča načeloma ne kavsa v uč. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 Tiči vzlete zgodaj ... Ma - nekam nizko se spreletavajo - da nimajo gnezda kje v bližini, se vprašam ... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 Orli sploh rano letajo.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 Eden je hotu.....pa ni meu sabo partnerke :( :( :( Kako si pa opazu, da je hotu? :kva2: A mu je stal? :kva2: A ti je povedal? :kva2: A je jokal? :kva2: A je prosu? :kva2: :xx: p.s. Minister Gregor pa nič. Samo anonimno bere in pripravlja popoldanski :fight2: :fight2: :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 Orli sploh rano letajo.... :hmm: In to visooooookooooo nosi jih veter v višave :yea2: Orli so zakon......in drug drugemu ne sklujejo očesa :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Pa , da skrajšam......itaQ je Manu vsega kriva!!!! :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 Orli sploh rano letajo.... :hmm: Peki takisto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 Ko rano rani - rano dan zaj(*)(*)e. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 Ko rano rani - rano dan zaj(*)(*)e. O:-) Pišuka.....sej sem vedu,da se ne sme zgodi ustajat!!!!!!!! :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 Ko rano rani - rano dan zaj(*)(*)e. O:-) A me je kdo omenu ? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 :004 :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 (popravljeno) Ker vem,da se približuje čas kosila....naj vam veliki mojster kuhanja zaupa malo tajno današnjega kosila: Malček faširanega meseka popražimo,dodamo praženo čebulco,malček česnčka,podušimo,dodamo en paradajz,eno manjšo rumeno papriko,zalijemo z jušno osnovo,dodamo 0,5 dcl belega sldkega vina,malo paprike(lahko je pekoča),poprčka in seveda 2 ŽLIČICE VEGETE! Skuhamo Kus-Kus....najbolje Mediteranski okus..... prelijemo z zgoraj opisano godlo......potresemo s peteršiljem(najbolje svežim) in ponudimo. Če bo kdo bruhnu....jest nisem kriv....doma smo pospravl in polizal krožnike,da jih tut prat ne bo treba!!!!! Pa dobr tek!!!! Popravljeno September 2, 2004. Popravil klimbra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 A ti misliš, da mamo pr nas sladko belo vino kar na zalogi? :fight2: Če ga pa že mamo ga pa definitivno ne zlivamo v kastrole! :fight2: p.s. A je na tvojmu zelnku recept zrasu al si spet Jano na zadnjih straneh skrivaj bral? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 p.s. A je na tvojmu zelnku recept zrasu al si spet Jano na zadnjih straneh skrivaj bral? :rolleyes: Čis sam in izključno na mojem!!!!!!! Če rabš.....vinčka namreč.....rade volje odstopim tisto nekaj malo,kar gre mimo ustec...........pa v hrano. Torej,če z dobrim zalivaš...........je tut izdelek dobr. Kar mojga sina se spomn..... Upssss....kaj pa ma on z mojo kuhinjo :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Manu...... :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 Klimbra, zdej si me pa čist razorožil..... :friend2: :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 Klimbra, zdej si me pa čist razorožil..... :friend2: :004 :004 :004 :friend1: :friend2: :friend2: O:-) :love1: :naughty: :004 :004 :004 :004 :004 Madona....tut kosilo bi ti skuhal :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 Ker vem,da se približuje čas kosila....naj vam veliki mojster kuhanja zaupa malo tajno današnjega kosila: ...jaz že nekaj časa prakticiram kosilo v parlamentu; po vseh teh davkoplačevalskih letih imam valjda pravico do kakšnega refundiranega kosila. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 ...jaz že nekaj časa prakticiram kosilo v parlamentu; po vseh teh davkoplačevalskih letih imam valjda pravico do kakšnega refundiranega kosila. B) Jestttttttt bi tuutttttt!!!!!!! :( :( :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 Zmenta se. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 Zmenta se. <_< Zorganiziraj!!!!! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 Seveda. <_< Že hitim. <_< In potem bomo rekli, da gremo na kosilo, končalo se bo pa : (od kje mi je že to znano :hmm: ) jaz pri kavi in vodi, vidva pa pri štirih kozlih.... :devil: :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 Seveda. <_< Že hitim. <_< In potem bomo rekli, da gremo na kosilo, končalo se bo pa : (od kje mi je že to znano :hmm: ) jaz pri kavi in vodi, vidva pa pri štirih kozlih.... :devil: :afro1: Pišuka............. Jutr dobiš najprej kavo....pol še sok,....pol še Banana split.....pa še eno kavo......pa naj crknem......če ne grem v minus ZATE!!!!!! Ja jaz bom pa najmanj na dvek kozlih!!!! :004 :004 :004 :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 3, 2004 Deli Objavljeno September 3, 2004 Ko sem včer za malco jedu pasulj, sem se spomnu na klimbro... :hmm: ...bem ti rebra... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se