aja Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 Mojaaaaaaaaa, česitaaaaaaaam!!!! :OK: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 Vale ti si norc!!!:)Braaaaaaaaaaaaaaaavo! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 Vale res iskrene čestitke ob novi tituli.......... Sam ne si je povsod popat .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 He he, zdej sem pa tut uradno :devil: :alien1: :devil: ... tnx vsem za stiskanje vsega kar ste stiskali, pa itaq se vidimo danes, vas bom vse zacoprala :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 (popravljeno) mladenka gospodična mački slična ... Vale ... dobrodošla med norci ... :kva2: sicer si pa itak že od rojstva kazala talent na to, da se pridružiš temu elitnemu klubu ... :grim ah ja ... pa ... fige sem najprej držala ... pol pa sem jih pojedla ... :blush: Popravljeno Junij 22, 2005. Popravil Nata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 Vale ti si norc!!!:)Braaaaaaaaaaaaaaaavo! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: ← Hvala vem, že od kar na tem svetu stojim .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Junij 23, 2005 Deli Objavljeno Junij 23, 2005 :) oooo........ Vale, kaj se te mantraš z nekim magisterijem ??? Pa ti že imaš svoj unikatni akademski naziv, ki vsebuje znamenje horoskopa, stopnjo perverznosti in zdravniško potrdilo. Ti si ena in edina .......... Vale :afro1: Čeztitke :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 23, 2005 Deli Objavljeno Junij 23, 2005 Pa si ti ziher, da stojiš???................men bl "leteče" deluješ" Ja vem......jeba je, če človk teško miruje :004 :004 :004 :004 :004 :004 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 23, 2005 Deli Objavljeno Junij 23, 2005 Pa ti že imaš svoj unikatni akademski naziv, ki vsebuje znamenje horoskopa, stopnjo perverznosti in zdravniško potrdilo. Ti si ena in edina .......... Vale :afro1: ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 23, 2005 Deli Objavljeno Junij 23, 2005 Vale, bo treba počas doktorirat.... :P :devil: p.s. Izčesabitinajrajepress :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 23, 2005 Deli Objavljeno Junij 23, 2005 Strukturni skladi?????? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 23, 2005 Deli Objavljeno Junij 23, 2005 Strukturni skladi?????? .) ← :D :afro1: Klimbra, me veseli, da si pri tvojih letih ( :devil: ) ohranil in še celo bolj razvil tvoj že tako maksimalen smisel za humor. :004 p.s. Strukturni skladi? :hmm: Mhm, komot. :yes: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 23, 2005 Deli Objavljeno Junij 23, 2005 Jih imam čez glavo :wacko: ... preveč birokracije :BUA: ... dost je :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 23, 2005 Deli Objavljeno Junij 23, 2005 Jih imam čez glavo :wacko: ... preveč birokracije :BUA: ... dost je :grim ← Mhm. Dost. :004 :love1: :wub: :yes: p.s. A bi Klimbratu kej nardile? :kva2: Npr. ...kej pokvarjenega, kej takega, da si bo zapomnu, kdaj je norce bril ( z depilacijsko kremo) ? :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 23, 2005 Deli Objavljeno Junij 23, 2005 Pa kaj češ naredit njemu ... sam v une njegove učke ga pogledaš in ne moreš več nič ... lahko bi mu pa enkrat obrvi pobrile :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 23, 2005 Deli Objavljeno Junij 23, 2005 :D :afro1: Klimbra, me veseli, da si pri tvojih letih ( :devil: ) ohranil in še celo bolj razvil tvoj že tako maksimalen smisel za humor. :004 p.s. Strukturni skladi? :hmm: Mhm, komot. :yes: :whistle: ← :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 Sej veš, d vaju mam obe grooooooooooooooozn rad. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 23, 2005 Deli Objavljeno Junij 23, 2005 lahko bi mu pa enkrat obrvi pobrile :kva2: ← :naughty: :naughty: :naughty: Ko bo spal. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 23, 2005 Deli Objavljeno Junij 23, 2005 :naughty: :naughty: :naughty: Ko bo spal. :devil: ← On ne spi, on rohni :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Junij 23, 2005 Deli Objavljeno Junij 23, 2005 ......in bobni! Klimbra - prvi slovenski B52:) Klimbra :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 23, 2005 Deli Objavljeno Junij 23, 2005 ......in bobni! Klimbra - prvi slovenski B52:) Klimbra :OK: ← Kaj pa ti? A ti nkol ne spiš? O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 23, 2005 Deli Objavljeno Junij 23, 2005 Men se sleepa :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 23, 2005 Deli Objavljeno Junij 23, 2005 :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 24, 2005 Deli Objavljeno Junij 24, 2005 :SS :SS :SS Pa sem rekla, da ne bom več med tednom žurala :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 25, 2005 Deli Objavljeno Junij 25, 2005 :SS :SS :SS Pa sem rekla, da ne bom več med tednom žurala :SS :SS :SS ← Zgleduj se po meni. Jaz tudi ob vikendih ne več. :) :trance_33_sleep: :( :cry: p.s. Eeeh, brezveze, tut travo je lepo z roko pult, pa podstrešje pospravlat, pa plet, pa prat, pa take zadeve.... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 27, 2005 Deli Objavljeno Junij 27, 2005 On ne spi, on rohni :wacko: ← In to sem ji tudi uspešno dokazal :OK: :OK: :OK: :OK: Jaoooooooooo....kako je zjutraj pokomentirala :blush: :blush: :blush: :OK: :alien1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se