Biba Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Ja. Tjakaj je ne bo, ker je beach party. Tukaj, na bitch party pa lahko pride. Ane. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Ja. Tjakaj je ne bo, ker je beach party. Tukaj, na bitch party pa lahko pride. Ane. ← Da ne? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 A si blont :kva2: ← Jaaaaa!!!! Sem imela notranje in zunanje farbanje. :blush: Na not blont, na ven pa črno. :OK: Tko lohk glumim glivu :OK: p.s. Biba, hladilnik :yes: Je pa siv. Ga bo pa treba prefarbat en dan... :yes: Se tak ne more okol hodit.... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Da ne? :hmm: ← Tut Daneta ne bo. Je v Sarajevu. Na Muse Ćazima Ćatiča ulici. In nehi ga srat že s tem Danetom. Ka ma O.Troka že. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Če je odpovedal, naj kar siv hodi naokoli. :004 Razen, če ga začneš tretirat. Pa ne mal. (by Gaja lubitza) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Če je odpovedal, naj kar siv hodi naokoli. :004 Razen, če ga začneš tretirat. Pa ne mal. (by Gaja lubitza) ← Veliktretiranje odpade. Ker jaz nisem taka. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Tut Daneta ne bo. Je v Sarajevu. Na Muse Ćazima Ćatiča ulici. In nehi ga srat že s tem Danetom. Ka ma O.Troka že. :angry: ← Sej ga mam tut jes, pa kaj ... (O. Troka mislim) Mar. Je. Tko :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Js grem zdaj v Napredak iskat pisan papir za faks pošiljat, baje so dobli čist novo zalogo :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Sej ga mam tut jes, pa kaj ... (O. Troka mislim) Mar. Je. Tko :grim ← Marjetka je luštna, ja.... :) :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Potlej pa pr'leti semkaj na eno skledico Nutele. :love1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Marjetka je luštna, ja.... :) :004 ← Valjda, če je pa moj wotrok :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Js grem zdaj v Napredak iskat pisan papir za faks pošiljat, baje so dobli čist novo zalogo :devil: ← Nitko nije doma. Samo me, miši ... :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Nitko nije doma. Samo me, miši ... :alien1: ← Jest pa grem zdej. :) Ne me nauš spet iskawa. :004 (mam en dew) :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 ambasadorji :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 (popravljeno) O za crknit :lol1: Jaz sem kot mešanica med Topsijem in svizcem :lol1: Ampak tuki mize še stojijo ... pa marele tudi :grim Popravljeno Avgust 25, 2005. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Vale - tale izraz je pa prav tvoj zaščitni znak. Tole je ziher fotomontaža. Ane. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Vale - tale izraz je pa prav tvoj zaščitni znak. Tole je ziher fotomontaža. Ane. :kva2: ← Cel dan si bom za kazen ponavljala: "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" "Vale, kot te slikajo imej zaprta usta!!!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Dobro, da je Ajgor pazil na nas ... drugače bi bili še zdaj dol. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Dobro, da je Ajgor pazil na nas ... drugače bi bili še zdaj dol. ← Jaz sem mislila, da je bil to Čkalja :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 He he, ust pa res ne mores imeti zaprtih. Slika je pravilno obrnjena. Pa se Ckalja... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 k Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 ambasadorji :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 He he, ust pa res ne mores imeti zaprtih. Slika je pravilno obrnjena. Pa se Ckalja... :kva2: ← Še dobro, da nimam dosti plomb :wacko: Zakaj se ne spomnim, da bi pozirala :hmm: :? :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se