Manu Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 :) THC - ti si pa res čist čuden.... :004 :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 :( manu ... js te bom pogrešu :cry: časna ... če se me sploh spomneš :ph34r: maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 :( manu ... js te bom pogrešu :cry: časna ... če se me sploh spomneš :ph34r: maus Vsak dan gledam tvoje fotke. :) :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 Vsak dan gledam tvoje fotke. :) :P ;) :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: upam, da nimaš pokvarjenih misli k me gledaš :010 :kva1: :004 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: upam, da nimaš pokvarjenih misli k me gledaš :010 :kva1: :004 :grim Ne, nimam pokvarjenih misli..... ker najbolj gledam tisto s smučanja v Franciji, kjer se čez pol fotke vidijo zgolj zimske nogavice... :devil: p.s. Zgleda, da padam (poleg depresije, bulimije, alkoholizma, ) tudi v meno. :? :blink: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 Mucislava ... ne se hecat vame. :friend2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 Ker se družabnosti ne morem odreči, se pogovarjam s ptiči, gozdom in s sabo. Biba :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 Ker se družabnosti ne morem odreči, se pogovarjam s ptiči, gozdom in s sabo. Biba :cry: :unsure: a z miški se kj pogovarjaš ? :wub: za malimi malimi mauski :P :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 (popravljeno) Ne. Z mišmi se ne pogovarjam. :huh: Miši samo gledam. :) p.s. Pa prosim, da se nehaš smejat. :( Pa tudi podpis si spremeni. :( Srečni ljudje mi grejo na živce. :ph34r: Popravljeno September 8, 2004. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 Saj ni edina. :wacko: Še koga so pazabili zbasati v spejsšatl. :wacko: Mene, naprimer. :wacko: p.s. Tega nisem napisala zato, da boste zdaj vsi govorili : " Manu, ah dej no... ne še ti... saj tebe bomo tudi pogrešali... res...res...." :doze: A tebe tud ne bo ? :o Ma, ti si zmeraj.:OK: Med pavzami te bomo pogrešali. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 RAN, pelji me h križu nad Strunjan. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 RAN, pelji me h križu nad Strunjan. :( Kdaj? prec al takoj ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 Včeraj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 RAN, pelji me h križu nad Strunjan. :( In kaj ti bo ta križ :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: BTW.....a ni tega en Slo kvazi umetnik zažgal.....al se spet motim?????? :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 Biba......... A te lahk za eno malo uslugo prosim?????? Plizzzzzzzzzzzzzz Plizzzzzzzzzzzzzz Dej uno "kokico" za čodre primi,čez koleno položi in ji izbij tisto "koroško" trmico iz riti.....pol ji pa obljubi,da če bo "pridna" potem vaju bo "oča" klimbra obe na kavico pelu!!!!! Važi :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 Rada bi jedla špagete barila z bolonjsko omako in poslušala zraven Zablujeno generacijo. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 Rada bi jedla špagete barila z bolonjsko omako in poslušala zraven Zablujeno generacijo. :blink: Dobra kombinacija......sam tista Barilla mi nekak ne sede......prisegam na domače znanje!!!!!!"Mlinotest" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 Dobra kombinacija......sam tista Barilla mi nekak ne sede......prisegam na domače znanje!!!!!!"Mlinotest" Ja... stari... saj zato sem napisala, ker sem hotela potrditev da sem čudna. :wacko: Kje si pa že slišal za Barilla in Zablujence naenkrat :? :? :? Definitivno bolj seka kombinacija Mlinostest špageti in Kingstoni. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 Definitivno bolj seka kombinacija Mlinostest špageti in Kingstoni. :blink: To pa že meji na perverzijo.....tuki pa se moja strokovnost počasi neha. Bo terba koga druzga pobarat.......predvsem kombinacija s pesmijo......nuna na obali....al neki tazga( bay Lojzi ). :004 :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 Ja... stari... saj zato sem napisala, ker sem hotela potrditev da sem čudna. :wacko: Kje si pa že slišal za Barilla in Zablujence naenkrat :? :? :? Definitivno bolj seka kombinacija Mlinostest špageti in Kingstoni. :blink: A mi smo pa pol čudni, k poslušamo Kingstone ob Barili? Dejmo, motosvetove psihoanalitičarke povedat, kaj pa to pomen... Nuna na obali je pa naša Gaja prjavla...še dons misl, da je tko :lol1: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 Se posipam s pepelom..... Javno objavlam popravek.....(bay Gaja) :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 Kje je Vale?????????? Kaj so ji kabel ven potegnili??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 Kje je Vale?????????? Kaj so ji kabel ven potegnili??? Marsovci uzeli :cry: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim ...vas vse skupaj prav lepo pozdravlja en razred malih zelenih..... :grrr ...in njihova razredničarka Valerija. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Aja pa še to ... Vale vas podavlja in se podavlja tudi od Motosveta ... Treh stvari ne moreš dobiti nazaj: puščice izstreljene iz loka, besede, izrečene v naglici, izgubljene priložnosti.... (Ali, islamski kalif... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se