SiR Objavljeno September 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 9, 2004 "Če ga ni več na nobeni fotki, kje za vraga se je potikal???" :huh: :blink: :kva2: spotikal ali celo opotekal morebiti? :D k vem, da ti tale :naughty: ful ponuja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 20, 2004 Deli Objavljeno September 20, 2004 (popravljeno) Znova sem si napolnil kozarec. Nisem in nisem mogel razumeti, kaj se je zgodilo z mano. Izgubil sem svojo rafiniranost. Izgubil sem svoje svetovljanstvo, svojo trdno varovalno lupino. Izgubil sem svoj smisel za humor ob težavah drugih ljudi. Zdaj sem hotel vse to nazaj. Hotel sem, da mi gre spet vse zlahka. A vendar sem sam pri sebi vedel, da ne bo tako preprosto, vsaj ne zaenkrat. Usojeno mi je bilo, da se bom še naprej počutil krivega in nezaščitenega. (Bukowski, stara svinja pijana! ) Občutek krivde ni samo nekakšna slabost! V življenju ne napredujejo samo ljudje, ki ne čutijo niti najmanjše krivde! Ljudje, ki lažejo in goljufajo, ne da bi trenili z očesom, ljudje, ki poznajo vse bližnjice ! Vsak je lahko dober. :ph34r: Odpret grem konzervo tunine rio mare, največjo in najdražjo. V olivnem olju. Dala jo bom mački, ki se že debelo uro potika okrog naše hiše! :devil: Popravljeno September 20, 2004. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 20, 2004 Deli Objavljeno September 20, 2004 Kuham nadaljujem jutri!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 20, 2004 Deli Objavljeno September 20, 2004 Kuham nadaljujem jutri!!!!!!!!!!!!! Kukr češ. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 21, 2004 Deli Objavljeno September 21, 2004 Jedilnik za danes Naravni svinjski zrezek v čebulni omaki kuhan krompirček,potresen s peteršiljem in parmezanom,rahlo zapečen v pečici pri 150 stopinjah solatka z bučnim oljem mater se mi že sline cedijo!!!!!!! Za sladico pa.......nič!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to redi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 21, 2004 Deli Objavljeno September 21, 2004 HUDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Sem tečen,ker Vale nima več volje,da bi nas zabavala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Al naj raj to u bruhalnik napišem :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 21, 2004 Deli Objavljeno September 21, 2004 (popravljeno) Al naj raj to u bruhalnik napišem :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Kamr češ. :devil: Popravljeno September 21, 2004. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno September 21, 2004 Deli Objavljeno September 21, 2004 HUDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Sem tečen,ker Vale nima več volje,da bi nas zabavala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Al naj raj to u bruhalnik napišem :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Da nis ti u Vale? :yea2: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Da nis ti u Vale? :yea2: :004 Kdo pa ni? :devil: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Mario. . . . . . . (Galunić) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 Manu, a so tebe tud zaprl :? :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 Manu, a so tebe tud zaprl :? :( Ne ona je sam "zaprta"..... ....po službeni dolžnosti :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 Jojjjjjjjjjj.....boga Manu.....zgleda,da so tut njej "rokico" poškodval!!!!! Pa ti Croatiše palicaji so pa res grobi.....pa nobenga spoštovanja nimajo do predstavnic lepšega spola!!! Predlagam BOJKOT hrvaških policajev......ko nas ustavljajo jim ne ustavima!!!!!!!!Pol nej pa kasirajo od Taljanov!!!!!Njim rokic še niso "poškodval" :devil: :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 Z mano je vse vredu. Hvala za skrb. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 Z mano je vse vredu. Hvala za skrb. <_< Ja pol pa..... :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 Kako pa kaj tvoj šefe.......kako bo pa zdej na plakatih pisal?????? :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 a tu se še dogaja :wub: vozdra hropci :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 a tu se še dogaja :wub: vozdra hropci :yea2: Še se nekaj malega dogaja. :ph34r: Čeprav smo mislili, da bomo forum ukinili, odkar ni več Vale. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 Uh, sej res. :naughty: A smo Vale že najdl ??? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 Uh, sej res. :naughty: A smo Vale že najdl ??? :hmm: Jaz ne. Mogoče bo pa fifty-ja kej poklicala. :hmm: Nam bo povedal. :notworthy: Je dejal. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 Uh, sej res. :naughty: A smo Vale že najdl ??? :hmm: Ne boš verjel......NAŠLA SE JE :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 Ne boš verjel......NAŠLA SE JE :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :yea2: Ne me jebat... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 (popravljeno) Ne me jebat... :P :kva2: :kva2: :kva2: ....a z Vazeljinom al brez :xx: :kva2: :kva2: :kva2: Sedaj se mi pojavlja vprašanje..... - je končno našla višek časa :? - jo je kdo prijateljsko pregovoril :? - se je zamislila in ugotovila, da neizmerno trpi tale tema brez nje :? - al je kej druzga po sredi...(namesto četrtka :lol1: ) Popravljeno Oktober 4, 2004. Popravil klimbra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 :kva2: :kva2: :kva2: ....a z Vazeljinom al brez :xx: :kva2: :kva2: :kva2: Rajš z Valezinijem.... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 Rajš z Valezinijem.... .) Upssssssssssss........sem to mislu,pa se po stari navadi :kva2: :kva2: ZATIPKAL. Je hudič,če čwouk na neki določenega :naughty: misli,pa pol neumnosti piše. Leta pač :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 Ne boš verjel......NAŠLA SE JE :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :yea2: Ja kje pa... :hmm: sem jo že zelo pogrešal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se