Biba Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 :blink: kaj tle dogaja :blink: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 :lol1: ← :devil: :devil: :devil: :devil: :004 :love1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 :blink: kaj tle dogaja :blink: ? ← Niko nezna :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Čaki-čaki, da dam spet sončne špegle gor. Ampak še premalo dežuje. :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 :blink: kaj tle dogaja :blink: ? ← cyc ma kopulacijo....? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 (popravljeno) Čaki-čaki, da dam spet sončne špegle gor. Ampak še premalo dežuje. :alien1: ← :yea2: Nema više sunca, Nema više meseca. Nema tebe, nema mene. Ničeg više, nema joj. Pokriva nas ratna tama, Pokriva nas tama joj. A ja se pitam moja draga: Šta će biti sa nama? Mesečina, odneli je..joj joj, joj joj. Sunce sija ponoć bije, joj joj, joj joj. Sa nebesa, zaproklija: Niko ne zna, niko ne zna Niko ne zna, niko ne zna, Niko ne zna šta to sija. :yea2: :yea1: Нема више сунца, Нема више месеца. Нема тебе, нема joj. Покрива нас ратна тама, Покрива нас тама joj. A ja ce питам мoja драга: Шта ђе бити са нaма? Meceчина, однели je..joj, joj, joj, joj. Сунце cија понођ биje, joj joj, joj, joj. Ca небеса, запроклиja: Hико не зна, нико не зна Hико не зна, нико не зна Hико не зна шта то cиja. :yea1: Popravljeno Avgust 22, 2005. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 A Bibe nema ... niko ne zna ... Bibe nema ... niko ne zna ... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 :hmm: Ja - slikam, ane? :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 :hmm: Ja - slikam, ane? :photo: ← :grrr :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Dr. Agan Jojic mi je posodil aparat. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 A Bibe nema ... niko ne zna ... Bibe nema ... niko ne zna ... :lol1: ← Tarzan ? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Dr. Agan Jojic mi je posodil aparat. :blush: ← Zdej pa dovolj, mene v pisarni že čudno gledajo, ker crkujem od smeha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ... zdele pridem dol ... boš vidla ti ... :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Partizan. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Zdej pa dovolj, mene v pisarni že čudno gledajo, ker crkujem od smeha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ... zdele pridem dol ... boš vidla ti ... :fight1: ← Ne hodi mi brez podkupnine. Za duševne bolečine. :slap: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Ne hodi mi brez podkupnine. Za duševne bolečine. :slap: :whistle: ← Dolazim :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 :chase: :music2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Da te zagazim, da te zavolim, da te zakravim, da te zanosim ... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 ..., da te zakravim, da te zanosim ... :whistle: ← Jao, jao ... tole pa ne obeta nič dobrega. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Jao, jao ... tole pa ne obeta nič dobrega. :kva2: ← Djundji Rindji :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 Jutro :doze: Kavooooooooooooooooooooooooo :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 Da te zagazim, da te zavolim, da te zakravim, da te zanosim ... :whistle: ← Mislm :angry2: :angry2: :angry2: Sama wulvarnost vaju skup drži!!!!!!! :? :? :? :? :? Že kar dolgo življensko obdobje( svoje seveda) se sprašujem in morim svoje možganske krivine z nerešljivim vprašanjem..... Torej!......glede na to, da mate punčke tam spodaj eno tako čudno razpoko....bi po vseh pravilh gravitacije bilo edino razumljivo, da vam vsi notranji organi padejo na tla v trenutku, ko slečete hlačke......... :hmm: :hmm: :hmm: ....sa, čudno, to se ne zgodi.....bentica, tut gravitacija ni več taka kot bi morala biti :angry2: :angry2: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 Če bi zakon gravitacije deloval po tvoji logiki, bi se morali vsi fantki plazit po tleh ko kače, ker bi vas zaradi prepolnih jajc čist k tlom pripopalo :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 vale, nizek udarec... <_< :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 vale, nizek udarec... <_< :slap: ← Don´t play with me, because I´m Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se