Biba Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 Jutro :doze: Kavooooooooooooooooooooooooo :cry: ← Prlet' mimo - pa še nekaj imam zate. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 Če bi zakon gravitacije deloval po tvoji logiki, bi se morali vsi fantki plazit po tleh ko kače, ker bi vas zaradi prepolnih jajc čist k tlom pripopalo :devil: :P ← EEEEEEEEEEEEEEEEE....lubice, tukaj pa ne gre več za zakon gravitacije....pač pa za zakon praznjenja!!!!!!!! Jebeš gravitacijo.....praznt je treba redno in pogosto.....pol te pa kar samo v luft drži!!!!! :angry2: :angry2: :angry2: madona, šele zdej mi je jasn, zakaj se toooookkkk okol plazim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 EEEEEEEEEEEEEEEEE....lubice, tukaj pa ne gre več za zakon gravitacije....pač pa za zakon praznjenja!!!!!!!! Jebeš gravitacijo.....praznt je treba redno in pogosto.....pol te pa kar samo v luft drži!!!!! :angry2: :angry2: :angry2: madona, šele zdej mi je jasn, zakaj se toooookkkk okol plazim ← Ha, zato si včasih cel penast okol ust ... :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 Prlet' mimo - pa še nekaj imam zate. B) ← Letim ... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 Ha, zato si včasih cel penast okol ust ... :lol1: :lol1: ← Nop....to bo zarad preobilnega "slinjenja" .) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 Nop....to bo zarad preobilnega "slinjenja" .) .) ← To ti misliš ... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 Nimam pojma, kaj bi lahko bilo drugega vzrok temu....... Morda preveč govorjenja Morda prevelika požrešnost Morda........ :? :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 Morda........ :? :? :? :? ← ... prepolna jajčka :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 ... prepolna jajčka :P ← Ti že veš.....k si mi jih...khmmmm :blush: :blush: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 Ti že veš.....k si mi jih...khmmmm :blush: :blush: :blush: ← :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 Sej mene je tut stresl.......... Le zakaj :? :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 Sej mene je tut stresl.......... Le zakaj :? :? :? :? ← Ker sem drvela Pod tvojim oknom :D :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 :kva2: :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 :kva2: :004 :004 :004 ← :rolleyes: :yes: :yes: :yes: Takisto tebi : :004 :kva2: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Jutro. Vstanem. "Kdo si, ki me gledaš ven iz ogledala?" Odgovora ni. "Pa nič. Zobe ti pa vseeno umijem." :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 :004 :004 :004 Pa še lase ji skrtači. In lupčka ji daj :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 :004 :004 :004 Pa še lase ji skrtači. In lupčka ji daj :rolleyes: ← To bom ji pa jaz :grim :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Salsa :010 ... bo ... sam prostovoljca še morem zbezat ... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Vale, CD je na poti do tebe, samo ne vem kdaj te bo dosegel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Mogoče bi še jaz malo posalsala - če bo muzika iz Guče, seveda. :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Vale, CD je na poti do tebe, samo ne vem kdaj te bo dosegel. ← Call me ... I am waiting for you ... danes končam delat okoli 20.00 :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Kam se je izgubil Mr. Cina ... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 (popravljeno) Mogoče bi še jaz malo posalsala - če bo muzika iz Guče, seveda. :010 ← Ni muzika iz Guče :grrr ... lahko pa me vseeno posalsaš :grim Mr. Cina tava nekje pri Oldu :grim in obupno išče Mag. Daleno Popravljeno Avgust 25, 2005. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Iz Olda naravnost v Onda. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Mi v NNju imamo vse pod nadzorom ... :ninja: :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se