Vale Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 BTW a je kdo Klimbro vidu ... še vedno mi ni vrnil moje zelo osebne zadeve :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 BTW a je kdo Klimbro vidu ... še vedno mi ni vrnil moje zelo osebne zadeve :angry: ← Jest sm ga mal prej na seznamu prijavljenih na MS. Ampak je nekam odp***il...... :oops: p.s. A marmelado ima še vedno? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 Jest sm ga mal prej na seznamu prijavljenih na MS. Ampak je nekam odp***il...... :oops: p.s. A marmelado ima še vedno? :eek: ← Neeeeeeee, marmelado smo samo mislili, da jo ima, pa smo potem ugotovili, da je ni pri njemu in da je glaž nekdo drug vzel in štora po njem ... še vedno nisem locirala kje bi lahko bila ... no ja, malo se mi dozdeva :rolleyes: Ima pa moje malo modro krilo in baje se z njim afna vsepovsod, tut na motorju :wacko: ... baje si je tudi že noge dal depilirat :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 Tuki tuki sem....... :yea1: :yea1: :yea1: Osebne zadeve hudo varovane!!!!!! Marmelada....... :wacko: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 ... baje si je tudi že noge dal depilirat :fredy: ← ...a z voskom???? :kva2: :kva2: :kva2: To pa boli... :? Prow mu je, kaj pa oblači kikle.... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 Tuki tuki sem....... :yea1: :yea1: :yea1: Osebne zadeve hudo varovane!!!!!! Marmelada....... :wacko: :wacko: ← Ne mahi z mojo kiklo tle po motomarsu :nono: :fight2: :fight1: :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 (popravljeno) ...a z voskom???? :kva2: :kva2: :kva2: To pa boli... :? Prow mu je, kaj pa oblači kikle.... :devil: ← Jep, baje vse do dimelj :grim Popravljeno Julij 20, 2005. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 Včeraj so ga tudi paparazzi skinli nekje v okolici Ljubljane ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 Klimbra, klimbra..... :doze: kdaj bo tega otroka pamet srečala.... :krneki: :004 p.s. Verjetno enkrat takrat, kot mene. :grim Torej ob Svetem Nikoli. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 You´re not stupid. It´s called "mentally challenged" ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 You´re not stupid. It´s called "mentally challenged" ... ← Thank U . :004 :wacko: :wacko: :whistle: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 Popravljam ... We´re not stupid. It´s called "mentally challenged" ... :whistle: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 Klimbra je odpovedal. Na celi črti. :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 Klimbra je odpovedal. Na celi črti. :xx: ← Da si ni še jezik zdepiliral :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 Da si ni še jezik zdepiliral :eek: ← Ta bi bla pa res huda. :kva2: No ja, včasih kar prikladna... :devil: :whistle: :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 Ne mahi z mojo kiklo tle po motomarsu :nono: :fight2: :fight1: :fight1: ← Mislim, da se preizkuša v tem, kakšna lezbika bi bil... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 :grrr :grrr To ni Klimbra :grrr :grrr Klimbra ima idealno postavo 90-60-90 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 Fotkič ma mal zapacano lečo, pa je tko "potegnl"... Lohk pa, da ge za softversko napako... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 Klimbra ima idealno postavo 90-60-90 :grim ← Ja. :yes: Tko kot jest. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 Ja. :yes: Tko kot jest. :rolleyes: ← Jas tuuuuuuuut... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 Jas tuuuuuuuut... ← Ofkors darling. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 Da si ni še jezik zdepiliral :eek: ← Še danes prebolevam depilacijo bikinija...... :xx: :xx: :xx: ..... Sem trdno sklenil,da se ne igram več ....kao ženske...........preveč "cuka" :kva2: In če samo pomislim, da to "dame" počnete več ali manj redno :wacko: :slap: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 In če samo pomislim, da to "dame" počnete več ali manj redno :wacko: :slap: :slap: ← Včeraj. :yes: Auč. :huh: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 Včeraj. :yes: Auč. :huh: :cry: ← Boga :friend1: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 Sulfo se je vrnil iz dopusta :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se